OOTD: Prima experiență în magazinul Topshop Topman Mall Vitan

by - marți, iunie 04, 2019

Am ajuns acolo într-o zi însorită de miercuri. Nu cunoșteam zona foarte bine, așa că am chemat Bolt-ul care să mă ducă direct în inima cumpărăturilor, la unul din cele mai vechi mall-uri posibile. Uite că mai există și fete care nu frecventează mall-urile în lung și în lat, astfel încât să le cunoască ca-n palmă.


Cu puțin timp înainte mall-ul a fost într-un proces amplu de renovare, iar momentul în care și-a deschis noile porți a fost unul cu fast. Zeci de centre comerciale se regăsesc acum aici, cu mii de articole pentru întreaga familie.
Așa că m-am bucurat pe cinste când am fost selectată în campania BuzzStore și am primit voucherele de care să cumpăr tot ceea ce-mi place și totodată și vouchere pentru prieteni.
Prima vizită a fost despre mine și despre noi articole esențiale care și-au dorit să intre în garderoba mea.


Am găsit în magazin zeci de produse moderne, dar din păcate în mărimi mult prea mari pentru constituția mea siluetică. Trebuie să recunosc că aveam așteptări puțin mai mari, având în vedere mulțimea de produse disponibile pe site-ul internațional. Mi-am căutat preferatele timp de vreo două ore. Pe partea organizare trebuie să recunosc că nu a fost totul fantastic. Nu mi-a plăcut că multe din haine erau fie cu fire trase, fie pătate, iar aici cel mai probabil de vină sunt oamenii care nu au grijă să returneze un articol în perfectă stare după probă. Cred totuși că nu ar fi stricat o selecție prin care să evite dezamăgirea celor puțin mai cu bun simț, mai ales că prețurile nu sunt întocmai mici. Dar cred totuși că sunt la început de drum și că oricine poate învăța.



Cu toate astea, personalul a fost unul tare prompt și drăguț, dispus să sară în ajutor. Am luat la cabina de probă mai multe articole si în cele din urmă m-am focusat pe articole esențiale, cu toate că inițial pornisem în căutarea de ceva elegant.  Mărimea a lovit din nou! Cu toate că ochisem mai multe costume de-a dreptul superbe, mi-ar fi trebuit ceva mai multe forme, așa că m-am reorientat spre o pereche de pantaloni cu talie înaltă și o pereche de pantofi snake print tip sandală. Deși pantofii nu ar fi fost ceva ce aș fi ales în mod normal, combinația era destul de elegantă și interesantă. Ce-i drept sunt și comozi.


Pantalonii sunt perfecți! Ușor office, ideali pentru zeci de ținute și dintr-o stofă foarte calitativă. Sunt o piesă de rezistență pentru orice garderobă, iar stilul lor clasic, cu butonii și detaliile din talie ajută la accentuarea acesteia si la crearea unei siluete optime.


Așadar, dacă vă plac piesele basic, în special costumele, sacourile, pantalonii office, dar nu numai, și nu purtați mărimi chiar de furnicuțe, puteți face o vizită în magazinul Topshop Topman pentru a vă reînnoi.

You May Also Like

0 comments