Be the Marvelous Mrs Maisel this Spring! Get the outfit!

by - sâmbătă, ianuarie 19, 2019

Se pare că seria Marvelous Mrs Maisel face furori, dacă nu prin tema comediei, măcar prin ținutele inspirate din anii vintage, când se purtau rochii foarte romantice, cu o croială diferită de tot ceea ce există în prezent.


E drept, n-am văzut serialul de care abia am auzit, însă am tras o privire după ținute care par a fi extrem de populare în prezent.


Pentru toți cei care aveți o afinitate față de stilul utilizat în serial, adică cel vintage și pentru toate persoanele care privesc cu nostalgie la vremurile acelea de demult, ei bine, iată că putem să ne inspirăm împreună și să copiem o astfel de ținută fără a fi nevoie să cheltuim sume "teatrale". E vorba despre noua promoție Dresslily Spring Boutique Released sau mai bine ,is cea mai recentă colecție exclusivă lansată cu ocazia primăverii ce are să vină.

Marvelous Mrs Maisel inspired outfits

Deși n-aș putea spune că stilul vintage este unul din preferatele mele, cu siguranță este un stil ce se remarcă cu ușurință prin croiala distinctă și modelul desprins din timpul prezent. În colecția de primăvară Dresslily vom găsi nu doar astfel de croieli, ci și materiale la fel de romantice, precum dantelă sau chiffon.

Dress/Rochie: https://bit.ly/2W3hPRa

Țin minte și acum furorile pe care le făceam în prima mea rochie vintage, pe scaunul din față a unei mașini de epocă, oamenii care îi făceau semn șoferului și care se simțeau într-o astfel de perioadă. A fost amuzant.

Dress/Rochie: https://bit.ly/2MhxeIS

Dacă și vouă vă plac astfel de ținute și acest stil vechi, pe Dresslily găsiți rochii inspirate din film la prețuri foarte mici și de o calitate destul de bună. În acest sens, dacă v-ați găsit deja piesele favorite, că ofer și o reducere de 20%, de care puteți beneficia dacă introduceți în cutiuța Promo Code, cuponul DLSPRING.


Care sunt preferatele voastre?

You May Also Like

2 comments

  1. nu am purtat pana acum nimic din sfera asta vintage... dar rochita pe care o ai tu e super draguta! mi-ar placea un model similar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi s-a părut drăguță la vremea aceea, dar parcă pe mine nu se așeza așa bine. În primul rând marimea era mai mare (era de pe alt site, nu de pe ăsta), îmi trebuiau niște țâțe gigant și tocuri ca să se vadă bine. Mi-am luat acuma 3 de pe Dresslily și aștept să văd ce e de capul lor.

      Ștergere