Fabuloasă de sărbători? Concepto.ro și cele 4 secrete pentru o ținută de invidiat.

by - luni, decembrie 17, 2018

Cunoscuții deja sunt gata de sărbători și tu încă ești în pană de idei? Vrei să fii fabuloasă și unică? Vrei să impresionezi și în acelaș timp să te simți încrezătoare, cu fiecare pas în noua încăpere unde se va ține petrecerea?

Pentru că nu-i ușor nici pentru mine, m-am pregătit din timp și, după mici căutări, am descoperit care sunt secretele unei ținute impecabile, remarcabile și inedite, pe care ți le voi împărtăși în cele ce urmează, care va lăsa loc doar de admirație și complimente, oferindu-ne toată încrederea de care avem nevoie.


Cele 4 secrete pentru o ținută de invidiat.

1. Unicitatea pieselor.

O ținută unicat se alege la fel de minuțios precum se realizează proiectarea schiței unei case. Diferența între cele două ai zice că-i enormă. Și nu prea! Nu-i ușor să creezi acele îmbinări perfecte, fără cusur, acea croială care să îmbrace perfect corpul și să evidențieze toate atuurile formelor noastre, nu și defectele pe care am învățat să le îmbrățișăm cu greu, de-a lungul timpului. Pentru femeia mamă și gospodină, acest aspect este cu și fără poate, cel mai dificil. Cuprinsă de teamă de a fi o gazdă primitoare pentru musafiri, apelează întâmplător la primul articol vestimentar care-i iese în cale, ajungând de fiecare dată să impresioneze doar prin aptitudinile gospodărești, nu și prin frumusețea și delicatețea sa de sex simbol. Dacă și tu te afli în această situație, prin simpla ta vizită pe Concepto.ro , poți spune că ți-ai câștigat faima la "loz în plic"! Detaliez acest aspect în cele ce urmează.
Acest magazin online, cu sediul în Cluj-Napoca, după cum îi spune și numele, vine cu un concept inedit încă din 2013, cu zeci de piese unicate și croieli deosebite, moderne, adecvate unei petreceri de sărbători, a unui eveniment special sau cu idei de articole pentru o femeie îndrăzneață, învingătoare și impunătoare, prin ținuta aleasă.


2. Recunoașterea brandului și aparițiile din media

Apreciez în mod deosebit aparițiile brandurilor ce se remarcă pe piață nu prin promovarea excesivă, ci prin progresivitatea lor, prin munca intensivă. A fost primul lucru remarcat la Concepto. Și am studiat cu atenție portofoliul lor pentru a afirma ideea unor articole originale, pe care nu le găsești în alte părți și curajul de a produce articole unicate, ieșite din comun, lucrate manual și pictate minuțios, motiv pentru care a devenit un brand solid și un simbol al femeii puternice, ce nu se sfiește să iasă în evidență, cu apariții numeroase în lumea internațională a presei (Vogue, Cosmopolitan, etc) și pe marile Catwalk-uri. De asemenea, piesele Concepto au fost alese de-a lungul timpului și de o serie de vedete precum Ariana Grande sau Lady Gaga.

3. Brandul și inițiativele pentru comunitate.

Un alt lucru pe care îl apreciez este inițiativa Concepto de a promova noii artiști români pasionați de modă și frumusețe, precum Sandra Bendre. Deși renumită în media și inspirațională pentru publicul românesc, mai mult sau mai puțin adolescent, Sandra este o persoană caldă, deschisă și fără un rol în lumea artiștilor de prestigiu, de pe piața mondială. Am avut ocazia să o cunosc și să conversez cu ea, ca de la om la om, și m-a impresionat naturalețea ei. Este o fire zâmbitoare și promptă, deschisă la sfaturi și întrebări, la care răspunde negreșit miilor de urmăritori, ceea ce se întâmplă foarte rar în cazul influencerilor cu un număr semnificativ de urmăritori. Sunt sigură că știi la ce fac referire.
De obicei, firmele și casele de modă se axează pe actori, figuri cât mai celebre. Deși Sandra nu a ajuns atât de populară (precum artiștii mențonați anterior), inițiativa sa pentru femeia plină de încredere, luptătoare și senzațională, a devenit un moto susținut de Concepto, reprezentat fiind de o colecție unică și noncomformistă de accesorii. Împreună cu Sandra și Concepto sunt promovate valorile țării noastre, creativitatea și talentul artiștilor români aflați la început de drum.


4. Calitatea materialelor.

Având în vedere că vorbim despre un brand ce și-a câștigat un loc fruntaș în topul firmelor de succes la nivel internațional, vorbim bineînțeles și de o calitate excepțională a pieselor. Articolele se remarcă cele mai fine alegeri și atingeri, precum catifeaua, mătasea, bumbacul și pielea naturală. Aceste materiale nu doar că îmbrățișează pielea cu o atingere de nu-mă-uita, ci se remarcă și prin confortul oferit, prin apariențele non-șalante, durabilitate și prin eleganță, finețe, delicatețe.

Ținuta irezistibila de sărbători by Concepto

După ce am analizat magazinul cu atenție și ți-am prezentat motivele și secretele care stau la baza unei ținute irezistibile marca Concepto, nu se putea să părăsesc site-ul fără a-ți da de știre ce m-a impresionat și cum văd eu, pentru mine, alegerea ideală de sărbători, pentru o ținută unicată și surprinzătoare, pe care ți-o recomand și ție. Cu siguranță nu vei da greș!



  • De ce aș alege Concepto?

La prima analiză cu ochiul liber, nu putem vorbi despre accesibilitatea prețurilor, un indicator foarte important pentru majoritatea populației. Însă, există persoane care investesc oricât, măcar o dată pe an, pentru a arăta irezistibil. Totuși, ținând cont de acest aspect, motivul pentru care aș alege Concepto este pentru că articolele sunt disponibile pentru orice tip de public, nefiind un brand exclusiv doar pentru vedete, cu vânzare privată. Articolele sunt creații manuale, cu elemente pictate sau combinate individual, nu la nivel industrial, motiv pentru care finisajele sunt impecabile, fiecare articol beneficiind de o atenție deosebită de concepție. Pe lângă renume, acest aspect este bineînțeles inclus în preț.
Pe lângă aspectul de 100% originalitate, unde piesele nu sunt copii ale altor modele deja existente pe piață, un alt motiv pentru care aș alege piesele lor se datorează renumelui internațional și al calității superioare a materialelor utilizate. Articolele sunt o concepție ce mă scot din tiparele obișnuite din lumea modei, iar în tmp, produsele pot deveni cu atât mai valoroase astfel că, după ani și ani, când nu va mai exista acea afinitate între noi, produsele pot fi revândute la prețul de achiziție sau chiar pentru mai mult. De fapt, dacă mă întebi pe mine, ținând cont de acest aspect și făcând o comparație cu alte case de modă renumite la nivel internațional, prețul mi se pare chiar accesibil.
Totodată, cu accesoriile potrivite, care pot fi extrem de simple și clasice, pot realiza zeci de ținute unicate și pot purta o singură piesă în zeci de moduri, păstrând acel aspect impecabil, senzațional și impunător.


  • Alegerea mea pentru sărbătorile și evenimentele din această iarnă.

Culoarea are un rol important, motiv pentru care alegerea mea m-a condus direct, prin intermediul filtrelor ușor de utilizat, la categoria de rochii elegante, de unde am ales rochia roșie din colecția CAROLINE. Se spune că roșul, purtat de sărbători, aduce prosperitate și noroc. Este în același timp și o culoare de sezon ce emană eleganță și romantism, prin care orice femeie se face remarcabilă încă de la primul pas. Iar materialul, o catifea de o finețe deosebită, o face călduroasă și senzațională, perfectă pentru club, restaurant sau pentru momentele petrecute în familie.
Un alt motiv pentru care am ales această rochie este lungimea, perfectă pentru mine, nu foarte sumbră, perfectă pentru a emana eleganță, însă nu și vulgaritate, datorită croielii fără decolteu. Fiind o rochie mulată, aceasta îmi scoate în evidență formele și alungește picioarele, iar talia este accentuată prin detaliul de tip fundă. Pentru un look inedit, se recomandă asortarea acesteia cu accesorii din catifea, însă eu aș prefera să o scot în evidență cu accesorii clasice, dar statement.


În acest sens, aș opta pentru o pereche de cercei supradimensionați, aurii, respectiv cerceii URSA by Sandra Bendre, o poșetă plic asortată și o pereche de pantofi stiletto, aurii, nude, negri sau roșii. Ținuta merge perfect cu o haină de blană în ton cu accesoriile.
Totodată, pe lângă această ținută pentru sărbători, petrecerea de Craciun și/sau cea de Anul Nou, văd această rochie și la un palton, cu niște botine confortabile cu toc gros, pentru evenimentele din blogosferă la care am fost invitată în acest sfârșit de an. M-aș simți foarte încrezătoare și pregătită să defilez și să radiez în deplinătatea feminității mele.


Acestea fiind zise, te invit să vizualizezi portofoliul Concepto, un brand ramarcabil încă din 2013, care a luat naștere din dorința de a face fiecare femeie să se simtă unică, să radieze printr-o ținută minimalistă, unicată, prin care să-și găsească inspirația, puterea și tăria de a păși învingătoare în viață,  de a-și îndeplini toate dorințele, în ciuda obstacolelor și a misiunilor aparent imposibile ce i se ivesc în cale.
Poți vizualiza și proba noile colecții atât în showroom, dar pot fi de asemenea alese și din shop-ul online, care ți le aduce acasă printr-un simplu click.

You May Also Like

0 comments