OOTD: O salopetă, un tandem alb-negru.

by - duminică, mai 19, 2019

În ultima vreme mi-am propus să adaug în garderobă cât mai multe piese basic, pe care să le port cu adevărat mult timp și care să nu rămână neatinse în șifonier.
Cam așa se poate descrie o nouă comandă Femmeluxe care are câte puțin din fiecare stil - puțin retro, confortabil, culori basic și potrivire perfectă indiferent de ocazie.


Comanda a fost plasată înainte de Paște și am ridicat-o de la poștă de cartier a doua zi după vacanța petrecută la Constanța. De fapt, în prima zi de vacanță, doamna de la oficiu a fost tare drăguță să mă înștiințeze de acest fapt prin intermediul unui apel.
Total cam o săptămână jumătate.


Salopeta de astăzi este unul dintre produsele pe care mi le-am ales de la ei și care îmi place tare mult. Deși după trauma din copilărie, când puteam să jur că nu mă voi mai atinge de pantaloni largi, uite că am trecut de acele întâmplări și tot ce mă interesează acum e ca piesele pe care mi le aleg să fie pe gustul meu și să mă simt confortabil.


Salopeta este dintr-un material sintetic, deloc transparent, dar este foarte confortabilă. Mi-am ales mărimea 6 și se potrivește perfect. Am fost nevoită totuși să o scurtez puțin pentru că nu port tocuri prea des și era destul de lungă.
Umărul gol îi oferă un aer elegant și forma accentuează cu succes talia.
Alături de accesoriile potrivite ea se poate utiliza fie într-o zi oarecare, fie la o ocazie mai specială.

Jumpsuit: FemmeLuxe

Voi ați purta o asemenea salopetă?


You May Also Like

0 comments