De ce sa folosesti cosmetice bio

by - miercuri, februarie 20, 2019

O persoana este expusa zilnic la peste 100 de tipuri de chimicale prezente in produsele de ingrijire corporala si farduri. Este destul de grav pentru ca aceste chmicale, in timp, pot afecta intr-un mod iremediabil sanatatea. Pielea este cel mai mare organ al corpului. Asa ca, in functie de cate produse cosmetice folosesti, imagineaza-ti cam cat de mult afectezi pielea. Insa, a venit timpul sa faci o schimbare. De aceea, la universenciclopedic.ro iti este pusa la dispozitie o gama deosebita de cosmetice bio.

Produsele de la magazinul online universenciclopedic.ro sunt extrem de delicate cu pielea ta. De fapt, prin intermediul acestor cosmetice bio pielea va intra in contact cu substante nutritive. In produsele bio sunt prezente minerale, asemenea magneziului, calciului, zincului, dar si alte produse organice (precum extractul de galbenele, shea, kombo, plante siberiene etc.) care iti vor proteja pielea de radicalii liberi.
Astfel de cosmetice naturale ofera si protectie impotriva radiatiilor solare. Explicatia este simpla: majoritatea ingredientelor ofera un fel de scut protector contra razelor solare, atat de nocive in ultimul timp si contra imbatranirii premature a pielii. De asemenea, si riscul cancerului de piele se diminueaza substantial folosind cosmetice bio potrivite.
Multe dintre produsele pe care le folosim in fiecare zi au la baza produsi chimici daunatori mediului. Cosmeticele bio insa nu polueaza si nu distrug mediul inconjurator.

Folosind astfel de produse, ne vom proteja pe noi insine, dar si pe cei din jurul nostru. Cosmeticele bio sunt obtinute prin metode organice, ce elimina folosirea fertilizatorilor si ingrasamintelor sintetice. In plus, plantele din care sunt fabricate aceste produse nu sunt modificate genetic.
Multe persoane ce folosesc cosmeticele bio au vazut o diferenta enorma a texturii pielii. Aceasta prezinta mult mai putine semne de imbatranire si senzatia de prospetime este mai intensa si de lunga durata. Pe langa caracteristicile de mai sus, cosmeticele organice contin ingredinete naturale derivate din plante ce maresc productia de colagen si contribuie la inlocuirea celulelor moarte. Cu aceste produse bio, pielea ta va fi frumoasa, hidratata si sanatoasa tot anul.

A folosi asemenea produse ar trebui sa fie un obicei zilnic. Asa cum avem grija de alimentele pe care le consumam sau textilele pe care le purtam, asa trebuie sa avem grija si de pielea noastra si de produsele cosmetice pe care le folosim pentru a avea un stil de viata sanatos si a ne bucura de tot ceea ce ne inconjoara mult timp de acum incolo.


You May Also Like

1 comments

  1. Într-adevăr, produsele pe care le aplicăm sunt pline de chimicale, la fel ca și celelalte produse de divers uz din comerț. Apreciez persoanele care susțin aceste mișcări bio și împărtășesc rezultatele cu oamenii. Felicitări pentru articol!

    RăspundețiȘtergere