Păr vopsit și obosit? Iată 5 produse accesibile pentru îngrijire și întreținere.

by - miercuri, aprilie 03, 2019

Părul frumos este o adevărată bijuterie pentru orice femeie. De multe ori am ales să-mi vopsesc părul acasă, mai ales după ce am găsit produsele de îngrijire care mi se potrivesc mănușă. La momentul actual sunt pe piață zeci de produse accesibile din care minim unul se va potrivi cu siguranță nevoilor noastre. Pe lângă accesibilitatea acestora, ne putem bucura de un păr frumos și cu atât mai sănătos dacă avem un minim de cunoștințe, pe care îl putem dobândi cu un minim de cercetare.


Nu trebuie să fii un stilist sau să mergi la unul ca să te bucuri de o culoare vibrantă, de o schimbare încântătoare și de soluții de îngrijire adecvate. Cu toții știm că, părul vopsit are nevoie de o întreținere aparte și de un suport în ceea ce privește sănătatea lui. În timp, firul de păr tinde să devină mai fragil, ducând la cădere, păr încurcat și greu de periat și/sau lipsa strălucirii sau a menținerii culorii pe perioade mai lungi de timp.

De ce aleg Loncolor Expert și gama completă pentru îngrijirea părului vopsit.

Încă de la primul contact, Loncolor, actual partener al evenimentului Bucovina Beauty Spring, m-a surprins prin texturi diverse și nuanțe multiple de vopsele permanente și semipermanente. Mi-a fost alături de fiecare dată când mi-am dorit o schimbare și a fost soluția cea mai puțin invazivă pentru părul meu fragil și lipsit de volum. Am întâlnit de-a lungul timpului multe produse de colorare care fie îmi ardeau părul destul de tare, fie îl făceau mai obosit, mai fragil și cu problemele aferente. De aceea m-am oprit la el.


În cadrul evenimentului am primit gama completă Loncolor Expert de produse destinate îngrijirii părului vopsit cu care luasem contact încă de la lansarea lor pe piață.
În cele ce urmează vă voi spune de ce recomand frecvent aceste produse. În primul rând mizez pe produsele de îngrijire Loncolor pentru accesibilitatea lor, urmat de acțiunea intens protectoare pe care o are asupra firului de păr.

  • Șamponul și balsamul Loncolor Expert.

Singurul pe care nu-l încercasem până acum este șamponul Loncolor Expert. Balsamul deja mi-l achiziționasem în varianta mare, de 500 ml.
Acest șampon curăță părul în profunzime fără să atace firul de păr. Ba chiar mai mult! Acesta nu afectează culoarea părului vopsit sau nuanțat, așa cum am mai întâlnit la alte șampoane.


Are un efect ușor hidratant care se extinde prin aplicarea balsamului, cel mai bun și cel mai accesibil balsam încercat vreodată.
Principalul avantaj al acestui combo este că părul nu se îngrașă iar utilizarea lor fortifică părul și favorizează menținerea culorii o perioadă mai îndelungată de timp.

  • Masca nutritiva de păr Loncolor Expert.

Apelez la această mască de una-două ori pe săptămână pentru un plus de strălucire și hidratare. Dacă îți vopsești părul frecvent și te confrunți cu problema căderii părului sau cu uscarea intensă a acestuia, fie folosești aparate de stilizare de care nu te poți despărți, poți introduce cu încredere această mască în rutina ta.


Te va ajuta să ai un păr mai suplu, ușor de descurcat, cu o culoare mai vibrantă și vei observa după câteva utilizări mai puține fire de păr rupte.

  • Loțiunea fără clătire și uleiul de păr Loncolor Expert.

Din toate timpurile am recomandat această loțiune fără clătire de la Loncolor. Avantajul principal este însuși faptul că nu-i nevoie să o introduci într-o rutină complicată și intensivă.


Mie îmi place s-o aplic pe părul umed și înaintea ultimei etape de uscare cu ajutorul feonului. Astfel îi ofer părului acel plus de hidratare, în special vârfurilor, fără să-mi fie frică că părul mi se va îngrășa. Pe părul meu mediu și subțire aplic circa jumătate de pompiță în ambele "tranșe", motiv pentru care este foarte spornică.
Uneori o aplic și pe părul uscat, având acea textură cremoasă, dar foarte ușoară, fiind ideală chiar și pentru uzul zilnic.


Și dacă toți acești pași de îngrijire nu ți se par suficienți, poți să apelezi și la uleiul de păr cu același extract de ulei de Tzubaki. Acesta este un ulei ușor, cu o textură foarte lichidă care, de asemenea, nu încarcă firul de păr și nu-l îngrașă. Mie îmi place să-l combin cu loțiunea de păr, amestecând în palme jumătate de pompiță de ulei cu jumătate de loțiune.
Bineînțeles, cantitatea depinde de tipul firului de păr, de cât de agresat/obosit este și în funcție de lungimea sa. Dacă problema este mai intensă la vârfuri, poți aplica loțiunea pe lungimea părului și uleiul pe vârfuri. Soluțiile sunt multiple! Trebuie doar să o găsești pe cea care funcționează cel mai bine pentru tine!
Și, chiar dacă părul tău nu este într-o situație întocmai grozavă după un vopsit acasă sau la salon, nu te grăbi să dai fuga la frizer dacă nu aveai în plan o astfel de schimbare. Îți poți lua singură circa 1 cm din vârfuri și să folosești produsele din această gamă de îngrijire, care îi vor îmbunătăți aspectul considerabil și totodată îi vor restabili echilibrul într-o mare măsură. Testat pe propria piele!


În concluzie, eu mă declar fan înfocat Loncolor și al soluțiilor complete și accesibile de îngrijire, pentru orice tip de păr. Acestea pot fi găsite în zeci de magazine fizice și online, alături de noua gamă de măști colorante vibrante și/sau pastelate care vor fi următoarea mea oprire.
Tu le-ai încercat?


You May Also Like

0 comments