Elseve Color-Vive - O nouă soluție pentru părul blond și gri.

by - joi, mai 09, 2019

Bună dimineața!
Părul blond este cea mai răvnită bijuterie. Nu se potrivește oricui, însă cele care reușesc să-l obțină trebuie să-și stabilească un ritual de îngrijire destul de sofisticat.
Dacă ți-ai propus să încerci o nouă schimbare și te tentează să testezi părul blond dar nu aspiri la tente foarte deschise, îți recomand să mergi din aproape în aproape sau să apelezi la un decolorant mai plăpând, de tip Lightner. Eu îl folosesc de mai bine de 2 ani și textura părului nu se schimbă foarte mult. Indiferent de culoarea părului, cel mai important e că acesta să fie și sănătos.


Fie că alegi să-l vopsești treptat către blond, fie că îl decolorezi, vei avea nevoie și de o soluție care să înlăture pigmentația portocalie sau cea de galben-pui care apare întotdeauna. Pentru acest lucru sau pentru a transforma părul blond într-un păr gri, trebuie să folosești un tonner sau cel mai simplu, un șampon nuanțator pentru părul blond.
Am încercat multe șampoane nuanțatoare și acum e rândul noii inovații de la Elseve Color-Vive.

Elseve Color-Vive - O nouă soluție pentru părul blond și gri

Prima dată când am auzit de noua lansare m-am gândit că fiind un produs pur valabil și accesibil, eficiența sa ar fi foare mică și similară altor șampoane nuanțatoare din comerț. Ei bine, de-a lungul perioadei de testare am avut parte de multe surprize.

Înainte

După.

Ca și restul șampoanele nuanțatoare, acesta se aplică pe părul umed. Are un parfum floral-fructat tare gurmand. Conform instrucțiunilor, acesta acționează în 1-3 minute, fapt la care am fost sceptică. Multe șampoane aveau această mențiune, însă puține au acționat în timpul ideal de 5 minute, nicicum mai puțin. Elseve Color-Vive chiar a acționat în cele 3 minute, având o concentrație foarte mare de pigmenți mov, ce neutralizează tentele de portocaliu și galben-pui și colorează sau șuvițează părul blond în gri. Multe șampoane promit cât în lună și în stele, acesta exemplifică întru totul că în funcție de culoarea părului poți obține o culoare uniforma sau șuvițe.


În cazul meu, părul s-a transformat din blond deschis, cu nuanțe de auriu pe alocuri, într-un blond argintiu cu ușoare șuvițe albăstrui. Mă bucur că nu s-a colorat complet într-un păr albastru sau mov, precum alte dăți. Îl folosesc o singură dată pe săptămână împreună cu cură pentru păr gri și efectul rezistă până la o săptămână-două dacă alternez la spălare ulterior cu alte șampoane normale.
O surpriză legată de acest șampon a fost legată de textura părului după spălare. Dacă în cazul șampoanelor accesibile din comerț părul devenea uscat, acest șampon hidratează părul în profunzime. Este un lucru extrem de important, pentru că părul blond sau decolorat tinde să devină mai fragil și să se rupă mai ușor, așa că are nevoie de o hidratare corespunzătoare.


Părul capătă nuanțe vibrante de gri cu ușurință, în câteva minute, e rezistent și mătăsos. Fix ceea ce-ți poți dori de la un șampon nuanțator. În același timp conține și filtre de protecție UV care împiedică deteorarea firului se păr și uscarea podoabei capilare asociate cu razele nocive din mediu. Așadar, îl recomand cu căldură!

#gopurple #buzzelseve #purpleshampoo

You May Also Like

0 comments