Sweeteria - Dulciuri delicioase pentru pofticioșii de senzații extreme

by - joi, aprilie 25, 2019

Frumusețea se poate introduce cu ușurință în bucătărie, fiind unul dintre elementele primordiale pe care mizează orice bucătar desăvârșit. Iată că ea se integrează nu doar în bucate speciale, ci și în dulciuri savuroase, musai și sănătoase.


De-a lungul anilor mulți au căutat o rețetă fabuloasă prin care să îmbine delicatețea, cu unicitatea, frumusețea și sănătatea. Puțini au reușit, dar când vine vorba de astfel de dulciuri, Sweeteria ne arată că nimic nu-i imposibil atunci când îți propui un țel.
Cu Sweeteria îți poți duce la bun sfârșit un post, o dietă sau îți poți învinge pofta de ceva dulce. Singurul defect este că provoacă dependență și că întotdeauna vei avea impresia că, oricât ai comanda, tot nu-i de ajuns. E greu să le împărțim cu ceilalți, dar mai ușor să le savurezi după plac.


Așadar, pe lângă evenimentul de beauty de la Suceava, putem spune că am avut parte de o gustare delicioasă care s-a combinat perfect cu cafeaua și cocktail-urile servite, și care s-au terminat cât ai zice peste, acasă. Și da, încă privesc cu nostalgie, mai ales când mă gândesc că acele ciocolăți faine și unice nu sunt încă lansate. Stați cu ochii pe pagina lor căci, când vor apărea, presimt că se vor termina repede. Toate dulciurile de la ei sunt pe bază de Greensugar, un extract din stevie care oferă o dulceață fină, înlocuind zahărul procesat chimic. Astfel, produsele pot fi îmbinate cu un stil de viață sănătos.

Sweeteria - Dulciuri delicioase și sănătoase, pentru pofticioșii de senzații extreme.

Acum că am lămurit misterul despre cine e Sweeteria, în cazul în care n-ai auzit de ei până acum (greu de crezut), să-ți zic și cu ce bunătăți m-am răsfățat eu câteva săptămâni.

În primul rând am primit o cutie de napolitane cu lămâie. Delicioase! Nu sunt mare fan al napolitanelor, dar acestea fac o excepție. Nu-mi plac aromele artificiale, napolitanele cu gust de margarină, așa cum sunt multe din comerț. Ei bine, fiecare napolitană este "decupată" în bucăți mici, astfel încât să o poți rupe ușor și să o deguști cu ceilalți din jur.
Sunt ușor de luat la școală, servici și în toate deplasările de pe ordinea zilei.
Preferatele mele sunt cu siguranță batoanele de musli. Sunt alcătuite din cereale fine și moi, iar ele mă ajută să am o digestie cât mai corespunzătoare.


Pentru micul dejun am avut mai multe opțiuni. Prima din ele sunt fulgii crocanți de porumb care sunt un deliciu în combinație cu fructe confiate și semințe, fie drept "hăinuță" pentru niște crochete delicioase de pui.
Cealaltă opțiune e reprezentată de untul de arahide, pe care l-am încercat pentru prima dată. Aroma sa este fină, cremoasă, ideal pentru a fi consumat pe pâine, clătite sau gofre. Același lucru îl pot spune și despre crema de cacao tartinabilă Greentella, cu greensugar și Omega 3. Ambele merg perfect în combinații diverse, chiar și în alcătuirea unor dulciuri de casă la fel de sănătoase.


Cireașa de pe tort o reprezintă ciocolata. Sunt fan ciocolată de când mă știu. De multe ori am impresia că depășesc măsura. Dar, de când cu Sweeteria, aș putea spune că e o plăcere nevinovată.
La degustarea din cadrul evenimentului am încercat și acele Sweetie Mediants, cele mai viu colorate și interesante tablete de ciocolată, prevăzute cu migdale și fructe. Au fost o experiență interesantă, fină, dar și crocantă în același timp, dulce și condimentată.


Totodată am primit "la pachet" și 4 ciocolăți diferite, despre care vă spuneam la început că vor apărea cât de curând și în portofoliul lor. Cele patru ciocolate sunt un festin pentru papilele gustative și pentru cele olfactive! Arată superb, de abia îți vine să le atungi, iar gustul este și mai fabulos. Asta înseamnă cu adevărat alchimie În ciocolaterie!
Sunt o senzație dulce-amăruie, acrișoară în cazul celei albe și a celei negre texturate, iar cea colorată este un amestec interesant de ciocolată albă cu ingrediente surpriză.


Și toate acestea, dar nu numai, nu conțin niciun fel de conservant sau aditivi chimici, compoziția acestora fiind recomandată chiar și de medicii nutriționiști.
Tu le-ai încercat?

You May Also Like

0 comments