OOTD: Favorite și o nouă ținută Bonprix. Ghete din imitație piele întoarsă și șireturi din satin.

by - joi, februarie 14, 2019

Outfitul de astăzi este în totalitate despre favorite. De la puloverul galben pe care îl am de vreo 3 ani, tot de pe Bonprix, care nu s-a demodat pentru mine, nu s-a uzat și este purtat cu cel mai mare drag, până la broderia frumoasă și colorată a unei fuste pe care am ținut-o în șifonier mai mult din cauza croielii aparent nepotrivite și până la cele mai frumoase ghete pe care le-am găsit în ultima vreme.


Deși mi-am zis că această comandă Bonprix nu va fi despre modă și articole fancy, nu mi-a venit să cred că perechea aceasta de ghete cu șireturi din satin e la reduceri și fix mărimea care mi se potrivește. Nu am putut rezista așa că am adăugat-o în coș. Nu regret nicio secundă că am făcut această alegere pentru că s-au dovedit a fi perfect te din toate punctele de vedere.


Singurul minus al acestor ghete este faptul că sunt dintr-o imitație foarte bună de piele întoarsă, ceea ce înseamnă că nu sunt adecvate pentru vremea umedă, ploioasă, cu străzi noroioase. De fapt sunt indicate pentru primăvară și toamnă, în zilele acelea când soarele răsare cu dinți și totul e frumos. Asta pentru că se murdăresc relativ repede și murdăria se poate împregna în material. Nu m-am putut abține să nu le încerc și am făcut greșeala de a le purta în momentul nepotrivit. S-au murdărit puțin dar norocul meu a fost că s-au curățat foarte ușor. Poate că și din cauza faptului că drumul a fost scurt și au fost atinse doar de câțiva stropi de apă de pe stradă.


Am ales mărimea 36, deși eu port 37 la încălțămintea închisă. Mi se par a fi lucrate precum un 36,5-37 chinezesc căci, în ciuda problemelor mele, se așează absolut perfect. Nu-mi provoacă niciun disconfort, nu mă strâng, nu-mi presează degetele, nimic. Iar pe zăpadă sau pe gheață sunt foarte stabile comparativ cu alte perechi de încălțăminte, cu toate că nu au fost concepute pentru iarnă. De fapt, deviza confortului se află în toate perechile de încălțăminte alese până acum de pe Bonprix.
La interior nu sunt căptușite, dar nu mi-a fost deloc frig cu ele cu toate că le-am purtat cu dressuri și șosete subțiri. La interior, în locul căptușelii clasice, "pereții" sunt învăluiți într-un material mai gros, spumos și moale, cu rol izolant bănuiesc.


Șireturile din satin mi se par pur și simplu un accesoriu modern cu care putem reinventa orice pereche de ghete sau orice încălțăminte închisă. Dar dacă au venit la pachet, de ce nu? Acest lucru le face foarte chic și moderne.


Un ultim lucru pe care l-am ales de pe Bonprix a fost această curea roz vintage cu aspect din piele de șarpe. Nu prea am curele și de fiecare dată am amânat achiziția lor. De ce, nici eu nu știu. Având un mic rest rămas mi-am zis să încerc și acest accesoriu de la ei. Este foarte bine lucrată, o imitație de piele destul de rigidă și bine făcută, iar aspectul de piele de șarpe o scoate puțin din anonimat. Am ales o mărime mare, dar o pot adapta cu ușurință mărimi mele și lățimea ei o face purtabilă atât drept centură, cât și la pantaloni.


Ce părere aveți despre aceste selecții?

You May Also Like

1 comments

  1. ghetele sunt tare dragute! si ai dreptate, sireturile alea din satin fac senzatie! mie imi place mult si cureaua, mai ales ca eu port destul de des, nu am pantaloni care sa stea pe mine fara curea :D imi place tinuta, per ansamblul ei, desi nu m-as vedea in ea

    RăspundețiȘtergere