Janette: Dăruiește bijuterii cu stil din argint veritabil.

Bijuteriile rafinate spun povești despre cei care le poartă, despre cei care le dăruiesc, despre emoțiile care le înconjoară.
Janette ne ajută să facem cadourile mai prețioase și de neuitat indiferent de ocazie printr-o serie vastă de accesorii, unele minimaliste, altele de ocazii speciale, toate însă din argint veritabil 925.


Oricât de mult ar conta la prima impresie accesoriile pe care le alegem, calitatea primează în cele din urmă. Sunt un fan înfocat al bijuteriilor din argint deoarece aurul nu pare să fie sufletul pereche și-l pierd ușor, iar bijuteriile suflate nu sunt deloc agregate de pielea mea. Însă, din păcate, mi s-a întâmplat de multe ori să dau peste fel și fel de mărci renumite a căror calitate să fie îndoielnică și, mai nou, au apărut și replici ale brandurilor faimoase. De aceea găsirea bijuteriilor perfecte a devenit și ea o provocare, însă nu când vine vorba de Janette Bijuterii.

Janette - Bijuterii cu stil, partener Bucovina Beauty Spring.

Fiecare dintre cele 10 participante la eveniment a primit în dar o bijuteriile de la reprezenta firmei care ne-a încântat cu prezența fizică la eveniment.
Fiecare accesoriu a venit atent împodobit într-o sacoșă elegantă și o cutiuță cochetă de bijuterii.


Inițial am avut o pereche de cercei rotunzi simpli, cu cerc mare, pe care ulterior am schimbat-o cu o pereche de cercei mai finuți, cu lanț. Și nu regret!
Am început să-i port începând cu a doua zi, cu toate că de ceva timp nu mai purtasem cercei din cauza durerii pe care mi-o ofereau unii la purtare.


Cerceii Janette nu s-au dovedit a fi doar foarte fini și ușor de accesorizat oricărei ținute, însă și foarte confortabili și de efect.
Cu adevărat, ei sunt din argint veritabil, nu s-au înnegrit pe parcurs, deși a trecut puțin peste o săptămână de când îi port constant. Poți spune că e prea devreme să mă pronunț însă, după cum îți spuneam la început, de-a lungul timpului am achiziționat accesorii din magazine de prestigiu care, doar în câteva zile s-au transformat în accesorii foarte urâte ce nu au mai putut fi recuperate după o curățare corespunzătoare.

Totodată am remarcat aprecierea sutelor de clienți care și-au rupt din timpul lor pentru a împărtășit experiența lor de cumpărături. Janette este practic o comunitate a iubitorilor de bijuterii alese, din dragoste pentru frumos.

Comentarii

Postări populare