Amintiri pentru mama-soacră

by - luni, aprilie 15, 2019

De ce nu s-ar face un dar de preț pentru orice mamă? Mama-soacră este pentru mine cea de-a doua mamă. Și poate că de multe ori am simțit-o a fi mai aproape decât propria mamă. Suntem împreună în toate, ne ajutăm la absolut orice lucru. Nu ne dăm în lături de la glume, ritualuri de înfrumusețare, bucurii și tristeți. Putem spune chiar că suntem cele mai bune prietene. Ceea ce contează în fond este omul în sine și modul în care acesta relaționează cu cei din jur. Iar asta m-a motivat și mai tare să apelez la Your Life Book - Carți personalizate, pentru amintiri de neuitat și prin lume de purtat.


Așa că m-am gândit să-i fac mamei soacre o surpriză de proporții și să-i aduc zâmbetul pe buze așa cum știu mai bine. Cine s-ar fi așteptat propria ei carte? Nici ea nu ar fi putut visa la asta. Nu am avut nevoie de un moment special, o zi aniversară, pentru că fiecare moment cu ea este importantă și am vrut să-i arăt încă o dată cât de specială este ea pentru mine.
Prin intermediul Your Life Book am ales să dau viață la toate acele momente petrecute împreună și am așternut pe hârtie toate acele gânduri care poate la un moment dat mi-ar fi fost greu să le împărtășesc sau nu găseam contextul.


Amintiri pentru întreaga viață, pentru a mea mamă-soacră.

Cartea ei cuprinde de la cugete, până la amintiri surprinse prin fotografii atent păstrate în memoria dispozitivelor mele.
În momentul în care i-am dăruit-o a lăsat totul deoparte și a citit rând cu rând, a dat pagină cu pagină în timp ce chipul ei era tot mai surprins și tot mai fericit. I-am cuprins emoția de nedescris, bujorii rozalii din obraji, o lacrimă care se ținea să nu curgă de fericire și, cu mândrie în suflet, m-a îmbrățișat cu căldura unei zile de vară. Am simțit-o aproape ca de fiecare dată și știam că era mândră și mai tare de fata pe care nu a avut-o niciodată. Am apreciat-o dintotdeauna pentru curajul ei, pentru dedicarea cu care și-a crescut/educat singură băiatul și pentru toate alegerile ei.


Acum îi sunt în amintire toate acele momente din tinerețe, resimte mai aproape întreaga familie și poartă prin lume cu mândrie sufletele noastre și cartea vieții sale.
Acest cadou nu ar fi fost posibil Your Life Book - Cărți personalizate, cei care m-au ajutat în tot procesul de creație și care ne-au arătat magia unei cărți personalizate.


Comanda a fost gata în câteva zile, nici prea puțin, nici prea mult, creeată în detaliu și cu accent pe cuvinte, cãt și pe imaginile pe care le-am oferit și care am vrut să fie prezente acolo. Acum știu care este cel mai unic cadou pe care îl pot face unei persoane și vă recomand și vouă să dați viață unor astfel momente de neuitat, pentru întreaga viață.


You May Also Like

0 comments