Păr frumos și sănătos. Nutree Hair Botox - Tratament intensiv pentru părul blond.

by - luni, martie 18, 2019

Mai există oare păr frumos și sănătos dincolo de poluare și de tratamentele chimice?
Trecerea de la un păr închis la unul blond poate fi de multe ori dezastruoasă. Așadar, iubind părul blond cu întreaga mea ființă, recomand celor care îl au să-l mențină cu ardoare iar celor care vor să devină blonde să analizeze și să se gândească bine dacă merită și dacă se poate face această schimbare. Trebuie neapărat să ții cont de cât de gros este firul de păr și dacă va suporta această intervenție în ciuda dorințelor și a afișelor din modă.

Purtătoare de păr blond, aș zice că el este fragil indiferent că vorbim de păr, mai fragil ca tot restul. Și trecerea la o astfel de nuanță te poate costa mult, cu cât nuanța de blond este mai deschisă, cum este blondul platină.
În vară am folosit lightener care mi s-a părut o soluție mult mai invazivă de decolorare a părului față de un decolorant obișnuit. Și, în iarnă am încercat pentru prima dată un tratament intensiv, Nutree Brazilian Hair Botox. După cum îi spune și numele este un tratament intensiv de regenerare practic a părului, utilizat de obicei în saloanele din Statele Unite sau de către cele care insistă cu tratamente din confortul casei, pentru un păr cât mai frumos și sănătos.

Review Blonde Nutree Hair Botox

Cei de la Nutree au două astfel de produse:  botox pentru părul închis la culoare, respectiv varianta pe roz, precum și cel pentru păr blond, pe care l-am încercat de această dată.
Personal consider că am văzut efecte și la varianta pe roz, așadar, dacă îl deții și ai un păr deschis la culoare, îl poți folosi liniștită. Nu va preschimba culoarea părului tău și te invit să citești articolul cu impresii. Însă, în ceea ce privește versiunea pentru păr blond, aceasta conține pigmenți mov și albaștri care ajută la neutralizarea pigmenților portocalii și galbeni, putând fi utilizat pe păr decolorat sau acolo unde sunt pete rămase.


  • Impresii.

La fel ca și în cazul celeilalte versiuni, acest botox vine la pachet cu instrucțiuni de utilizare și mănuși. Cantitatea de 250 ml este potrivită pentru minim două aplicări pe păr mediu.
În timp ce varianta pe roz are un miros de Bubble Gum, aceasta are un miros la fel de plăcut, dar floral.
Dar nu vă lăsați înșelați! Evitați contactul cu parfumul pe cât posibil cât și cel cu pielea. Din păcate mix-ul a fost destul de puternic și mi-a iritat puțin ochii, nasul și gâtul datorită vaporilor puternici. Recomand a se aplica doar în spații aerisite și în prezența unui geam deschis.
Se aplică la fel ca și varianta roz, pe părul spalat și uscat în prealabil, după ce a fost secționat în șuvițe medii. Mai apoi se lasă la acționat circa 40 minute și se clătește părul fără a aplica șampon sau balsam.


  • Efectele

După aplicare părul meu s-a simțit cu mult mai moale iar aspectul de pămătuf s-a redus considerabil. Un plus față de cel destinat părului închis la culoare este faptul că are puterea de a nuanța părul spre argintiu, eliminând acele pete inestetice. Mi-a fost frică la început că mă voi trezi cu un păr mov/albastru ca la șampoanele nunțatoare, dar nici vorbă de așa ceva.


Înainte/Before. 

Efectul se menține o perioadă de până la 4 săptămâni iar tratamentul poate fi utilizat o dată pe lună sau la câteva luni. Totodată acesta are și abilitatea de a îndrepta în proporții mari părul și singurul lucru care nu mi-a plăcut la el este că ia din volum, lăsând părul subțire puțin lipit de cap. Așadar îl recomand pentru părul creț care se dorește a fi drept sau pentru cel cu mult volum și care nu are nicio problemă cu asta.

După/After.


  • Merită?

Prețul unei cutii este de 50$ iar produsul vine din America, la poșta de cartier. Este cel mai intensiv tratament de păr încercat până în prezent, dincolo de fel și fel de măști. Și, având în vedere că se folosește o dată la ceva timp, mi se pare cea mai intensivă soluție și cea mai eficientă de până acum.



Dacă obișnuiți să mergeți la salon pentru diferite tratamente vă recomand să-l încercați, aplicarea acestuia fiind ușoară, dar la fel de durată, însă mult mai accesibilă. La noi, prețul unei ședințe de tratament este cu până la 4-5 ori mai mare.

You May Also Like

1 comments

  1. pfoai, pai da! se pare ca merita din plin! si la ce par am eu, imi ajunge dublu aplicarilor fata de tine :D

    RăspundețiȘtergere