GLOW on Viena with trend It Up.

by - sâmbătă, decembrie 29, 2018

Sărbătorile sunt despre familie, iar anul acesta am ales să le petrec alături de cei dragi, în offline, așa cum se cuvine. Așa se explică lipsa mea (aproape) completă din online.
Însă, cum mie îmi plac provocările "tari", înainte de a încheia un centenar de existență a țărișoarei noastre, mi-am dat voie să visez pentru ultima dată în acest an.


Cu ocazia provocării lansate de dm Romănia, astăzi visez la călătoria în Viena, la prezența mea în cadrul unuia din cele mai mari evenimente anuale de beauty, Glow by dm, alături de Alina Ceușan - acea "divă" a anului 2018, câștigătoarea Digital Divas la categoriile Best Youtube Channel, Best Fashion Instagram Account, Best Fashion Blogger și bineînțeles, Digital Diva of The Year.
Nu, nu cred că există om sau influencer prea mic și prea delimitat în gânduri care să nu-și permită un astfel de vis. Încă de când am pășit în lumea asta am visat să iau parte măcar la un eveniment alături de alți mari influenceri, de muze inspiraționale pe care le urmăresc zilnic, cu drag. Am avut norocul să particip doar la câteva evenimente locale și a fost mult prea surprinzător să găsesc la mine în email acea invitație către plaiurile necunoscute ale Vienei, încât să nu-i dau curs.


În acest an am aflat despre mine multe lucruri pe care nu le știam, cum ar fi și faptul că, defectele fac și ele parte din mine. Îmbrățișându-le pe zi ce trece, dincolo de gura aspră a lumii, pot pune în lumină acea parte din mine ce se ascunde de fiecare dată sub un ecran și o tastatură cu litere șterse, ce-și caută inspirația în miez de noapte. Pentru că, dincolo de toate, sub atâtea rochii elegante, machiaje și vorbe carismatice, și eu sunt un om.
Machiajul a devenit pentru mine un limbaj de exprimare, o modalitate prin care o apreciez tot mai mult pe acea parte din mine care se reflectă în propria oglindă. Și pentru că provocarea dm face referire la astfel de produse cosmetice, m-am bucurat să pornesc încă o dată în aventură.

Viena. Trend It Up. Ca fetele, cu Alina Ceușan, la Glow by DM.

Provocarea a început cu un drum la magazinul dm din oraș. Sunt fericită că, după o lungă perioadă de timp, în sfârșit mă pot bucura de vizitele mele la magazinul din oraș. Până acum eram entuziasmată să-l descopăr și să pășesc doar în acele magazine fizice pe care le zăream în călătoriile mele, neavând unul în orașul meu. Și pentru că vedeta provocării este gama trend It Up, pe care nu o aveam în colecție, am pornit să o văd și în primul rând, să o testez.


Stilul Alinei este o mare inspirație pentru mine: de la hainele nonconformiste (care-mi plac la nebunie), până la machiaje simple sau impunătoare ce îi completează perfect orice ținută, indiferent de ocazie, având scopul de a-i pune în evidență personalitatea și atuurile. O perioadă îndelungată am refuzat orice compliment crezând că, nu aș avea nicio caracteristică demnă de complimentat, chiar dacă am moștenit ochii albaștri ai mării cristaline, la care mulți visează. Așa cum spuneam și la început, în călătoria de a mă cunoaște și de a mă iubi pe mine așa cum sunt am ajuns la concluzia că da, și ochii mei sunt frumoși și sunt o "piesă de rezistență", ce pot fi puși în valoare prin intermediul machiajului.
Și pentru că, de fel, apelez la machiajul simplistic ce evidențiază zona ochilor, odată ce am ajuns în magazin am pornit către raionul cu produse de make-up pentru ochi.

Acolo am descoperit creionul dermatograf Contour&Glide trend It Up, care mi-a acaparat atenția. L-am testat pe podul palmei și i-am descoperit textura cremoasă, care ajută la realizarea unei codițe impecabile, fără ca să se adune pe alocuri și să creeze o formă inestetică, abruptă pe alocuri, ce ar avea nevoie de timp și de retușuri. Culoarea acestuia este intensă, un negru kajal perfect pentru priviri intense și fermecătoare. Testul a rezistat până seara târziu, nu s-a întins și culoarea nu și-a pierdut din intensitate chiar dacă a fost testat pe o zonă expusă.
Mi-l imaginez acompaniat la evenimentul de la Viena de părul prins, cu câteva fire rebele ce atârnă în voie, un corset din jaquard, o pereche de culottes și o pereche de botine cu toc. Perfect pentru ca vorbele să poată fi transmise din priviri!

Bineînțeles că nu-mi vor lipsi din acest ritual și fondul meu de ten preferat, cel care lasă tenul impecabil atunci când este aplicat cu o pensulă pufoasă, highlighter-ul favorit căci, cu cât mai multă "iluminare", cu atât mai bine, dar și o mascara scandaloasă, ce-mi pune genele la patru ace, oferind volum și expresie în priviri.

De fiecare dată am considerat că un machiaj simplu și o privire intensă merge cu un ruj roșu intens, simbol al puterii, al senzualității și al feminității. Mai ales la un eveniment de amploare sau la o ocazie deosebită. Dar pentru că deja machiajul ochilor spune o poveste, m-am orientat către rujul trend It Up Ultra Matte, într-o nuanță de nude.
Rujul are o textură fină, cremoasă, o nuanță pigmentată ce se observă dintr-o singură aplicare și o rezistență bună la transfer. Pe lăngă acea ținută impunătoare și acea privire captivantă, buzele mele vor fi pline de volum, hidratate și vor lăsa loc de un look perfect, echilibrat din toate punctele de vedere, gata să strălucească la eveniment.

Ce ar mai trebui să știi despre gama trend It Up este că e foarte vastă și accesibilă, prețurile acesteia începând cu sume sub 10 lei. Nu ai nevoie de produse scumpe ca să realizezi un machiaj formidabil, perfect pentru a fi purtat zi de zi, pentru un eveniment sau pentru Viena. Personal recomand investiția în produsele de îngrijire sau în fondul de ten, dar găsești astfel de produse accesibile și la dm, în gama trend It Up.

Călătoria în Viena poate fi fermecătoare în fiecare clipă și în fiecare moment, atât cu un machiaj festiv, realizat în doar câteva minute atunci când am produsele potrivite la îndemână, cât și cu unul simplu, prin "ajustarea" detaliilor și a make-up-ului folosit, în funcție de momentul zilei.
Dacă ne vom auzi cu impresii și InstaStory de la Viena, rămâne de văzut. Până atunci, nu uita că și tu ești frumoasă și poți străluci oricând și oriunde în pielea ta. Let it Glow!

Prin acest articol, particip la campania de recrutare GLOW by dm drogerie markt cu @AlinaCeusan.

You May Also Like

0 comments