Farmec pe barba mea.

Sunt stâlpul familiei, om de afaceri, tânăr antreprenor, tată, fiu și soț. Dar mai presus de toate sunt bărbat! Și, ca orice bărbat cu stimă de sine, merit un program de îngrijire care să-mi redea tot farmecul pe barba mea, oricând și la orice oră.


Cine spune că noi, bărbații, nu avem nevoie de o îngrijire personalizată? Orice femeie dă startul unei noi zile și o încheie cu acel ritual de îngrijire și înfrumusețare cu care se laudă că-i oferă o stare de bine și care o ajută să fie mai prezentabilă. Dar și noi ne confruntăm deseori cu un program la fel de încărcat, cu expresii faciale la nealocul lor sau cu dezechilibre ale organismului care necesită remedii pe măsură. În lupta cu mătreața supărătoare, căderea părului, acneea sau cu iritațiile apărute după berberit, adică sensibilitatea pielii pur valabilă, atât la femei, cât și la bărbați, produsele potrivite de îngrijire sunt cele fac diferența.
Femei sau bărbați, nu suntem decât doi cromozomi care își împart responsabilitățile și care, prin intermediul soluțiilor potrivite putem ajunge singuri sau împreună, la acea performanță maximă, în absolut orice: familie, business, împlinire personală, etc.
Și de aceea folosesc zilnic și recomand noua gamă de cosmetice pentru bărbați - Gerovital Men, creată de către doctorii atestați în fumusețe și în soluții specializate pe sexe și vârstă, ce asigură o performanță pe toată linia arborelui genealogic.


Performanța feminină vs. performanța masculină.

În prezent este ferm dovedit și cred cu tărie în existența a două tipuri de femei și bărbați - cei tradiționali, respectiv femeia-bărbat și masculul feminizat. E drept, cazurile sunt foarte rare, dar există.
Putem vorbi despre femei cu atribuții și suflet de bărbat, dar și despre bărbați la fel de delicați precum o floare.
Femeia-bărbat și bărbatul tradițional au același numitor comun: sunt orientați spre succes și performanță absolută, dețin meserii ce implică un efort fizic ridicat și un program încarcat, se dedică întru totul familiei și/sau afacerii/locului de muncă.
Niciunul dintre cei doi nu au timp de compromisuri și încercări eșuate. Sunt fermi pe decizia lor chiar și când vine vorba de produse de îngrijire specializate, motiv pentru care optează pentru ritualuri rapide și simple, 100% eficiente.


James Bond al vremurilor contemporane se încrede și se dedică întru totul valorilor poporului său, credinței sale și produselor de îngrijire care îi asigură succesul garantat. Pentru el fiecare secundă este importantă și totul trebuie să coincidă perfect cu nevoile sale. De accea apelează numai și numai la specialiști, precum Gerovital - Doctor în frumusețe. Fii și tu acest James Bond!

De ce se preocupă cel mai tare acest mascul asociat cu James Bond?

Să arate bine în orice situație, să fie prezentabil și lipsit de imperfecțiuni. Un studiu personal, cât și științific, arată că, bărbații adevărați sunt preocupați în special de căderea părului. Mulți se confruntă deja cu chelie, alții remarcă un început tragic al căderii intensive a părului de la vârste tot mai fragede.
În rolul meu de consilier mi s-a cerut să recomand soluții proprice, eficace și accesibile, care nu necesită un procedeu aparte de aplicare și care au un preț accesibil.


Am descoperit și împărtășesc și cu tine inovația acestor fiole anticădere tratament intensiv Gerovital Man.
Printr-o singură aplicare pe zi, rutină ce durează doar câteva secunde, complexul de ingrediente naturale, aminoacizi și vitamine pătrunde în profunzimea țesuturilor și stimulează creșterea părului.
Acesta poate fi folosit concomitent cu alte soluții împotriva căderii părului, precum șamponul anticădere, ajutând în același timp la creșterea rezistenței firului de păr, ceea ce înseamnă că se va rupe mai greu și doamnele îți vor putea admira și recita povești de dragoste ore în șir. Fiolele au și un rol de protecție împotriva poluării zilnice cu care se confruntă bărbații ce lucrează într-un mediu poluat, combătând mătreața, dar și îngrășarea părului ce poate duce la iritații ale scalpului.


Cu o podoabă capilară bogată și sănătoasă, acum orice bărbat puternic, orientat către performanțe maxime, se poate transforma în visul și idolul oricărei femei.
Prin Farmec și Gerovital, tradiția produselor cosmetice românești destinate problemelor feminine, cât și masculine, se concentrează după zeci de ani de cercetări și studii clinice, în soluții vitale care sunt răspunsul pe larg, la toate problemele pe care le întâmpină corpul de-a lungul timpului. Și asta înseamnă petru mine o performanță absolută, ce scoate la iveală cea mai bună versiune a mea.
Câte doamne poți copleși acum, prietene?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019.

Comentarii

  1. Very significant Information for us, I have think the representation of this Information is actually superb one. This is my first visit to your site. Produse cosmetice pentru bărbați

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare