Rochite botez unicat de la Atelierele Cris

by - miercuri, aprilie 24, 2019

Botezul este un moment important, atât pentru cei mari, însă cu precădere pentru cei mici. Este simbolul creștinătății, al intrării sub protecția astrelor divine. Pentru unii, botezul combate tot ceea ce înseamnă superstiții legate de viață și viitor, de sănătate și conviețuirea îmbrățișând viața religioasă.

De aceea, adulții pregătesc în detaliu un astfel de moment special, pe care îl vor avea în amintire tot restul vieții lor. Totul capătă o importanță valoroasă: de la alegerea nașilor, care îl vor călăuzi pe cel mic, până la alegerea locașului de cult, a ținutelor și a detaliilor pentru petrecerea de apoi.
Din datini se știe că ținuta viitorului creștin va fi aleasă de către nașii care îl vor îndruma pe parcursul vieții. Însă nu e greșit ca și părinții să se implice în această alegere.

Ce lucruri sunt de nelipsit din pregătirile pentru botez

La fel ca orice alt eveniment de o asemenea anvergură, botezul prevede parcurgerea unor pași și o atenție deosebită la detalii.
Elementele destinate ritualului, cât și ținuta sunt la fel de importante, iar alegerea corespunzătoare a acestora poate asigura reușita evenimentului.
De ce n-am vorbi și despre un botez complet personalizat, care va fi un moment memorabil și captivant?


Pregătirile pentru un astfel de botez nu sunt cu nimic mai complicate decât cel obișnuit. Diferența o fac aceste detalii unice, personalizate, după cum preferă părinții și/sau nașii de botez.
Din cadrul unui botez personalizat nu ar trebui să lipsească lumânările pentru botez, care pot fi ornate cu flori, cu jucării, motive tradiționale sau chiar și cu poza micuțului. De asemenea, extrem de important este și trusoul, care poate cuprinde pătura de botez, tăvița pentru moț, pânza pentru mir, etc.
Nici ținuta celor mici nu ar trebui să fie mai prejos. Poți apela la seturi tradiționale, fie la aceste rochițe botez unicat de la Atelierele Cris. De fapt, la ei poți găsi o gamă vastă de accesorii handmade, personalizate și unicate, pentru orice botez și/sau evenimente festive similare.

 


Ținuta pentru botez de la Atelierele Cris

Atelierele Cris revoluționează un astfel de moment special prin intermediul unor accesorii și articole vestimentare, transformând viitorul creștin într-un personaj de poveste.
Cu aceste rochițe botez unicat de la Atelierele Cris îți poți transforma fetița într-o adevărată prințesă, care va fi cu siguranță în centrul atenției.
Seturile vestimentare pentru botez cuprind una sau mai multe piese vestimentare, respectiv câteva accesorii în ton cu ținuta: papucei, bentiță, bolero.
De asemenea, ele pot fi personalizate la cerere cu numele viitoarei creștine.



Ținutele sunt realizate manual, iar materialele din care acestea sunt confecționate au un aspect de poveste, sunt fine și delicate cu pielea bebelușilor. Se folosesc numai materiale premium, precum bumbacul certificat bio, care lasă pielea să respire, conlucrând cu sensibilitățile pe care le poate avea un copil la o astfel de vârstă fragedă. Astfel, nu doar că cel mic va fi unic din toate punctele de vedere, la fel ca și evenimentul tău, însă nici nu există riscul ca acesta să preîntâmpine o serie de alergii ce s-au remarcat cu precădere la materialele sintetice. Nu toți copiii sunt la fel, așa că ar trebui să ții cont și de acest aspect și de nevoile personale ale copilului tău.
Totodată, poți asorta tematica și ținuta evenimentului cu restul elementelor de decor, optând pentru un trusou și lumănări de botez cu elemente similare.
Toate ținutele si seria de rochițe botez unicat de la Atelierele Cris sunt atent create în România, în atelierele proprii, de către o serie de designeri talentați.



Atelierele Cris au o vechime îndelungată și asigură confecționarea ținutei/seturilor premium și personalizate de botez în termenul specificat, astfel încât să te poți bucura de ele la timp, în cadrul evenimentului festiv. Totodată, portofoliul cuprinde și elemente standard, în stoc, care vor fi livrate prin curier în maxim 48 ore.
La ei poți găsi nu doar rochițe botez unicat de la Atelierele Cris, cât și hăinuțe botez băieți, alcătuite din costume elegante ce se pot asorta cu ținuta tăticului, cât și costume tradiționale pentru o tematică aparte.

Transformă și tu această zi importantă într-un moment de neuitat pentru întreaga viață! Noi, Atelierele Cris, le mulțumim tuturor celor care și-au pus încrederea în accesoriile noastre deosebite, pentru care vă mulțumim. În decursul celor 5 ani am luat parte la povești de neuitat, am fost simbolul femeii vulnerabile, pe care am transformat-o în femeia independentă ce răspunde promt nevoilor pentru astfel de evenimente unicate.



Astăzi vă mulțumim vouă, celor care ați crezut în visul nostru și care ne-ați solicitat să vă fim alături. Mereu, cu drag!

You May Also Like

0 comments