Am testat nouă inovație Gliss Purify&Protect. Poluarea părului este acum un mit.

by - miercuri, ianuarie 23, 2019

Poluarea schimbă întotdeauna regulile jocului. Împiedică organismul să-și atingă scopul și să-și vadă de drumul său. Părul este fără dar și poate, cel mai expus dintre toate. Zilnic se confruntă cu radiații solare tot mai puternice, particule de praf ce-i distrug strălucirea și sănătatea, împiedicându-i creșterea sănătoasă și armonioasă, atunci când părul arată senzațional, exact ca la salon, mândru să fie etalat la o ținută impunătoare.


Cei de la Gliss au lansat o nouă gamă ce rezolvă problema principală a poluării: Gliss Purify&Protect.

Prietenele m-au întrebat: Cui se adresează nouă gamă Gliss Purify&Protect?

Campania de testare derulată împreună cu BuzzStore și prietenele mele a fost un prilej să ne întâlnim și să vorbim despre sănătatea părului.


Le-am recomandat cu drag să încerce nouă gamă căci, această nouă gamă se adresează la toate tipurile de păr, promițând să-i satisfacă toate nevoile și să-l protejeze de factorii externi ce nu pot fi controlați, de poluare.

Rezultate vizibile în 3 săptămâni de utilizare?

Gliss Purify&Protect promitea niște rezultate, însă nu menționa și timpul de acțiune. Este prima gamă completă de îngrijire a părului fără timpi de acțiune la fiecare spălare și a căror efecte se văd chiar de la primele utilizări, efectul accentuându-se în timp.
Inovația acestei game este faptul că nu conține siliconi și coloranți, dar și că are în compoziție două ingrediente principale ce ajută la dobândirea sănătății părului de la interior, spre exterior.


Atât șamponul cât și balsamul conțin extract de semințe de Moringa, o plantă extrem de bogată în antioxidanți, calciu, vitamine și minerale, precum și serum cu keratină, ce repară în profunzime firul de păr supus unor intervenții chimice sau pe cel foarte agresat de factorii externi.

Impresii noul Gliss Purify&Protect

"Ce miracole poate face un șampon și un balsam?", m-au întrebat iarăși prietenele, în timp ce trăgeau cu ochiul la podoaba mea capilară care arăta mai bine ca niciodată. Li s-a "stricat feng shui-ul" când le-am mărturisit că podoaba în speță este exclusiv rezultatul celor două produse primite spre  testare.
După câteva decolorări și vopsiri, părul meu își pierduse strălucirea, vârfurile erau foarte degradate și oricât le-aș fi tăiat, parcă nu existau simptome de îndreptare a sănătății părului. Am început să utilizez fel și fel de seruri și loțiuni de păr, dar și tratamente scumpe pe care le găsești la salon sau prin străinătate. Am văzut oarece îmbunătățiri din punct de vedere vizual. 

Însă, chiar am fost surprinsă de-a lungul celor 3 saptămâni de testare intensivă a acestui set, să remarc că părul meu nu mai are nevoie de atâtea soluții pentru că-și îmbunătăți aspectul și pentru a fi moale precum o atingere de cașmir. Pentru părul meu suferind și pretențios este foarte important ca gama de îngrijire, respectiv șamponul și balsamul, să lucreze pentru sănătatea părului meu și să-l hidrateze corespunzător.
Un alt beneficiu pe care l-am remarcat este asupra vârfurilor cu aspect de pămătuf care arată mult mai naturale și mai sănătoase fără foarfecă și fără tratamente adiționale. În decembrie am încercat și botox-ul de păr, care a îmbunătățit aspectul acestuia, însă nu a făcut mare minuni pentru vârfuri, acestea având acum un aspect mult mai sănătos.


Deși Gliss Purify&Protect hidratează părul în profunzime, mi-a plăcut la nebunie că nu îngrașă părul precum alte șampoane din perioada mea de glorie. Coafura mea rezistă până la 4 zile fără probleme și fără un șampon uscat.
De fapt, versiunea degradată a părului meu nici nu se îngrășa mai devreme de o săptămână. Iar acest lucru care poate părea un dezavantaj este de fapt un beneficiu. Știi de ce? Pentru că doar părul sănătos se îngrașă după câteva zile, pe când cel foarte degradat nu-și schimbă aspectul și e mereu bățos, uscat, rigid. Acesta a fost primul semnal că această gamă funcționează pentru mine și că, datorită extractului de Moringa și a keratinei, părul își primește nutrienții necesari, motiv pentru care structura firului de păr își capătă vitalitatea și sănătatea.

Părul meu nu este doar moale, ci și plin de vitalitate și strălucire, iar teama de perie a devenit un tabu. Asta pentru că, așa cum spuneam și anterior, părul este atât de bine hrănit încât părul nu se mai încurcă, nu se mai pierd atât de multe fire de păr la pieptănare și nici nu se mai electrizează.

Așadar da, pot spune că inovația Gliss Purify & Protect funcționează perfect pentru mine, cea care nu a renunțat niciodată la aparatele de stilizare sau la tehnicile de înfrumusețare. Părul este mai sănătos, mai rezistent și își recapătă strălucirea naturală, fără să fie nevoie să apelezi la alte tratamente extra ce pot fi foarte scumpe sau la o serie de combinații ajutătoare, precum măști de păr, uleiuri, loțiuni sau seruri.
Economisești astfel timp, bani și energie, pentru că te poți bucura de acest ritual oricând, chiar la tine acasă, fără a fi necesari timp suplimentari de acțiune, ci doar o șamponare și aplicarea unui balsam, urmate de o clătire după fiecare pas.

Deși puține șampoane hidratează firul de păr și mai mult îl usucă, acesta se descurcă de minune, iar hidratarea oferită de balsam este un plus.
Cele două produse au și un parfum floral fin, neiritant pentru căile respiratori, care se impregnează în firul de păr pentru minim 48 ore.

Tu ai încercat inovația #buzzGliss?

You May Also Like

2 comments

  1. Niste produse foarte bune, multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  2. am mai incercat produse gliss si am fost tare incantata de ele. cred ca voi apela si la eu la gama asta. cunosc treaba cu decolorare-vopsit-decolorare-vopsit

    RăspundețiȘtergere