5 motive pentru care să alegi implanturile dentare.

Printre cele mai neplăcute experiențe din viața unui om se numără și frica, în ansamblu frica de medici dar cu precădere cea de dentiști.
În perioada modernă vizita la stomatolog nu ar mai trebui să fie un motiv de panică. O simplă vizită de prevenție poate fi cheia către o sănătate gingivală.
Și totuși, specialiștii spun că există în prezent peste 60% din populație care nu au o educație dentară corespunzătoare și care ajung la medic mult prea târziu.

Cum prevenim problemele dentare?

Problemele dentare precum căderea dinților, sensibilitatea dentară și/sau simpla apariție a cariilor poate fi prevenită printr-o alimentație cât mai sănătoasă și o rutină completă de îngrijire a danturii. Rutina este simplă și constă în simpla periere a dinților pe toate fațadele, timp de minim 3 minute, urmată de utilizarea unei ape dentare și a unei ațe interdentare.
Efectuarea acestui procedeu minim, invaziv, de minim două ori pe zi, duce la conservarea sănătății smalțului dentar, a gingiilor și la păstrarea unui zâmbet imaculat.

Probleme dentare? 5 motive pentru care să alegi implantul dentar.

Dinții cu probleme, netratați la timp, fie extracțiile făcute la disperare chiar și atunci când problema se putea rezolva prin procedee mai simple, duc la pierderea inevitabilă a dinților. O carie se poate rezolva prin plombare, iar pentru asta sunt acum zeci de tehnici moderne de tratament. Ca și extracția sau implantul dentar, aceste procedee se fac sub anestezie locală fără ca pacientul să sufere niciun disconfort, în special durere.
Cariile adânci duc la extracții, deci la pierderea dinților, la fel ca și în cazul în care optezi pentru o extracție în locul unui tratament local precum plomba.


Lipsa dinților duce la probleme locale, sensibilități, imposibilitatea de a mesteca alimentele și implicit de a le digera corespunzător, ceea ce duce la probleme digestive.
Dacă mai ai totuși câțiva dinți buni, poți apela la o simplă proteză, însă experiența e cu totul și cu totul alta când alegi un implant dentar.
Recomandarea mea este ca o astfel de procedură să o realizezi într-un cabinet specializat, acolo unde se regăsesc profesioniști acreditați în domeniul implanturilor și a serviciilor stomatologice, cum este și această clinică stomatologică București.


Deși multe persoane sunt reticente în ceea ce privesc costurile, implantul dentar este unul într-o viață, reducând astfel costurile altor tratamente efectuate în rând repetat. Te scutește de drumurile repetate la control și de neplăcerile cauzate de o proteză, care nu-ți oferă drept deplin la masticație și care chiar prezintă reticență la altele.
Un alt motiv pentru care ar trebui să alegi implantul dentar este pentru aspectul natural pe care acesta ți-l oferă, cu mult mai corespunzător decât orice altă lucrare, dacă este realizat corespunzător.
Implanturile sunt renumite și pentru îngrijirea simplă și fără "efecte speciale" precum presupune proteza dentară. Nu există un ritual de îngrijire diferit față de cel al unei danturi naturale. Acest implant dentar București te poate ajuta totodată și parțial, înlocuind un dinte pierdut sau total, prin adăugarea de implanturi peste tot unde este nevoie, chiar și la nivelul întregii cavități bucale. Te așteaptă o echipă tânără și entuziastă de medici gata să-ți răspundă la toate problemele tale.


Așadar, acestea fiind zise, îți recomand încă o dată să oferi atenție educației stomatologice și să apelezi regulat la controalele specialiștilor care te vor consilia cu toți pașii necesari și procedurile de intervenție necesare pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.


Comentarii

Postări populare