Mini-bagaj de vacanță cu Secom și Andalou

by - joi, mai 02, 2019

Încep ultimele pregătiri în cursa către Neptun. Iar bagajul așteaptă timid într-un colț să fie pus la punct.
Până atunci însă, vorbim de esențiale și despre produsele de îngrijire pe care le voi lua cu mine, mai mult sau mai puțin.


Despre Secom și gama lor Andalou v-am mai povestit și cu alte ocazii. Rezonez perfect cu produsele lor de îngrijire, iar la Bucovina Beauty Spring am mai crescut puțin colecția.
Partea bună la aceste produse este că sunt produse certificate dermatologice, în SUA, realizate cu extracte din plante și substanțe nutritive pentru corp.

Cadouri de mărțișor, ideale pentru vacanța la mare.

Cel mai tentată am fost să încerc loțiunea tonică. Versiunea pe mov este dedicată tenului uscat și deshidratat, în timp ce cea pe roz este pentru tenul sensibil. Din păcate, în sezonul rece mă confrunt frecvent cu descuamări ale pielii, în special în zona nasului. De fel am în colecție doar loțiuni și ape tonice pentru tenul normal, mixt și s-au gras, cu care mă împac foarte bine. Aceste cosmetice naturale au reprezentat o nouă provocare.


Ce trebuie să știți este că vine cu o pompiță prin intermediul căreia se pulverizează loțiunea pe față exact ca un spray de fixare.
Personal am o problemă cu tipul acesta de aplicare, așa că am pus o cantitate mică pe o dischetă și am șters fața ușor.
Am resimțit din primele secunde acel val răcoritor, ideal pentru zilele toride de vară. Totodată, printre efectele acestei loțiuni am putut remarca și surprisul acela de hidratare care nu a fost unul exagerat, încărcat. După câteva zile am putut observa îmbunătățiri semnificative în zona din jurul nasului, unde pielea nu se mai decojea atât de urât, iar cu timpul acest lucru s-a estompat.


Al doilea lucru primit și testat de câteva ori sunt șervețelele pentru ten sensibil. Cu ce sunt diferite aceste șervețele demachiante față de altele?
În primul rând, ca textură sunt mult mai fine. Nu sunt încărcate cu lichid, iar demacherea este mult mai delicată. În cazul machiajului mai rezistent am observat că necesită insistențe, fie demachierea se realizează în proporție de circa 80%.


Parfumul lor este foarte fin, la fel ca și loțiunea totică pentru reîmprospătare, iar conținutul de acid hialuronic din compoziție lasă pielea ușor catifelată și favorizează procesul de regenerare celulară. Sunt ideale în călătorii, fiind foarte compacte.

Și ultimul lucru, pe care încă nu l-am încercat, sunt comprimatele pentru păr,ten și unghii cu acid hialuronic care ar trebui să întărească și să favorizeze creșterea părului, a unghiilor, precum și regenerarea pielii.


Sunt oarecum reticentă să încerc astfel de tratamente de ordin intern după ce în urma unor astfel de capsule m-am ales cu câteva fire de păr inestetice pe față. Sunt curioasă dacă voi le-ați încercat și care au fost efectele.
Așa că acestea nu se vor regăsi în bagajul de vacanță și voi miza pe soluțiile externe de îngrijire.


Voi ce ați adăugat în bagajul de vacanță?

You May Also Like

1 comments

  1. Am si eu cateva produse de la ei pe care abia astept sa le incerc! Si de cateva zile am inceput si eu sa folosesc Hydraplenish :)

    RăspundețiȘtergere