Un bazar online cu de toate sau Bazarul de sănătate.

by - joi, ianuarie 03, 2019

Kit-ul pentru sezonul rece este destul de complex dacă ținem cont de absolut orice problemă ce poate apărea.
Doi "tovarăși" dragi mie, Snufflebabe și Bazarul de sănătate au fost prezenți și ei la Bucovina Beauty, evenimentul de la Suceava, din partea cărora am primit câteva produse de îngrijire extrem de utile. Pe câteva le-am încercat data trecută, când a avut loc primul eveniment, altele au fost o avanpremieră chiar și pentru mine.


Snufflebabe și decongestionantul nazal pentru bebei răciți/gripați și respirație îngreunată

De la Snufflebabe am primit acest decongestionant nazal Vapour Rub care este de fapt un gel realizat din extracte de plante, respectiv uleiuri esențiale, care la o temperatură ridicata, respectiv în contact cu pielea caldă/fierbinte, acesta se topește, pătrunde în porii pielii sau degajă vapori ce pot fi inhalați de către micuții bolnavi începând cu vârsta de 3 luni.
Având deja varianta pentru adulți am decis să-l fac cadou unui nepoțel care fix în acel moment avea o răceală serioasă care se remarca prin scurgeri nazale abundente, nas înfundat, sforăit și tot tacâmul.


  • Cum se aplică Vapour Rub
Vapour Rub se utilizează în cantități mici, prin masaj, atât pe piept cât și pe spate, dar și prin amplasarea flaconului pe noptieră sau pe amplasarea unei cantități de gel pe un șervețel care va fi amplasat lângă copil, înainte de somn.
Acest gel va favoriza încă de la primele minute o respirație mai ușoară, desfundă nasul la bebeluși ajutându-i să aibă parte de un somn mai liniștit datorită și acestei proprietăți de calmare a uleiurilor esențiale. Acelaș lucru l-am remarcat și eu la Vapour Hub, varianta ce poate fi utilizată și de adulți, pe care eu o folosesc chiar și pentru dureri articulare sau de cap.

Cimmerin - Gel intensiv reparator pentru afecțiunile buzelor

Buzele crăpate, usturimea sau herpesul sunt câteva din problemele ce pot apărea în zona cavității bucale și care pot deveni supărătoare. De când am descoperit gelul bacteriostatic Cimmerin acestea nu mai sunt o problemă pentru mine.


Datorită vitaminelor și a substanțelor cu rol antiinflamator și antibacterian din compoziție, acest gel ajută la vindecarea eczemelor și la restabilirea sănătății pielii în această zonă.
Combate imediat inflamațiile buzei, prevenind totodată reapariția herpesului sau a zăbăluțelor, menținând hidratarea corespunzătoare și prevenind deshidratarea excesivă a buzelor.
Acțiunea sa poate fi observată în termen de 30 minute, până la o zi diferență, așa cum a fost în cazul meu.
Totodată ar trebui să știi că prin aplicarea acestuia se va instala local o senzație intensă de usturime pentru câteva secunde, asta pentru că, practic, Cimmerin neutralizează bacteria.

Balsam hidratant Lips cu proprietăți antiherpetice

Balsamul de buze este de nelipsit din rutina unisex de îngrijire a fiecărei persoane. Fie că te confrunți frecvent cu uscăciunea buzelor în sezonul rece sau în cazul unei răceli instalate pe neașteptate, fie că suferi de un deficit de fier ce provoacă uscăciunea buzelor, acest balsam de buze ajută la menținerea și conferirea unui pH optim ce previne și tratează uscăciunea buzelor, dar deține și o proprietate aparte de a preveni și a neutraliza apariția bacteriilor ce provoacă afecțiunea bucală numita herpes.
Eu îl utilizez în combinație cu gelul Cimmerin, pentru o acțiune mai rapidă și o protecție completă.


Kit pentru îngrijirea părului blond, păr grizonat sau decolorat

Dacă te gandești să-ți decolorezi părul acasă sau te-ai gândit să faci o schimbare și să treci de la un păr închis la culoare, la părul blond, fie că ai deja un păr gri sau blond, vei avea nevoie musai de anumite soluții speciale de îngrijire a părului.
În urma participării la eveniment am primit un set alcătuit dintr-un șampon de păr Swiss O'Par și o cură de păr (balsam), ambele din aceeași gamă și pentru a-mi veni în ajutor.


Șamponul l-am încercat și anterior și oferă reflexii argintii fără a da părului o tentă de albastru, lasă părul mătăsos și plin de vitalitate. Recomand ca acesta să fie aplicat pe părul umed și lăsat să acționeze nu doar un minut, cât scrie pe ambalaj, ci minim 5 minute. Totodată îl recomand și în cazul decolorări, atunci când există pigmenți roșiatici sau portocalii, pentru a le îndepărta.
Cura de păr Swiss O'Par este de fapt un balsam colorat pe care l-am testat în premieră. Nu mi s-a părut că intensifică nuanțele de gri, însă acesta oferă un plus de hidratare și ajută la menținerea culorii pentru o perioadă mai lungă de timp. Totodată această cură de păr ajută la descurcarea mai ușoară a firului de păr, conferind părului și un parfum plăcut.

Benzile negre pentru nas și masca neagră

Întotdeauna măștile negre sau benzile de acelaș tip au reprezentat o provocare pentru mine. Asta pentru că, pe lângă acțiunea miraculoasă pe care acestea o promit, deseori am întâlnit astfel de produse ce provoacă usturimi și iritații la îndepărtare.
Partea bună e că cele două produse se folosesc foarte ușor, prin aplicarea pe tenul curat și umezit în prealabil și îndepărtarea lor se realizează prin dezlipirea filmului după acțiunea de circa 10-15 minute.
Odată cu îndepărtarea lor am simțit ușoare furnicături, însă nu ceva insuportabil.


După utilizarea benzilor, cât și a măștii negre, având drept scop comun eliminarea punctelor negre și a celor de grăsime, am observat reducerea acestora, însă nu și dispariția completă. Fac totuși parte din seria celor mai eficiente metode de eliminare a acestor impurități, un ritual ce astăzi nu mai provoacă durere sau iritații. Totodată porii sunt diminuați și tenul rămâne catifelat și luminos.

  • Unde poți găsi aceste produse
Dacă și tu ești tentat(ă) să le încerci și să te convingi de unul sau mai multe aspecte menționate anterior, trebuie să știi că produsele sunt disponibile atât online, în magazinele ancorate anterior, cât și offline, în farmacii, în magazinele de profil naturist, DM sau mai simplu, pe Bazarul de sănătate, cel mai nou magazin online, recent lansat, ce cuprinde o sumedenie de produse adresate nevoilor noastre.
Tu pe care le-ai încercat?

You May Also Like

0 comments