Vacanțe recomandate cu Christian Tour

by - duminică, aprilie 14, 2019

"Ah, ce mi-aș dori și eu o astfel de vacanță."

Este sintagma ce mereu provoacă nostalgie în rândul celor acaparați de stilul de viață haotic, obositor și cu foarte multe sarcini zilnice.
Vacanțele sunt acele momente în care ne regăsim cu noi, în care trăim momentul perfect de respiro și de relaxare, la cote maxime.
Vacanța perfectă este vacanța cu care rezonăm întru totul și, oricât de mult ne-am dori, o viață poate nu-i suficient să le trăim pe toate. De aceea căutăm pretutindeni vacanțe recomandate care ne aduc tot zâmbetul pe buze.
Îți propun să facem mai mult decât un exercițiu de imaginație și să facem cunoștință cu noi experiențe și amintiri, în vacanțe speciale. 



Vacanțe recomandate cu Christian Tour.

Grecia sau România? Dar de ce nu le-am bifa pe ambele? O vacanță cu Christian Tour nu cunoaște limite! Și iată că nu mai e un mister pentru ce vacanțe aș opta anul acesta. Însă doar una poate fi vizată cu succes. Și de aceea am ales să merg la târgul de vacanțe unde, cei doi reprezentanți m-au abordat din priviri și-mi spuneau "- Hai să pornim împreună în acest sejur 2019 de neuitat!". Unul m-a câștigat pe loc.

"- Te îmbarci cu mine în vacanța către Grecia? Uite, îți propun un sejur în doi, de șapte zile în Creta - Heraklion, alături de jumătatea ta. Creta este o insulă foarte populară în domeniul vacanțelor, fiind încărcată cu istorie și cu o priveliște de neuitat prin contactul cu Marea Egee.
Nimic nu-i mai plăcut decât, în mijloc de sezon estival, să te scalzi în apele limpezi și să asculți cum marea îți șoptește cele mai relaxante povești, în timp ce nisipul filtrat de razele soarelui îți gâdilă tălpile. Accesul la obiectivele turistice este foarte facil, iar hotelul, Maistrali Apartaments, deține o vedere amplă direct către mare și/sau piscină.



Camerele sunt spațioase și cu specific ușor local, iar facilitățile sunt conforme cu standardele europene și cerințele vaste ale milioanelor de cupluri care au ales această destinație până în prezent. În costul sejurului sunt incluse atât cazarea, cât și biletele de avion, transferul până la cazare, cât și prezența gratuită a unui ghid gratuit specializat, care te va însoți pretutindeni și-ți va recomanda cele mai tari experiențe. Hotelul este situat în apropierea altor stațiuni turistice (opționale) demne de vizitat, dar este conectat și cu alte zeci de obiective turistice. Prețurile acoperă cu succes orice buzunar, așa ca nu trebuie să-ți faci griji că această vacanță va necesita compromisuri. Te asigur că te vei îndrăgosti de oameni și de specificul culinar!
Dacă-ți place aventura departe de casă, plimbările cu vaporul și climatul mediteranean, această destinație este perfectă pentru tine!"

Reprezentant specialist Grecia.


"- Vrei o vacanță care nu te desparte de casă? Optează pentru un sejur în dulcea Românie! Țara noastră a devenit pentru turiștii din întreaga lume un obiectiv turistic de top, mai ales dacă facem referire la legendele noastre care au făcut înconjurul lumii și pe care se bazează producții vaste din industria cinematografică.

"-Am fost în Transilvania. Aveți mitul despre Dracula. Toată lumea știe asta dar în realitate este vorba despre peisaje, munții incredibili, păduri, aveți castelele. 
Și apoi aveți Bucureștiul, care e grozav, mai ales viața de noapte, restaurantele. Totul îți transmite un sentiment urban."

Gunner Garfors

Cu gândul la litoral, dar și la astfel de destinații de poveste, putem alcătui un sejur excelent. Poți să-ți personalizezi sejurul după plac chiar și cu tichete de vacanță.
De exemplu, poți începe cu inima Transilvaniei, un sejur de trei zile în Brașov, unde să faci cunoștință îndeaproape cu legenda lui Dracula și cu cele mai tari aventuri. În cele trei zile poți bifa Parcul Aventura, Poiana Brașov, impresionanta Biserică Neagră și zeci de alte obiective din apropiere la care ai visat dintotdeauna. 


Spre seară te poți retrage la Pensiunea Riunione, unde vei găsi un loc de odihnă cu toate facilitățile moderne și cu meniuri pe alese. Mai departe poți porni pentru următoarele zile și pe litoralul românesc, la Neptun, Mangalia sau Euforie, după placul tău. Și nu uita că tu însuți reprezinți ingredientul surpriză, cel care plănuiește în detaliu și alege meticulos fiecare destinație, cel care dă tonul la distracție și aventură."

Reprezentant specialist România. 


Practic, prin intermediul Christian Tour putem opta pentru orice colț de țară și de lume. Ambii reprezentanți au pledat atât de bine că mi-a fost destul de greu să anticipez cea mai frumoasă vacanță, cea care mi se potrivește mănușă. Și voila! Așa cum spunea și Pierre Roche, viața însuși trebuie trăită ca o vacanță fără sfârșit. Nu mi-a fost frică nicio clipă să aleg Grecia, unde se rescrie povestea vieții mele, la zeci de kilometri depărtare. Vremea însorită, malurile scăldate de mare, specificul culinar și viața într-o societate complet nouă sunt exact ce am nevoie pentru a mă redescoperi pe mine însumi și pentru a trăi la superlativ, prin intermediul unei vacanțe.

Alegerea Christian Tour pentru o vacanță de neuitat are un temei puternic. În primul rând e vorba despre lipsa grijilor de la programare, până la cazare și până la transformarea viselor în realitate. Este o agenție de prestigiu pe piața românească, cu numeroase distincții. Dar și părerea împărtășită a milioane de clienți m-a ajutat să aleg cu ușurință această agenție de turism care tratează fiecare vacanță cu transparență și seriozitate. Diferența între vacanțele pe cont propriu și cele realizate prin intermediul acestei agenții de turism se văd cu ochiul liber. Este destul de solicitant și uneori chiar frustrant să gândești vacanța perfectă în detaliu, fără a omite nimic. De la zeci de furnizori de transport și cazare, până la o listă atentă cu obiective turistice, acum, drumul a fost mai scurt ca niciodată. 
Pentru că în fiecare vacanță ne dorim mai mult, Christian Tour ne oferă vacanțe în detaliu. Fiecare partener este un  adevărat specialist, iar noi ne putem bucura fie de pachete standard și accesibile, fie de o vacanță vara 2019 personalizată, exact așa cum am visat.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019.


  

You May Also Like

0 comments