Mărțișoarele pe care vrei să le împărți cu toți cei dragi le găsești pe iMartisoare.ro!

by - vineri, februarie 08, 2019

Sărbătoarea Mărțișorului este un concept 100% românesc, apreciat chiar și peste granițe. Este un simbol ce readuce speranța în inima mea și a milioanelor de români de pretutindeni, precum și sentimentele de bucurie asociate cu gândul că primăvara se apropie cu pași repezi și se întorc la naftalină hainele groase și zilele geroase.
Cadourile simbolice care prevestesc sosirea primăverii sunt tot mai căutate, iar mărțișoarele sunt cu siguranță cele mai populare accesorii ale momentului, pe care vrei să le împărtășești și în acest an, cu toți cei dragi.


În curând își vor face apariția și clasicele tarabe pline cu astfel de accesorii. Anul acesta îți recomand să fii mai spontan(ă) și să alegi un magazin online de profil - iMărțișoare.

De ce iMărțișoare?

Cu siguranță îți sună cunoscut faptul că, în goana după cele mai frumoase și accesibile mărțișoare, te vei ivi de cozile interminabile de la tarabe, urmând ca, la contactul cu vânzătorul, să nu mai găsești acele mărțișoare pe care le-ai admirat îndelungat, iar noua ofertă de preț să sară de limita bugetului stabilit inițial pentru achiziția lor.
De ce să cheltuiești mai mult decât face, pentru ceva ce nu-ți stârnește admirația?
Știm cu toții cât este de confortabil să comanzi la domiciliu haine, încălțăminte și accesorii, fără a fi nevoie să te deplasezi pe distanțe lungi sau să stai la cozi interminabile fără succes. Acum poți cumpăra online și mărțisoare, de la iMărțișoare!


Iată avantajele cumpărăturilor pe iMărțișoare:
- stocurile sunt actualizate în timp real;
- prețurile sunt foarte accesibile și competitive pe piață;
- ai la dispoziție o gamă variată de mărțișoare din care poți alege după bunul plac;
- magazinul online deține modele unice pe care nu le vei găsi la tarabe și pe care nu le vor oferi toți cunoscuții în dar, ajutându-te să faci o impresie cât mai bună;
- poți gestiona mai ușor bugetul alocat achiziției de mărțișoare și accesorii;
- eviți cozile la tarabe și prețurile exagerate, cu mult peste valoarea reală a produselor;
- comanzi în siguranță și produsele îți sunt livrate la domiciliu;
- economisești timp și resurse financiare.

Cum să alegi cele mai frumoase mărțișoare pentru cei apropiați cu iMărțisoare.

Unii se rezumă la simple atenții și la mărțișoare clasice, alții pun mult suflet în alegerea lor, precum la orice alt cadou. Este recomandat să ții cont de preferințele celor dragi, chiar dacă vorbim despre un cadou aparent simbolic.
Dacă vorbim de persoane speciale (profesoare, șefi, părinți, etc.) poți înlocui mărțișorul clasic cu mărțișoare broșe. Aceste mărțișoare nu doar că pot fi purtate în sezon, de 1 și 8 Martie, însă, alegerea potrivită îl poate convinge pe purtător să folosească acest mărțișor pe durata întregului an, datorită versatilității sale. Mărțișoarele broșă sunt accesoriul perfect pentru genți, paltoane, bluze sau rochii. Un astfel de mărțișor este alegerea perfectă indiferent de exigențele purtătorului care își dorește să fie în pas cu moda.
Dacă cei apropiați au o slăbiciune față de accesorii, atunci poți apela și la mărțișoarele brățări sau la mărțisoarele pandantive. Sunt iarăși o alegere foarte versatilă care-i vor surprinde pe cei dragi și care va fi extrem de apreciată.


De asemenea, dacă ai în această perioadă musafiri din alte țări, de alte naționalități, asigură-te că sărbătoarea Mărțișorului nu va trece neobservată. În acest sens, îți recomand să apelezi la modelele tradiționale de mărțișoare, inspirate din folclorul popular, care le vor aduce aminte întotdeauna de vizitele pe plaiurile românești și pe care le vor privi/purta cu mândrie.


Însă, ce-i mai bun am păstrat la final și este vorba despre seturile de mărțișoare unice, cercei și lănțișoare cu pandantiv, din argint, decorate cu cristale Swarowski. Sună deosebit, dar scump și excentric, nu-i așa? Ei bine, nu! Prețurile acestor seturi pline de rafinament pornesc de la costurile unui buchet de flori. Și sincer, dacă mă întrebi pe mine, în detrimentul unor flori ce țin doar câteva zile și au rol de decor, prefer un astfel de set de bijuterii mărțișor din argint care, nu doar că sunt niște accesorii irezistibile, ce nu se demodează și pot fi purtate oricând, la orice ocazie și în orice sezon, însă sunt mult mai accesibile decât bijuteriile din magazinele de profil care nu mai sunt o sursă sigură.


Pe baza recomandărilor numeroase am comandat zilele trecute un astfel de set de la iMărțișoare și, pe lângă ambalarea riguroasă și designul ireproșabil am sesizat un aspect al bijuteriilor cu mult mai sofisticat decât în pozele de prezentare disponibile pe site. Dar cel mai tare m-a impresionat calitatea. Accesoriile sunt fine, lucrate minuțios și de o calitate foarte bună, un argint cu adevărat veritabil. Regret că nu i-am descoperit anul trecut când, greșeala mea a fost să ofer în dar un astfel de set dintr-un magazin de bijuterii, set a cărui preț de achiziție a fost dublu față de prețurile de pe iMărțișoare și care s-a dovedit a nu fi din argint, precum specificase acel magazin de prestigiu. Evident, m-am simțit foarte prost în acel moment, dar mă bucur că pe baza recomandărilor din ultima perioadă am gasit în sfârșit un magazin cu accesorii ce se respectă pe sine și pe clienții săi.

Așadar, iată cât de simplu e să dăruiești primăvara în dar. Surprinde-i pe cei dragi cu o alegere specială! Recomandarea mea este iMărțișoare.

You May Also Like

0 comments