Faptele mici mă fac om mare. #FapteMici .

Faptele mici contează! Poate chiar cel mai mult. Din puținul pe care îl ai, poți face un rai și pentru altcineva. Un bun exemplu a fost ziua de 26 mai când, știi și tu, că fiecare gest al populației s-a transformat într-o deviză pentru întreaga comunitate. Am demonstrat împreună că nu suntem nepăsători și că faptele astea mici pot schimba multe.
Dar faptele astea mărunte și importante nu le facem de azi sau de ieri, ci din prima secundă de viață. Noi suntem mai norocoși ca alții, iar pentru asta trebuie să mulțumim zilnic celor care au ajutat la formarea noastră. Acel "Mulțumesc!" este însuși un gest mic cu impact mare.


Dacă am un gunoi, nu-l arunc la întâmplare pe stradă, căci știu că fapta mea nu face decât să aducă o contribuție negativă generației următoare, viețuitoarelor din jur și că direct, mă afectează și pe mine. Dacă merg în vizită la spital, nu o fac pe eroina și intru pe ușa din spate la Terapie Intensivă și nu intru în salon nici când nu am echipament adecvat de protecție. Și nu insist. Nu dau mită personalului medical când mi se spune că starea pacientului este critică și că orice astfel de gest îi poate pune viața în pericol. Și nu, nu trebuie să fiu eu în centrul atenției ca să-mi pese! Și nu, nu trebuie să dovedesc nimic nimănui! O fac pentru mine, oricât de mică și nesemnificativă aș fi printre milioanele de oameni din întreaga lume.
Nu trebuie să-ți militeze un soldat cu securea în ceafă că TREBUIE sau că nu e bine să faci anumite lucruri. Iar rezultatele și impactul acestor fapte pe care noi le vedem atât de mici, alcătuiesc de fapt o educație cu rezultate peste măsura așteptărilor.

HARTMANN face și el primul pas. Te înscrii în comandament?

Subscriu la Comandamentul de Fapte Mici și susțin inițiativa HARTMANN care donează pentru Asociația "Inima Copiilor", respectiv pentru sectorul Cardiochirurgic al Spitalului Marie Curie, aparatele și produsele medicale de care au nevoie toți copiii aflați la ananghie, pentru o viață mai bună, pentru sprijin al cauzei lor în deviza pentru o copilărie frumoasă, o dezvoltare armonioasă și, mai presus de toate, pentru sănătate. Inițiativa HARTMANN a sprijinit până în prezent zeci de copii nou-născuți cu malformații cardiace și au readus speranța în inimile părinților.


  • Cine este HARTMANN?

O companie de talie internațională cu o vechime de peste 200 ani în domeniul sănătății. HARTMANN oferă zecilor de companii din întreaga lume produse și echipamente medicale de ultimă generație, care oferă încredere partenerilor și pacienților ce necesită intervenții medicale, de la cele mai simple, până la tratamentele complexe și operații chirurgicale.

  • Comandamentul de Fapte Mici

Inițiativa lui Chinezu, unul dintre cei mai renumiți influenceri la momentul actual, își propune să sprijine și să transmită mai departe astfel de fapte care, de la om la om, ne poate dezvolta atât moral cât și la nivel de societate, exact ca în societățile civilizate de care pomenim zilnic.
Nu Cristian este astăzi în centrul atenției și nici HARTMANN. Dar alături de ei facem o Românie mare, din FAPTE MICI și BUNE. Inițiativa ta oferă miilor de copii șansa la viață!

Cum?
Poți sprijini inițiativa printr-un singur Share al acestui articol, dar mai bine un share la deviza lui Cristian și HARTMANN pe care o găsești aici, cu #FapteMici. Un simplu gest care nu te costă practic nimic, va ajuta ca inițiativa să ajungă mai departe, la cât mai multe persoane și de ce nu, chiar și alte companii care se pot implica la rândul lor.
Și cam asta e totul! Și după fiecare share, după fiecare promovare, nu uita să-l anunți pe Cristian care, din statutul de Președinte Onorific, îți va atribui unul dintre cele 5 grade de căpitan, demne de fapta ta. Uite! Câștigi și un grad onorific cu care te poți mândri bătrânilor, copiilor, nepoților, în timp ce le arăți că Social Media nu e doar Marketing și o pierdere de timp.

Și iată că, în cele din urmă, putem afirma că și noi suntem oameni mari, că nu trebuie să fim în locul președintelui, secretari de stat, vedete de talie internațională sau multimilionari, ca să facem un bine și să devenim un exemplu pentru întreaga planetă.
Împreună facem România Mare și luptăm pentru o viață mai bună, uniți la bine și la rău!


Comentarii

Postări populare