OOTD: Prima comandă și salopeta nude de la Femme Luxe.

Bună, draga mea! A trecut ceva vreme de când nu am mai postat o serie de ținute. E drept, în tot acest timp m-am axat foarte mult pe partea de beauty, dar sper să postez tot mai des și ținute, în speranța că-ți vor fi de ajutor ca inspirație.

Salopetă/Jumpsuit: bit.ly/2V9O6Z4
Bag: Gamiss
Shoes: Amiclubwear


După cum ai văzut deja din titlu, astăzi vorbim despre Femme Luxe, mai exact prima mea comandă din acest magazin online care culmea, nu este un magazin chinezesc așa cum te obișnuisem până acum.
Magazinul se regăsește în Marea Britanie și au un portofoliu destul de vast de îmbrăcăminte care mi-a atras atenția de foarte mult timp. Inițial am răsfoit secțiunile ribbed lounge wear sets și knitted lounge wear sets. Am fost foarte fericită când departamentul dedicat a decis să mă contacteze și să-mi propună o colaborare.  Ulterior am vizionat și alte secțiuni din care mi-am ales produsele.
Tind să menționez, ca de fiecare dată, că acest lucru nu-mi influențează deloc părerea vizavi de produsele primite, iar dacă ai găsit magazinul prin căutările tale și ți-ai dorit să afli mai multe, asta e ocazia potrivită să afli o părere cât se poate de sinceră.


Mi-am ales patru produse de la ei, pe care ți le voi prezenta în perioada ce urmează. Pentru astăzi îți voi vorbi despre salopeta aleasă de la ei. Așa cum vei vedea în poze și cum am menționat si în titlu, sapota este de o nuanță nude, destul de potrivită oricărei persoane și ușor de accesorizat.
Am ales cea mai mică mărime la toate produsele, adică mărimea 6 (eu purtând XS-S în mărimile europene). Am avut surpriza ca coletul să-mi ajungă în doar o săptămână, la poșta locală, ceea ce mi s-a părut de-a dreptul fantastic.


Am așteptat cu entuziasm să ajung acasă și să desfac/probez toate articolele, neștiind cum sunt produsele/mărimile de la ei. Și pot spune că am fost șocată, în sensul bun.

La prima vedere salopeta mi s-a părut mare, exact ca un sac de cartofi și chiar îmi era frică că se va așeza urât pe mine. De fel nu sunt adepta stilului mai larg deși văzusem în poze cum arată și-mi făcusem o idee vagă asupra faptului cum se așează pe corp.


Ei bine, nu știu dacă a fost noroc, dar îmi place la nebunie cum se așează. Este o salopetă foarte simplă, dar destul de elegantă și de mare efect, mai ales cu decupajul de la umăr și puțin la spate. De asemenea are și acel element care vine ca o centură pe gât prin care bagi capul, astfel că nu lasă mult la vedere, dar e suficient de chic ca să atragi atenția.


Materialul este unul foarte calitativ, grosuț, deloc transparent și foarte călduros. Bineînțeles Este un material sintetic și ușor elastic. Este ideală pentru sezonul mai rece.
Am primit și două fâșii de material pentru a contura talia, însă eu folosesc una singură.
În pozele de pe site părea o salopetă satinată, dar de fapt este un material normal dar destul de bun, comparativ cu prețul ei care mi se pare foarte ok.


Eu am purtat-o cu o geacă din piele și o pereche de botine cu toc micuț, iar pe dedesupt am adăugat o pereche de colanți flaușați. Cu toate că vremea a fost destul de rece, eu m-am simțit chiar foarte bine în ea.
Singurul minus ai ei e faptul că partea decupata de sus nu este finisata, nu are făcută o cusătură de rezistență și nu e prevăzută cu buzunare, un moft de al meu.

In rest o recomand cu mare căldură. Este ușor de combinat și foarte practică, atât de zi cu zi, cât și la o ocazie, cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc, o coafură pe măsură și un machiaj impunător.


Ție cum ți se pare? Ai purta o asemenea salopetă?
Vă recomand cu căldură să vizionați și voi secțiunea co ords, dar și lounge wear sets pentru a viziona mai multe produse similare și tot felul de piese inedite pentru fel și fel de ocazii. Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău, adecvat oricărei ocazii.

Comentarii

Postări populare