Dă-i detox-ului play ca să aibă tenul farmec!

A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată, o fată tocilară. Dar fata nu avea haine scumpe ca restul colegilor săi și avea coșuri, nu mergea la școală machiată și cu părul despletit. Purta haine largi și ochelari, stătea toată ziua cu nasul în cărți, motiv pentru care devenise preferata profesorilor. În timp ce alții o arătau cu degetul, ea lua notele cele mai mari, stârnind astfel invidia tuturor.

Până când, într-o zi, fata noastră devenise domnișoară. Începuse să descopere tot felul de ritualuri de înfrumusețare care o făceau tot mai frumoasă. Coșurile îi dispăreau, hainele sale erau tot mai atent alese, astfel că, după terminarea liceului, începuse să devină mai încrezătoarele în forțele proprii, mulțumită noii înfățișări.

Bine c-ai plecat, trecut! Bine v-am găsit, prezent și viitor!


Nu există om urât, ci om neîngrijit sau neinformat. Împreună ne completăm frumusețea interioară, cu cea exterioară.
De ce alte popoare sunt invidioase pe românce? Româncele au fost dintotdeauna frumoase la exterior, fie că au fost înzestrate de la mama natură, fie datorită unui ritual special de înfrumusețare, moștenit din străbuni. Româncele sunt deștepte și împușcă doi iepuri dintr-un foc. Casnice, femei de afaceri sau mame, ele evită timpul pierdul, cozile și programările prin saloane care, de multe ori, au același rezultat, înlocuindu-le cu ritualurile de înfrumusețare realizate în confortul casei proprii, ritualuri ce necesită puțin timp, minim de efort si care sunt soluții mult mai accesibile.

Rutina mea de îngrijire din prezent mă ajută în lupta împotriva poluării urbane care, duce la îmbătrânirea pielii, la sensibilizarea acesteia și la apariția coșurilor. Totodată, previne disconfortul vizual sau traumele psihice căci, deși tehnologia a evoluat, prima impresie încă face diferența și reacția celor din jur încă ne afectează profund.


De curând am introdus în rutina mea noi produse de îngrijire din prima gamă românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului. Noua gamă Aslavital Mineralactiv este o inovație Farmec, brand cu peste 20 ani de tradiție. Inovația constă în douăzeci de minerale ce previn și luptă împotriva celor mai frecvente afecțiuni întâlnite în prezent la persoane cu vârste cuprinse între 25-55 ani: piele uscată, ten acneic, puncte negre, ten sensibil, etc. Cu poluarea nu-i de joacă! Așa că, zilnic, mă folosesc de aceste ingrediente active de ultimă generație, pentru a da play detoxifierii și îngrijirii corespunzătoare tenului meu sensibil și cu tendință acneică, ce mă ajută să mă-ncarc cu farmec.

Ritualul meu de îngrijire și înfrumusețare cu Aslavital Mineralactiv

Dimineața sunt o leneșă incurabilă. Dar sezonul rece nu mă întreabă cum stau cu sensibilitatea. Poluarea există, indiferent de sezon, și lenea nu-i de folos dacă vrem să fim și să ne menținem frumoase. "Bate fierul cât e cald!" să-ți fie bine și iarna, și vara! Asta mă motivează zi de zi.



Folosesc un gel de curățare cu acțiune intens depurativă și hidratantă, urmat de crema hidratantă antipoluare SPF 10. Crema hidratantă este cel mai mare secret al meu. Noua cremă hidratantă se absoarbe cu ușurință, mă ajută să-mi catifelez pielea și să o protejez împotriva frigului, previne uscarea tenului și formarea de cojițe inestetice. Știai că radiațiile solare sunt mai nocive iarna, decât vara? Expunerea pielii la radiațiile solare duce la scăderea concentrației de colagen din piele și la pigmentarea acesteia. Astfel, protecția solară din dotare mă ajută să nu-mi pierd fermitatea și să mențin aspectul proaspăt, tânăr și catifelat. Aceasta are și efect cicatrizant, ajutând la calmarea și ameliorarea acneei, reducând și roșeața.
Totodată reprezintă și o bază excelentă de machiaj, acesta menținându-se impecabil întreaga zi, fiind următorul pas pe care îl fac. Iarna apelez la un machiaj cât mai simplu și minimalist pentru că tind să mă învăluiesc în straturi și nu las foarte multe la vedere. Folosesc un fond de ten tip ser, rezistent la transfer, cu o textură ușoară, puțin rimel sau deloc, precum și un balsam de buze sau un ruj hidratant.



Seara îmi place să mă răsfăț mai îndelungat. Întâi îmi curăț tenul cu ajutorul apei micelare detoxifiante care mă ajută să elimin impuritățile și sebumul, prin curățarea tenului în profunzime, la nivel celular. O dată sau de două ori pe săptămână îmi place să-mi aplic masca detoxifiantă cu cărbune. Descoperirea ei a fost o adevărată surpriză! Pentru prima dată în cazul unei măști negre am găsit textura perfectă, elastică, ce nu atacă tenul. Masca peel-off se aplică cu ușurință pe tenul curatat și acționează în circa 5-10 minte. Îndepărtarea acesteia nu provoacă usturime, nu smulge perii fini, îndepărtează impuritățile, punctele negre și pe cele de grăsime, lasă tenul moale și diminuează aspectul porilor. Tenul capătă vizibil un aspect mai ferm, mai tânăr și mai neted.



Continui ritualul prin aplicarea unei creme hidratante de seară, cu argilă, ce ajută la netezirea și prevenirea formării ridurilor, prin umplerea liniilor fine cu extracte vitaminizante ce reconstruiesc țesutul de la interior, spre exterior. Închei prin aplicarea unei fiole hidratante detoxifiante ce ajută la reîmprospătarea tenului și la hidratarea în profunzime a tenului care, peste noapte, acționează ca o barieră de protecție și regenerează țesutul. Absorbția serului din fiolele hidratante detox Aslavital se realizează rapid și favorizează circulația sângelui, elimină roșeața și calmează iritațiile tenului.
Tenul meu se resimte mai tânăr, mai elastic, ca la douăzeci de ani. Noua gamă este disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Tu, românca mea de suflet, cu ce ritual de îngijire te lauzi? Care este secretul tău pentru o piele veșnic tânără și sănătoasă, departe de stres și de poluarea urbană?

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

Comentarii

Postări populare