OOTD: Red is the new black. Pantalonii din imitație și bocanci de la Bonprix

by - luni, februarie 11, 2019

Bună, draga mea!
Revin pe fir după zile lungi în care probabil mi-ai simțit lipsa. Adio sesiune!
Nu plănuiam să lipsesc atât de mult, dar mi-am zis că printre atâtea proiecte se face resimțită și nevoia de o pauză deplină.


Cu forțe mai proaspete ca niciodată am revenit cu un prim outfit al lunii Februarie, outfit în care, vedeta e magazinul online Bonprix.
La câte informații se regăsesc în online sunt stupefiată de câte speculații aud în ultima vreme, referitoare la acest magazin online. Și dacă tot e zi de ținută Bonprix, aș vrea să clarific câteva aspecte cu această ocazie.

1. Transportul
Produsele Bonprix vin din Germania, motiv pentru care procesarea și livrarea unei comenzi poate dura între o săptămână și 2-3 săptămâni. Așadar, dacă nu ești o persoană răbdătoare și nu-ți place așteptarea, NU COMANDA de pe Bonprix. Produsele sunt livrate la orice adresă de pe teritoriul României prin intermediul firmei de curierat Cargus.


2. Reduceri
Ce-mi place la ei e că au multe produse reduse în permanență, produse moderne, nu șterse, ponosite, ca în alte părți. Găsești cu ușurință mărimi și mai mici, și mai mari.
În ceea ce privește comandarea unui produs la reducere, utilizând filtrele de preț, îți vor apărea produsele în ordinea prețului. Reducerile pot fi pe o anumită culoare sau mărime, așa că selectează fiecare astfel de filtru la produsul pe care îl alegi înainte de a-l adăuga în coș și de a fi uimită că prețul este integral și nu cel redus.

3. Mărimile
Aud cel puțin de două ori pe săptămână recomandări vehemente prin care se impune a se comanda mărimi mai mici sau mai mari. NU! Mărimea o alegi tu, consultând ghidul de mărimi prezent la fiecare produs în parte. Suntem unici și nimeni nu ne știe măsurătorile mai bine ca noi. Așadar, când alegi un produs și vrei să fii sigură că ți se va potrivi, măsoară-te! Am de la ei îmbrăcăminte și încălțăminte care respectă tiparul general și la care a fost nevoie de mărime mai mică sau mai mare.

4. Calitatea
Poate am fost eu norocoasă din cale-afară însă, până în prezent, toate articolele alese de mine s-au dovedit a fi excelente. Am îmbrăcăminte și încălțăminte de mai bine de 3 ani, extrem de confortabilă și rezistentă.

Impresii Bonprix - Pantalonii oliv din imitație și bocancii burgundy


În noua comandă Bonprix am adăugat câte puțin din fiecare, in special încălțăminte, pentru că de-a lungul timpului mi s-a părut că încălțămintea Bonprix este extraordinară atât ca aspect, cât și în ceea ce privește calitatea. De data asta am ales în tandem, pentru că am vrut ca și prietenul meu să se bucure de o pereche de pantofi noi. Dar despre asta vom vorbi în zilele ce urmează.
Pentru astăzi îți voi povesti despre noua mea pereche de pantaloni din imitație de piele și despre o pereche de bocanci.
Ambele articole au fost mai mult decât dorite, așa că am așteptat cu nerăbdare comanda de la ei.


Inițial am pus ochii pe o pereche maro, dar văzându-i pe aceștia la reducere de 50%, mi-am zis că ar fi perfecți. Avea o mulțime de recenzii pozitive acest model, așa că, de ce nu?
Deși reducerea pe culoare mi se pare un concept absurd, nu e practicabilă doar pe Bonprix, însă nici culoarea aceasta de oliv nu e urâtă sau greu de asortat.
Am avut puține emoții în alegerea mărimii așa că m-am măsurat și am ales cu o mărime mai mică față de cea obișnuită.
Inițial, când i-am primit, la prima vedere mi se păreau mici în talie, dar pe mine vin aproape perfect. Zic aproape perfect pentru că manechinul din pozele de prezentare probabil are picioarele mai groase. Eu însă sunt foarte slabă și de la genunchi în jos vin puțin larg, însă nu se văd urât, ci parcă au tenta aceea de pantaloni boyfriend.


Am descoperit la ei 3 atuuri. În primul rând au talia foarte înaltă și accentuează zona perfect. Personal prefer genul acesta de pantaloni ce se poate adapta cu ușurință la top-urile scurte. Drept croială au o lungime foarte lungă a pantalonului. Nu-mi plac pantalonii care lasă glezna la vedere și cred că această construcție alungește piciorul foarte tare. Mi se par mult mai ușor de asortat la orice tip de încălțăminte, indiferent de lungime. De notat la bonusuri este aspectul lor de imitație de piele care nu este unul foarte lucios, precum latexul. Au un luciu fin, motiv pentru care practic seamănă cu o pereche de pantaloni normali cu puțin luciu, putând fi purtați oricând și de oricine, la orice vârstă.
Ca material sunt subțiri pentru vremea de afară însă, cu o pereche de colanți sau ciorapi groși pe dedesupt, nu am avut probleme. Sunt ideali pentru primăvară, toamnă sau vară.


Să trecem și la perechea de ghete Bonprix. De fapt, această pereche de ghete mă duce cu gândul la bocancii aceia cu iz bărbatesc și mi-au inspirat confort de la bun început.
Și pe ei i-am luat de la reduceri, ca toate lucrurile din comandă de altfel.
Bocancii sunt foarte frumoși, îmi oferă stabilitate și sincer nu am simțit frigul de afară cu ei, chiar dacă nu sunt îmblăîmblăniți. Datorită formatului meu lat la laba piciorului simt o ușoară presiune la degetul mic. Asta pentru că ei au botul rotund. Cu toate astea, talpa este foarte confortabilă, am stabilitate pe zăpada bătătorită și chiar și pe gheață.
În ansamblu, deși eram îngrijorată când i-am probat prima dată, mă bucur că i-am ales și îi port zilnic încă de când au ajuns. Sunt destul de confortabili, cu toate că sunt ceva mai rigizi.


Acestor piese am adăugat un body cu detalii din volane la mâneci, o geantă super securizată și geaca de blană.
Ca accesorii am folosit o eșarfă cu imprimeu vintage, precum și noua mea pereche de ochelari de soare care mi se pare de-a dreptul superbă.

Ție cum ți se pare ținuta de astăzi?

You May Also Like

4 comments

  1. esti superba! ca de fiecare data! imi plac si mie maxim bocancii, mi se par de-a dreptul purtabili! si eu am avut o comanda la activ la bonprix, dar nu am fost atat de rabdatoare ca tine, si am anulat-o pana sa ajunga, pentru ca gasisem geaca in alta parte

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar imi.place combinația! Pantalonii au o culoare superba, musai să mi iau si eu o pereche de aceasta culoare. Recunosc ca mi.ar fi.placut sa fie multi in partea de jos dar chiar si asa arata bine. Bocancii imi.plac mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place bonprix fiindca gasesc si eu haine pe masura mea, am fost multumita pana acum, si de haine si de colaborare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu!😍😍Îmi plac mult lucrurile lor. Mi-ar plăcea să deschidă și un magazin fizic. 😍

      Ștergere