Glucometrul Contour plus ONE - cel mai nou dispozitiv de masurare a glicemiei

by - vineri, martie 01, 2019

Glicemia este un indice important al sanatatii organismului. Nivelul zaharului din sange trebuie sa fie intre 70 si 130 mg/dl, dimineata, inainte de masa. Valorile mai mari inseamna hiperglicemie, iar cele mai mici de valoarea normala, hipoglicemie. Atat hiperglicemia, cat si hipoglicemia, iti pot pune in pericol sanatatea sau chiar viata.

In cazul in care doresti sa tii sub control glicemia, poti apela cu incredere la Glucometru Contour plus ONE si la teste Contour plus, cu ajutorul carora iti poti masura glicemia chiar acasa sau la birou. Un control corect se face in momente diferite ale zilei: dimineata, la pranz si seara, inainte si la doua ore dupa masa.
Pentru pretul acestuia si pentru teste glicemie Contour plus pret poti intra pe site-ul onlinefarmacia.ro unde vei descoperi toate detaliile despre acestea.
Dispozitivul poate fi comandat chiar daca esti sanatos, pentru a putea evita eventuale complicatii, sau daca ai diabet si stii cat de important este controlul acestuia pentru a nu se agrava.

Prudenta este necesara in ambele cazuri, dupa cum iti este indispensabil si dispozitivul cu care iti poti masura glicemia la domiciliu atat de usor!
Este bine sa stii ca in caz de hiperglicemie apar stari precum: greturi, varsaturi, sete excesiva, urinare frecventa si senzatia de gura uscata. Pe masura ce hiperglicemia persista timp mai indelungat in organism se instaleaza starea de oboseala, scaderea tensiunii, scaderea in greutate si dificultati usoare in vorbire.

Hipoglicemia se manifesta prin: ameteala, somnolenta, paloare, cefalee, tahicardie, vedere incetosata, valorile foarte mici punanad chiar viata in pericol.
Toate acestea pot fi evitate, daca iti controlezi regulat glicemia. De asemenea, este important sa ai o alimentatie cat mai sanatoasa bazata pe alimente proaspete, fara zahar adaugat, si un stil de viata activ.
Comanda acum dispozitivul care te ajuta sa iti monitorizezi glicemia, pentru ca tu sa te simti bine si totul sa fie perfect!

You May Also Like

0 comments