Vrei sa iti construiesti o casa de vis? Iata cea mai buna solutie pentru nevoile tale!

by - miercuri, februarie 20, 2019

Cele mai bune proiecte de case pentru cei care nu dispun de o suprafata mare de teren dar isi doresc o curte spatioasa si aerisita, sunt proiectele de case cu etaj.

Marele avantaj al caselor cu etaj este acela ca amprenta la sol va fi una mica, constructia fiind mai degraba pe inaltime. Astfel chiar si cu un teren mic vei putea beneficia de tot spatiul pe care ti-l doresti si astfel iti vei putea amenaja curtea dupa bunul plac.

O casa cu etaj implica ceva mai multa atentie deoarece structura de rezistenta trebuie sa fie foarte bine pusa la punct, inca din faza de proiectare. Evident ca si tipul materialelor de constructie si echipa de constructie conteaza extem de mult, insa primul pas consta in realizarea proiectului.

Cele mai bune solutii in materie de proiecte case cu etaj le vei obtine cu ajutorul celor de la eProiecteDeCase.ro, unde o echipa de 7 arhitecti si 4 ingineri iti vor sta la dispozitie, fie ca este vorba de proiecte case cu etaj care sunt gata facute si disponibile pe site, fie ca este vorba de un proiect nou, de la zero, care sa fie realizat in functie de nevoile si dorintele tale, deci personalizat.

Cu ajutorul acestora iti vei putea vedea visul implinit cu un proiect casa cu etaj foarte bine gandit si structurat atat din punctul de vedere al pozitionarii structurii de rezistenta cat si din punctul de vedere al spatiului interior.

Principalele categorii de proiecte pe care le vei gasi pe eProiecteDeCase.ro si de care te vei putea bucura sunt:
Proiecte de case personalizate
Proiecte de case cu etaj
Proiecte de case mari cu peste 160 m²
Proiecte de case medii intre 100 m² si 160 m²
Proiecte de case mici de pana in 100 m²
Proiecte de case cu mansarda
Proiecte de case moderne
Proiecte de case cu parter
Proiecte de case in stil Neoromanesc
Proiecte de case cu livrare imediata, care beneficiaza de 50% reducere

Deci, indiferent de ce fel de casa doresti sa iti construitesti, cu ajutorul acestora vei gasi cele mai optime solutii pentru dorintele si nevoile tale, si toate acestea la preturi foarte accesibile. De asemenea, un mare avantaj este ca daca vei alege sa construiesti cu echipa eProiecteDeCase.ro, vei beneficia de proiectare gratuita, rezultatul final fiind unul cu adevarat spectaculos, exact dupa dorintele clientilor.

Daca si tu te numeri printre cei care asteapta cu nerabdare sa se apuce de constructia unei noi locuinte, atunci trebuie sa accesezi site-ul acestora si cu siguranta vei fi foarte incantat de ceea ce vei gasi aici.

You May Also Like

1 comments