Imprimantă HP de buzunar la 1 cent? Păcăleala lunii ianuarie.

by - miercuri, ianuarie 16, 2019

Nu degeaba multe persoane încă se tem de comenzile online, mai ales în ceea ce privește comenzile în afara țării, respectiv China.
Până acum nu am avut parte de experiențe neplăcute în care să mă trezesc că mi se "confiscă" mai mulți bani decât sunt înștiințată la produs, să nu-mi vină vreo comandă (dacă nu-și bagă mâna un oficial al Poștei sau dacă nu se rătăcește pe drum, caz în care firmele reexpediază comanda sau îți dau banii înapoi), fie să-mi vină altceva față de ceea ce am comandat (exceptând Wish, unde am pățit asta la 3 comenzi dar mi-au returnat banii înapoi).

Ceea ce vă recomand și vouă să faceți e să căutați recenzii sau efectiv să tastați adresa site-ului pe internet să vedeți dacă vă apare în căutări și dacă e legitimă. Totodată găsiți în social media zeci de grupuri unde puteți întrebî alți utilizatori români despre site-urile care vă atrag atenția. Și, legat de treaba asta, zilele trecute, răsfoind Facebook-ul, îmi apare faza cu imprimanta HP, varianta de buzunar, la doar 0,01$, adică doar 1 cent aka vreo 4 bani.
Mi s-a părut extrem de dubioasă treaba, deși recunosc că am băgat produsul în coș, rămânând să mai analizez situația.

În speranța că poate iau produsul la 1 cent (nu de zgârcenie, ci mai mult de test), contactez așa zisul serviciu cu clienții de pe chat. Mie îmi apărea 4.90$ transportul, ei ziceau de 9,9$, mie îmi indică pe pagina principală că pot plăti cu Paypall și card, mie îmi cerea datele cardului să finalizeze cardul iar ei mi-au spus că momentan nu acceptă plăți cu cardul.

Am dat un search pe numele site-ului la nea Goagăl, care nu mi-a adus niciun rezultat. Pagina parcă nici n-ar fi existat. Astfel am zis să-mi văd de treaba mea, că era de așteptat ca nu tot ce zboară să se și mănânce.

Câteva minute mai târziu deschid iar Facebook și îmi apare aceeași reclamă, site diferit (ca nume, ca interfață fix aceleași).
Citesc și comentariile în care văd că alții au căzut în plasă și au fost suprataxați cu câte 80$.






Ca prin urmare, articolul ăsta e o informare pentru vânătorii de oferte. Analizați bine site-urile care vă atrag, căutați site-ul pe net și/sau cereți/citiți recenzii.
Așadar, imprimanta minune de buzunar e o țeapă pe față, creeată de cine știe cine, care dorește să profite de naivitatea unora.
Sunt și site-uri care se respectă și care oferă produse cu 0,01$ dar și alea în condiții speciale. De exemplu, aici e un mic concurs cu câștig instant. Îți alegi din listă produsul dorit și formezi o echipă de câți oameni îți cere. Tot ce trebuie să facă ei e să de-a click pe "Helping friend to form a team", să se conecteze cu contul de Facebook (nu trebuie să aibă cont existent) și pe urmă să termine de completat datele personale. După ce ați strâns echipa, primești produsul pentru 0,01$, la care se adaugă 2.99$ valoarea transportului dacă nu e o promoție cu transport gratuit. E o metodă testată de mine. Luna trecută am primit produsul selectat cu suma de 0,01$, un set de covoare pentru baie foarte calitativ și frumos.
Am mai luat produse cu un cent dar am plătit și cu puncte. Deci sunt cazuri în care da, poți lua produse cu 1 cent.
În ceea ce privește Wish și ale sale produse gratuite, nici ele nu sunt chiar gratis, pentru că plătești transportul per produs. Practic multe din acele produse au un preț mai mic decât transportul, dar faptul că se spune că se oferă gratuit este luat ca atare crezând că asta chiar se întâmplă.

Ca prin urmare, fiți înțelepți în alegerile voastre.

You May Also Like

2 comments

  1. hmmm..ma bucur ca nu mi-a iesit reclama asta in cale. de obicei, chestiile de genul chiar nu imi iau ochii... sper sa nu ma fraiereasca vreodata :)) oricum, acum stau cu grija, am comandat si eu ceva de pe wish si chiar sunt curioasa sa vad ce si cand ajunge

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde ce ai luat, iubita.
      Eu am dat 3 comenzi și niciuna n-a fost ce spunea. Și am verificat descrierea cu atenție.Acum depinde si de noroc.

      Ștergere