OOTD: Mantoul tip sacou albastru pastel și balerinii sport Bonprix

by - marți, mai 21, 2019

Bună, draga mea!
Din nou sunt la butoane cu o ținută simpatică aș spune, un tandem perfect pentru primăvară-vară. Culorile pastel nu au limite și nici vârstă, iar când vine vorba de articole basic pe care abia am așteptat să le introduc în garderobă, ăsta e unul dintre ele.


Deși descoperit sub noțiunea de mantou, prezenta un preț foarte bun, la reducere, care m-a convins de îndată. Dacă data trecută îți vorbeam despre sacoul roz-pastel, astăzi este despre acest mantou care practic este o jachetă tip sacou. Ce m-a atras la el este și faptul că are în alcătuire bumbac, ceea ce-l face plăcut pentru piele și călduros pentru zilele mai reci. Și așa și este! E perfect pentru o zi mai rece și/sau mai răcoroasă.

Mantou/Coat: 94251781
Rucsac/Backpack: pinacalin.com
Balerini: 91134095


Și la acesta am luat o mărime mai mică ca de obicei (tot 34), având o croială dreaptă și oversized. Personal cred că mărimea asta merge bine și la cineva care poartă S-M și care vrea ca jacheta să stea ceva mai pe linia corpului.
Este lung, la fel ca și sacoul precedent, ceea ce-l face ușor de îmbinat în ținute clasice, cât și elegante. E fix acea piesă ideală pentru un outfit ușor office relaxant și confortabil în același timp.


Totodată am ochit și am pus în ultima comandă și o pereche de balerini sport, din pânză, prevăzute cu o baretă ce ajută la stabilirea piciorului în papucei. Este fix stilul de care aveau nevoie picioarele mele care sunt foarte problematice și care necesită încălțăminte confortabilă, de drum lung. Din păcate am avut ghinion. Ele sunt lucrate după tiparul german și au fost mărimea 36. Un 35 cred că ar fi fost perfect. Cu toate asta mama-soacră s-a luminat de îndată ce i-a văzut și parcă își dorea să nu mi se potrivească (ha, ha!).


Ochii i-au licărit și mai tare când au văzut ce bine se așează pe piciorul ei.
Sunt extrem de confortabili, iar talpa sport nu alunecă și oferă confort tălpii. Panza ajută piciorul să respire iar designul lor mi se pare perfect atât pentru ținute casual, office, cât și pentru rochițe.


Pentru alegeri de succes vă recomand întotdeauna să vă măsurați și să consultați tabelul cu mărimi de la fiecare produs în parte. Comenzile Bonprix ajung în termen de 1-2 săptămâni, sediul acestora fiind în Olanda. Plata o puteți face fie ramburs, fie anticipat cu cardul.


Cum vi se par aceste selecții? Voi ați opta pentru ele?

You May Also Like

0 comments