OOTD: Carismă și eleganță de Ziua Îndrăgostiților. Cămașă Dragoș Prioteasa și ghetele Bonprix

by - marți, februarie 12, 2019

Prezența sa este o raritate pe blogul meu. Și cu toate astea, din cand în când, se impune a ocupa el locul de "model".

Dacă sunteți urmăritoare mai vechi pe paginile mele știți deja că noi nu sărbătorim Ziua Îndrăgostiților. Nu avem nevoie de o zi pentru a forma un cuplu plin de iubire. Dar în această zi a anului, de o coincidență extraordinară e faptul că se mai adaugă încă un an la cartea vieții sale.


Anul acesta am început cu ideile de cadouri din plin și am optat pentru cele mai rafinate selecții, precum cămașa elegantă și fără cusur de la Dragoș Prioteasa și pantofii stil gheată de la Bonprix.
Zilele trecute am făcut acele poze în tandem și astăzi vi le arăt și pe cele cu el, cu toate că, de fel, nu-i place să pozeze și să atragă atenția. Deși eu prefer outfiturile mai casual și masculine, el este total opusul. Adoră cămășile, pantofii, pantalonii eleganți, dar până acum nimic nu mi-a plăcut atât se mult la fel cum îl prinde ținuta asta.


Despre cămașa de la Dragoș Prioteasa vă pregătesc un articol special, așa că păstrez tot ce-i mai bun pe zilele ce urmează. Dar în mare, pot spune că este dintr-un bumbac fin și foarte plăcut, prietenos cu pielea și cu dorințele sale excentrice. Este o creație 100% românească a unui designer român, ce oferă piese unicate și elegante pentru orice ocazie.


Cum de nenumărate ori i-am lăudat încălțămintea de la Bonprix pe care eu o dețin, de această dată m-am gândit să-i achiziționez și lui o pereche de încălțăminte mai de sezon. S-a nimerit la fix, pentru că cele două produse au ajuns în timpi similari încât să contribuie la formarea unei ținute aproape complete. 
Aceste ghete Bonprix pentru bărbați au fost și ele la o reducere fantastică și, cu toate că inițial eu am pus ochii pe ceva mai scump, el a fost tare încântat de acest model așa că i-am făcut pe plac.


Ghetele alese sunt made în Germany și am ales fără a măsura sau a ezita mărimea 40. La prima vedere ni s-au părut uriași, dar pe piciorul său se așează perfect. Se prezintă exact ca în poze și sunt extrem de comozi.
Îi poartă zi de zi încă din ziua în care au sosit și este foarte încântat de noua achiziție. Dacă în mod obișnuit încălțămintea avea cute sau zone rigide de material care îi provocau disconfort la purtare, cu acestea se simte absolut perfect.


Sunt o pereche de ghete ușor elegante, ce se pot asorta cu ușurință la un outfit mai elegant. Un oarece minus e faptul că nu sunt îmblăniți și la temperaturile mai scăzute se resimte ușor frigul în ei însă, știam acest aspect înainte de a-i comanda.


Ținuta alcatuită din cămașa elegantă, o pereche de blugi și ghetele Bonprix cred că i-au oferit prietenului meu o alură misterioasă, elegantă și rafinată. Mi se pare a fi o ținută potrivită pentru zile de sărbătoare sau evenimente speciale, pentru bărbați pretențioși, poate cu mici ajustări pe alocuri.

Voi ce părere aveți de ținuta "modelului" de astăzi?

You May Also Like

4 comments

  1. sa stii ca nu-i sade rau deloc! il prinde stilul elegant. al meu e total opusul, nu are nicio treaba cu camasile, dar culmea e ca nici ghetele de genul nu-l atrag. complicat! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😍Si mie imi place la bărbați mai mult casual. Adică față de restul cămășilor pe care le are în garderobă...asta e superbă foc și îl prinde bine de tot. Foarte complicați!😂😘

      Ștergere
  2. Tare articolul, multumesc pentru informatie si pentru link.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag. Sincer, ă tentează și pelmine să-mi iau o cămașă de la ei. Au și câteva modele de damă superbe. Dar eu înclin întotdeauna întâi și întâi către moda masculină.

      Ștergere