Neer.ro: Alegerea unor rochii speciale cu destinație unică.

by - joi, martie 28, 2019

În top 5 cele mai accesate site-uri ale momentului se află și site-ul Neer.ro. Disponibil în versiunea pentru mobil, cât și pentru web, acest site cuprinde o varietate de produse pentru toți și toate. În topul căutărilor se situează aceste rochii potrivite pentru zi cu zi, atunci când ne dorim să fim confortabile dar și foarte feminine, precum și rochii de seară sau rochii de mireasă. Nu lipsesc din topul căutărilor cele mai ample rochii de seară lungi, cât și rochii de ocazie.


Așadar, după cum vedeți, portofoliul este destul de vast, pentru toate femeile, de la cele mai simpliste gusturi, până la cele mai exigente. După marele val de întrebări și afirmări ale noilor de persoane care au realizat o primă comandă pe acest site popular, mi s-a stârnit curiozitatea tot mai tare să-l descopăr și eu. Și, cum stilul meu este ceva mai nebunesc, poate mai elegant și deosebit față de alte femei din jurul meu, chiar am devenit foarte curioasă să aflu dacă acest site este și pentru mine.

Am accesat categoria de rochii și primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut prin intermediul filtrelor de căutare, după sortarea de la cel mai mic preț, la cel mai mare, o rochie potrivită stilului meu. Am găsit niște rochii elegante și extrem de feminine, rochii ce s-ar putea transforma cu ușurință într-o piesă senzațională pentru evenimente speciale.


Am ales o rochie albă croită după linia corpului, cu umerii goi și un imprimeu floral discret. Prețul mi se pare accesibil și mă văd purtând o astfel de rochie și într-o zi obișnuită, atunci când simt nevoia de eleganță, dar și la un eveniment, acompaniată de niște stiletto albi, un plic alb și, la nevoie, un sacou floral sau o capă și accesorii discrete. Pe lângă această rochie mi-au mai atras atenția și câteva rochii cu buline și dungi, extrem de populare, cât și rochii de seara lungi din tricot, foarte ample și fluide, perfecte chiar și la început de primăvară.


Tu ai făcut lista cu preferatele tale? Cum arată experiența ta marca Neer.ro?

You May Also Like

0 comments