Vrei sa fii expozant la Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair? ***Din cauza unor situatii administrative, evenimentul este anulat de organizatori.

by - vineri, noiembrie 23, 2018

Se anunta Targ de Craciun in curtea Hanului cu Tei din Centrul Vechi al Bucurestiului organizat de Rembrandt Art Centre si Primaria Capitalei. Va fi un targ dedicat artistilor si pasionatilor de frumos si handmade in perioada 1 – 26 dec. Daca vrei sa fii expozant in cadrul acestui targ, ai noroc pentru ca mai au cateva casute disponibile.


Cei de la Rembrandt Art Centre fac mereu evenimente faine, pline de culoare, in parteneriate de exceptie cu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti si Liceul de Arte Tonitza. Va fi o mare deschidere pe 1 decembrie, pe 24 decembrie va veni Mos Craciun special pentru copii, dar si pentru adultii visatori.
Daca ai obiecte handmade sau faci niste poale in brau de saliveaza tot cartierul, poti cere mai multe detalii pe pagina oficiala a Targului de Craciun Rembrandt Christmas Fair.
Vino sa te bucuri de Magia Craciunului, de obiectele de artizanat, ideile inedite de cadouri, expozitiile in aer liber, de atelierele arts&craft, de colindele creative, delicii culinare traditionale, decoratiuni handmade.

La Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair vei regasi o varietate de produse: de la ornamente specifice sarbatorilor de iarna realizate de artisti plastici cu har, jucarii, accesorii, la produse si preparate realizate dupa retete traditionale romanesti - prajituri de casa, cozonaci, poale in brau, vin fiert – pline de savoare si gust autentic.
Vrei sa faci parte dintr-un targ de poveste?

You May Also Like

0 comments