Saloanele de infrumusetare cu pretentii trimit manichiuristele la cursuri

by - luni, aprilie 08, 2019

Nu poti sa ai pretentii ca satisfaci toate exigentele clientelor si sa ramai la ojele permanente clasice si la facutul unghiilor intr-un mediu toxic: plin de particule din praf si de lacuri si oje care miros puternic!

Saloanele de infrumusetare cu pretentii, adica de la patru stele in sus, au in vedere:
-protejarea unghiilor clientelor si insanatosirea lor inainte sa fie facute, daca sunt probleme. Pentru asta au ele nevoie de curs manichiura, dar si de experienta anterioara, fiindca lucrurile de finete se altoiesc pe cunostintele generale despre unghii si manichiuri.

-aplicarea de tratamente in faza ce precede manichiura propriu-zisa. Nu este indicat sa se acopere unghiile care se exfoliaza, sunt deshidratate sau se rup cu oja, sa nu se mai vada exact problema, fiindca ea exista si se agraveaza in timp. Pentru asta, managerii sau posesorii de saloane de infrumusetare trebuie sa isi trimita manichiuristele la curs unghii.

Inainte de a fi estetician al unghiilor, o manichiurista care se respecta este „medic de unghii”.
-locul in care se fac unghiile sa prezinte grad zero de poluare, fiindca manichiuristele nu trebuie sa capete boli profesionale, iar clientele trebuie sa se simta excelent, cat li se acorda atentie unghiilor lor. Praful trebuie eliminate definitiv si mirosul intepator de oja sau acetona si acest lucru este posibil numai datorita produselor Bio Sculpture.
-o manichiura care sa intareasca unghiile, sa fie perfecta si sa reziste mult timp. La cursuri de manichiura organizate de Bio-sculpture.ro, manichiuristele invata practic cum pot bifa ca realizate toate aceste obiective.

Astfel o cariera banala de manichiurista poate fi transformata intr-una de succes dupa absolvirea cursurilor, mai ales ca absolventele pot deveni partenere Bio-Sculpture. De fapt conceptul a fost experimentat cu succes pe piata din SUA, Japonia, Franta si Germania si in prezent este cea mai solicitata modalitate de a face unghiile datorita faptului ca este acceptata si de persoanele hiperalergice si datorita viabilitatii sale.

Salutam intrarea pe piata autohtona a produselor Bio-sculpture si a cursurilor menite sa formeze specialisti in utilizarea lor.

Bio-sculpture este arta de a face unghiile divin de frumoase si sanatoase-sanatoase, indiferent de agresiunile la care au fost supuse mai inainte.

You May Also Like

0 comments