Primăvara vine, SuperBlog își deschide din nou porțile.

Iată ghioceii cum își etalează iarăși gingășia și cum prevestesc voioși sosirea primăverii. Dar dacă ea nu-i foarte hotărâtă, SuperBlog îi vine în ajutor și deschide porțile la cea de-a 11-a ediție la care, bineînțeles că mă înscriu. Pentru mulți dintre noi, foști participanți ai edițiilor anterioare, SuperBlog devine un "viciu".


De ce SuperBlog?
SuperBlog e despre creativitate, despre oameni, despre emoții și despre termene limită accesibile.
Pe lângă contactul cu diferiți sponsori care au fost selectați cu mare atenție și în această ediție, ce te vor trimite cu gândul la vacanțe, cărți, mâncare și multe altele, SuperBlog este singura competiție ce se încheie cu un eveniment oficial festiv - Gala SuperBlog. Acolo avem șansa să ne cunoaștem offline și să împărtășim păreri, să legăm prietenii noi și de ce nu, să legăm noi parteneriate cu sponsorii.

Fiecare probă este despre acel deadline de 7 zile și despre minutul sfânt din zi, când se eliberează presiunea, după ce ai înscris articolul în platforma dedicată pentru a evita penalizările.
De ce sunt ele importante?
Pentru că ele te pot urca mai sus sau mai jos în clasament și pentru că pe baza acestuia poți de asemenea câștigă premii suplimentare și/sau marele trofeu, de SuperBlogger al noii ediții.

Premiile sunt în ansamblu foarte consistente. Este la alegerea ta dacă vrei să scrii la o singură probă sau la toate, dacă o poți face în termen sau nu.

De ce/Când să te înscrii la SuperBlog?

Dacă ai o pasiune pentru scris sau comunitatea blogosferică din România îți sună tentant, SuperBlog este un bun pas de lansare chiar dacă nu ai experiență. Vei afla dacă e un hobby pentru tine sau dacă se poate transforma într-o pasiune din care poți să câștigi bani și premii.
Te poți înscrie chiar dacă ai un blog la început sau abia îți deschizi unul.

De ce mă reînscriu pa SuperBlog?
Pe-o parte pentru premii, pe de cealaltă parte pentru prieteniile deja legate care se revăd la finalul fiecărei ediții, dar și pentru informațiile pe care le dobândesc cu fiecare ediție care s-au dovedit a fi de preț, uneori, pentru dezvoltarea personală și profesională.

Așadar, cu acest articol mă înscriu din nou la competiția bi-anuală SuperBlog și te invit și pe tine să încerci o nouă experiență.
Te tentează?

Comentarii

Postări populare