Librărie ca-n povești, citești cărți câte poftești!

by - marți, februarie 19, 2019

Dacă ești pasionat de file de pagini și cărți cu care să adormi pe înserate sau să le ei pe drumurile îndelungate, ori de câte ori ai plăcea, cea mai bună soluție pentru a-ți consolida pofta de citit este o librărie de cărți online.
Conceptul este cât se poate de modern și îți oferă șansa de a-ți face o listă de preferințe fix pe gustul tău, pe care s-o "chemi" la tine acasă.

Avantajele unei astfel de librării sunt multiple:
- eviți agitația din librăriile fizice;
- eviți comercianții frustrați;
- stocurile sunt complete pentru tine și preferatele tale ajung sigur la destinație;
- economisești timp, pentru că nu trebuie să te deplasezi în magazin și să pierzi ore în șir printre rafturi;
- "mângâi" în avanpremieră titlurile preferate ce se afirmă prin amprenta personală;
- beneficiezi de promoții frecvente, ce nu există în magazinele fizice;
- comanzi când vrei, de oriunde vrei, cu plata la livrare, exact când intri în posesia coletului;
- ai parte de peste 200 titluri din care poți alege stilul preferat.

Acestea fiind zise, ai toate motivele să-ți antrenezi pasiunea pentru citit și să-ți ocupi timpul cu o activitate constructivă, ce-ți va destinde mintea și sufletul.


Cărți pentru întreaga familie de la Cărți-beletristică.ro

De la scrieri inspiraționale care-ți vor deschide viziunea către noua lume, la întâmplări și povești pentru întreaga familie, toate au fost înșiruite pe Cărți-beletristică.ro și așteaptă să le descoperi.

Nu au încetat să-mi apară de-a lungul căutării subiectelor favorite în librăria online și o serie de cărți pe care le-am trecut cu ușurință pe lista de dorințe. La recomandarea unei prietene am dat peste cartea "Femei în știință. 50 de femei temerare care au schimbat lumea. " de Rachel Ignotofsky.


De ce această carte? 
Din câte am putut "fura" cu ochiul de la prietena mea ce deja o deține, pot spune că este o carte superb ilustrată, cu un design special. Este o carte ideală pentru cei care le plac scrierile reale, non-ficționale, o carte excelentă pentru orice persoană. Un iubitor de lectură cu sigur va aprecia o astfel de alegere.
Este o carte în care, așa zisa femeie firavă depinde un model de viață, cu temei inspirațional și cu o inteligență aparte, prin care se revoluționează cele mai importante științe actuale și domenii de activitate.
Personal mă simt foarte atrasă atât de sibiects cât și de tema acesteia.

Cartea deține și o serie de imagini presărate într-un univers atipic de culoare, abătându-se de la tiparul clasic de foi albe sau alb murdar, pe care se înșiruie poveștile celor 50 femei și nu doar simple remărci și idei. 

De fel nu aleg cărțile doar după aspect, ci și după stilul de scriere pe care acestea îl reprezintă, dar asta pur și simplu m-am fermecat cu o privire și mi-o doresc musai la colecție.
Iată, așadar, cât de simplu e să oferi un cadou constructiv în dar sau să-ți alimentezi această pasiune despre citit, direct din colțul cel mai comod al casei tale.
Pe Cărți-beletristică.ro te așteaptă o lume de neuitat a cărților de poveste, ideale pentru întreaga familie.

You May Also Like

1 comments

  1. Multumesc de recomandare! Eu obisnuiesc sa citesc ce imi atrge privirea dupa ce intru pe site-ul https://www.universenciclopedic.ro/ .Este prima oara cand citesc o recomandare pe internet. O sa fac asta mai des, m-ai convins sa citesc cartea :D

    RăspundețiȘtergere