Loncolor te pregătește de festival! #GoCrazy are 11 culori vibrante pentru tine!

by - duminică, iunie 09, 2019

Vara își intră la propriu în drepturi, iar festivalurile se apropie tot mai repede. Vrei o mică schimbare? Umple-te de culoare!
Loncolor a lansat oficial noua gamă #GoCrazy ce cuprinde 11 nuanțe de măști nuanțatoare perfecte de festival. Aplici, clătești și te bucuri de rezultat!


Loncolor și noua gamă #GoCrazy

Am surprins-o pe rafturile magazinelor cu puțin timp în urmă și mi-a atras pe loc atenția. Folosesc Loncolor de câțiva ani, cu mici variații, dar nu am găsit nimic mai potrivit ca textură și ca pigment de culoare.
Chiar dacă în ultima vreme am luat o mică pauză de la experimentele în colorare, vara e perfectă să-mi pun în plan o astfel de schimbare, mai ales că noua gamă are culori variate care se duc la spălare, după o perioadă de timp.


Și chiar dacă nu mai sunt adepta culorilor intense, ci mai mult a celor pastel, în gama nouă #GoCrazy se regăsește și soluția numită Pastelizer, care transformă orice culoare bogată într-un fină și plăcută.

Pe 7 iunie am avut ocazia într-un din călătoriile mele să testez toată această inovație în materie de colorare, mulțumită turului pe care Loncolor îl face în câteva dintre centrele comerciale din țară marca Auchan, acolo unde reprezentanții vă așteaptă și pe voi să încercați cel puțin o șuviță colorată.


Fetele va așteptă să vă consilieze în alegerea voastră și să vă pună șuvițe colorate la alegere, să vă facă împletituri cu acestea, totul în mod gratuit. Accesul și serviciul este gratuit indiferent de vârstă, iar centrele unde puteți merge în intervalul orar 10:00-13:00, în zilele de 7, 14, 15 și 16 iunie sunt:

- Auchan Palace Iași;
- Auchan Titan/Afi Palace Cotroceni;
- Auchan Timișoara;
- Auchan Iuliu Mall Cluj;
- Auchan Craiova Electroputere;
- Auchan Constanța Vivo.


Eu am încercat o șuviță albastră, respectiv culoarea GoTurqoise care este absolut superbă. O îmbin și acum în fel și fel de coafuri, alături de creionul dermatograf albastru și de mascara albastră Blue, ceea ce puteți face și voi, fie puteți experimenta în tot capul una sau mai multe culori pe placul vostru.
Dar am descoperit zeci de alte culori pe care am în plan să le încerc în vara asta.


Așadar, dacă ați fost tentate măcar o clipă să apelați la o schimbare inedită, acum este momentul oportun. Găsiți măștile nuanțatoare și în marile magazine comerciale precum Carrefour, dar și online.
Voi pe care le veți încerca?

You May Also Like

0 comments