OOTD: FemmeLuxe și-o comandă cu piese din satin.

Pe zi ce trece mă îndrăgostesc tot mai tare de FemmeLuxe, un magazin online englezesc despre care am vorbit de vreo două luni încoace.
Și nu, nu e vreo strategie de marketing să vă fac să cumpărați de la ei, ci pur și simplu piesele și serviciul per ansamblu mi se pare perfect întru totul.

Așa cum s-a întâmplat și cu toate celelalte comenzi, și de data asta comanda mea a ajuns într-o săptămână la poșta de cartier.
Nici din comanda aceasta nu au lipsit salopetele, însă doar una și din satin, așa cum sunt de fapt toate piesele alese de data asta.
În urmă cu circa o lună am probat o rochie din satin și mi-a rămas gândul la ea, dar în tot ansamblul ei nu ar fi meritat cei peste 300 lei. Așa că am așteptat până când, într-o zi am găsit seria de rochii din satin care erau pur și simplu perfecte pentru evenimentul la care am participat în urmă cu o lună.


Așa că le-am ales la un preț de zeci de ori mai mic și pentru o ocazie viitoare. Satinul este materialul preferat al momentului și probabil că voi înnebuni cu asta în perioada ce urmează.
Pot spune că mi-am făcut un cadou frumos pentru ziua mea de naștere ce are să vină curând.Dar să trecem la impresii!

Că tot aduceam aminte de colecția mea de salopete, această salopetă (jumpsuit) din satin și-a făcut loc cu ușurință în colecția mea. Este confortabilă, elegantă și extrem de frumoasă deși e neagră. Negrul rămâne totuși o culoare extrem de versatilă pentru orice garderobă.


Se poate purta într-o notă mai casual, cu teniși sau adidași, fie alături de sandale sau pantofi cu toc. Alegerile sunt infinite.
Singurul minus în cazul meu a fost lungimea, cu mult prea lungă pentru o persoană ca mine, care nu vede "lumina tocurilor" decât din an în Paște.


Rochițele din satin (maxi dress) sau mai bine zis rochia, căci am ales practic o singură rochie în 3 nuanțe diferite (bej, roșu și roz), rămân o surpriză în continuare. Niciodată nu aș fi ales niște rochii atât de simple, dar atât de pline de efect și elegante din cale-afară.
Sunt extrem de potrivite pentru ocazii, le văd chiar foarte sexi și știu să-mi pună corpul în valoare. Deși cu greu aleg lungimea midi (adică 3/4), se pare că în ultima vreme o îndrăgesc tot mai mult. Și tot mai mult mi-aș dori să pot purta tocuri. Dar mă gândesc serios să caut măcar o pereche de platforme confortabile.


Materialul nu este deloc ieftin. Satinul nu este nici subțire nici gros, în partea de sus este dublu și nu lasă sânii la vedere, iar la spate totul se ajustează pe corp prin bretelele subțiri ce se îmbină până la elasticul îmbrăcat în satin.
Dacă ar fi să aleg o favorită din toate cele trei nuanțe, aș alege-o pe cea roz, cu toate că nu sunt un fan 100% al articolelor roz. Dar nici nuanța de roșu și cea de bej nu-mi displace absolut deloc. De altfel, de ce le-aș fi ales?



Recomand acest model cu căldură. Iar el este disponibil nu doar în aceste variante de culori, ci și în multe altele, iar modelul este potrivit și pentru persoanele cu bust mic, așa, ca mine, cât și pentru cele cu forme mai ample.





Vouă cum vi se par? Ce ați purta din aceste selecții sau ce anume v-a atras atenția?

Comentarii

Postări populare