Tendințe vestimentare pentru vara anului 2019.

by - marți, iunie 18, 2019

Încă de la începutul anului, cei mai mari designeri au stabilit care sunt trendurile anului în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru fiecare sezon în parte.
Vara, mult așteptatul anotimp care are să scoată la iveală bronzul frumos și zilele de relaxare, vine cu tendințe minunate și cu idei practice și accesibile.


În topul tendințelor s-au păstrat de-a lungul timpului aceste rochii din dantelă care sunt absolut minunate pentru sezonul estival. O astfel de alegere este ideală pentru doamnele și domnișoarele care vor să fie feminine și romantice, acaparând privirile celorlalți prin piese de top ale garderobei.

Dacă nu știați, cele mai noi tendințe s-au adunat pe Neer.ro , un magazin online cu o gamă variată de îmbrăcăminte și încălțăminte la prețuri accesibile. Neer este un portal dedicat pieselor elegante și casual, ultimelor tendințe din modă și gusturilor vaste, unde piesele favorite te ajută să economisești timp și resurse financiare pentru toate dorințele tale.
Acum totul este mai simplu, pentru că prin intermediul unui simplu click, poți vizualiza o gamă variată de piese, de oriunde, la orice oră din zi sau din noapte.


Procedura de comandă este foarte simplă.
Adaugi în coș piesele favorite, completezi cu datele de livrare și cele personale, urmate de metoda de plată favorită. Poți opta pentru două metode de plată, atât plată cu ajutorul unui card de credit, cât și pentru plata ramburs, la sosirea acestuia. Plățile se realizează în siguranță și în perfectă transparență, astfel încât plătești exact cât comanzi.
Periodic, fapt de care nu te vei putea bucura și în magazinele fizice, îți vei putea alege produsele preferate la reduceri semnificative de preț. Astfel, poți comanda mai mult, pentru mai puține resurse financiare.


Cum să îmbini modele diverse de rochii albe din dantelă pentru ținute șic.


Rochiile albe sunt potrivite atât pentru ocazii speciale, cât și pentru clipele obișnuite. Modul în care le accesorizezi sunt cheia unei ținute reușite. Astfel, poți cu ușurință să optezi pentru o astfel de piesă basic ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă și pe care o poți îmbina divers, cu puțină creativitate, pentru a vedea de fiecare dată un look cu totul și cu totul special. Nu ai nevoie de zeci de haine care să sfârșească anost printre rafturile dulapului cu îmbrăcăminte, când poți opta pentru astfel de piese pur universale. Eviți altfel să-ți aglomerezi garderoba, în care poți adăuga numai astfel de piese versatile.
Alegerea este cu atât mai ideală din privința culorii, care exprimă calm și puritate, dar și o mare diversitate în crearea de ținute.


În timpul verii, alături de un bronz sănătos, dantela îmbracă delicat formele corpului și evidențiază pielea frumos bronzată, lăsând pielea să respire.
De exemplu, pentru ținute elegante, poți opta pentru o geantă plic, pantofi sau platforme în nuanțe de nude sau culori intense, alături de bijuterii sclipitoare, pe măsură evenimentului.
Pentru ținutele de zi, aceeași rochie o poți îmbina cu o pereche de sandale sau teniși, o geantă din rafie sau un rucsac, accesorizată de o pălărie.

În sezonul rece, rochia din dantelă se poate îmbina cu ciorapi groși, botine sau cizme lungi, alături de un palton călduros.
Tu cum ai accesoriza o rochie din dantelă pentru o ținută șic și plină de personalitate?

You May Also Like

0 comments