OOTD: Rochie ieftină și modernă Feme Luxe cu imprimeu de șarpe

by - vineri, aprilie 19, 2019

Bună, draga mea și bine te-am regăsit!
Îți spuneam în postarea anterioară că voi reveni cu mai multe idei de outfit-uri în perioada aceasta și astăzi continui seria Femme Luxe.

Rochie/Dress: bit.ly/2UpuJa1
Bag: Rosegal


Dacă nu ai energia/dorința de a căuta informații despre cum a decurs această comandă, te înștiințez de faptul că aceasta a fost prima mea comandă în care mi-am ales mai multe produse, care au ajuns la mine în termen de o săptămână, cu weekend cu tot. Asta însemnând circa 3-4 zile lucrătoare. Și acest lucru se datorează faptului că Femme Luxe este un site din UK.
Comanda a ajuns la poșta locală și din ce am auzit pe la alte prietene, timpul de livrare poate varia între 7-14 zile. Pentru o comandă din afara țării mi se pare un termen extraordinar, iar produsele de pe site sunt destul de variate și unicate.


Pe lângă salopeta pe care ți-am arătat-o anterior mi-am luat și această rochie cu imprimeu de șarpe, cel mai ieftin produs de pe site care nu trece de maxim 25 lei. Sincer, prețul mic mi-a dat și mie oarecare emoții, degeaba zic eu.
Print-ul este destul de popular și cum sunt genul atipic căreia nu-i place să copie tendințele și lucrurile populare, l-am evitat destul de mult. Dar de la o vreme încoace a început să mi se pară interesant și mi-am dorit o astfel de piesă și în garderoba mea. Și iată că a sosit!


Mi-am ales această rochiță nu doar pentru că este de sezon. Pe lângă imprimeu mi-a atras atenția și faptul că e o rochie mulata și vine pe gât exact ca o maletă. Iar eu iubesc maletele și le port destul de des în sezonul rece.

Ideea că este asimetrică nici nu-mi place, nici nu-mi displace. Ca lungime cred că este perfectă, la 1.68 înălțime îmi vine peste genunchi, după cum se poate observa, iar materialul este unul sintetic, dar moale și confortabil.
Mărimea aleasă de mine, precum în cazul celorlalte produse, a fost mărimea 6, eu purtând de fel mărimea europeană S, uneori XS.


Este extrem de puțin transparentă și sincer mi-aș fi dorit să o fi asortat cu o pereche de ciorapi nude (probat și nu se văd intimitățile sub ea), dar vremea a fost extrem de capricioasă în ziua în care am făcut și pozele.
Prin simplitatea ei mi se pare că reușește cu brio să contureze formele (chiar și alea puține) și oferă un aer elegant, ușor sexi, dar fără să arate teoretic nimic.
Imprimeul este îndrăzneț, simplu dar de efect.


O văd cu ușurință asortată și la o pereche de pantofi, pentru o ieșire în club sau un eveniment mai puțin important.
Cred că am făcut o alegere extraordinară iar în ceea ce privește prețul este mai mult decât formidabilă și accesibilă.

După acest mic "experiment", sincer îmi doresc să încerc mai multe articole vestimentare cu acest imprimeu. Mi s-a pus pata pe o serie de top-uri scurte și pe niște body cu acest imprimeu. Cred că stilul merită încercat măcar o dată. E drept, modelul acesta de rochie necesită o anumită siluetă, pentru a nu lăsa imperfecțiunile la vedere, dar în același timp cred că este o alegere ideală pentru persoanele înzestrate de la mama natură, cu forme ample.


În secțiunea co ords găsești alte modele de inspirație modernă, pentru fel și fel de ținute, și la fel la secțiunea knitted lounge wear sets, unde sunt seturi de sezon pe care le puteți adapta după preferință, într-o ținută standard sau mai multe diferite.
Totodată, dacă îți plac compleurile și detaliile moderne și tinerești, atunci cu siguranță secțiunea ribbed lounge wear sets este pentru tine, la fel și cu aceste lounge wear sets dacă vrei o gamă ceva mai vastă de produse.

Ție cum ți se pare rochia de astăzi? Ai purta-o?

You May Also Like

0 comments