Dames - Codul tinutei universale pentru femeia pregatita de orice situatie.

Mi s-a tras atentia de mai multe ori ca as avea un stil unic si un gust aparte cand vine vorba de moda. Asa stiu eu sa-mi exprim cel mai bine personalitatea jucausa - prin haine. Si incurajez de fiecare data persoanele din jur sa experimenteze stiluri noi, texturi, dar mai ales sa aleaga piese cheie, extrem de versatile, care vor aerisi garderoba si care nu se demodeaza niciodata. Astfel de piese pot fi imbinate cu usurinta in zeci de tinute, pentru zeci de ocazii diferite si pot fi purtate timp de zeci de ani la rand.

Si, cand vine vorba de tendinte universale si piese basic, care se potrivesc oricarei femei, ideale pentru a iesi din orice impas, imi vine in minte Dames Premium Collections - o colectie inovatoare de articole vestimentare pentru femeia de zi cu zi, pentru cea care merge la birou si lucreaza ore in sir, pentru cea care are un copil acasa si care se implica profund in educatie, pentru acea femeie care denota feminitate si senzualitate, care uneori are nevoie de propria pauza de relaxare si de mai multa stima de sine. Dames este despre femeile de pretutindeni, despre puterea de a te juca cu aceleasi obiecte vestimentare pentru o "sari" cu usurinta de la o ocazie la alta si despre a fi mereu increzatoare in propria piele.



Dames - Codul tinutei universale pentru femeia pregatita de orice situatie. De la formal la informal.

Unele femei se simt mai increzatoare intr-o tinuta office, in timp ce altele prefera stilul lejer, dar usor elegant. Despre asta este vorba la Dames!
Dames este un magazin online romanesc potrivit oricarei femei puternice, pregatite pentru orice provocare din care iese intotdeauna triumfatoare.
S-a dorit a nu se creea o linie de separatie intre tipologia femeii care are un dress code office, de cea care prefera stilul lejer in cea mai mare parte a timpului sau de cea care isi doreste sa imbine eleganta cu lejeritatea si cu posibilitatea de a-si exprima personalitatea cat mai fidel prin intermediul unei tinute unicate. La fel, se doreste a fi implinite atat dorintele fetelor cu talie de viespe, cat si ale celor cu forme bine definite. Astfel. la Dames se regasesc colectii versatile, potrivite oricui. Poti transforma cu usurinta o tinuta serioasa intr-una mai putin formala, pastrand amprenta ta personala, utilizand aceleasi elemente vestimentare. Mereu am fost de parere ca totul tine de accesorii. Joaca-te cu accesoriile si fiecare tinuta va capata cu totul si cu totul o alta dimensiune!

De asemenea, extrem de importante sunt si detaliile, iar Dames stie acest lucru. Este la curent in permanenta cu tendintele, cu preferintele celor mai exigente femei, motiv pentru care atentia lor s-a concentrat si pe unicitate, pe croieli inovatoare si pe detalii fine. Piesele vestimentare Dames sunt atent finisate, croite din materiale de o calitate superioara (matase, bumbac, etc), care imbraca corpul unei doamne/domnisoare cu rafinament si opulenta.
Pe langa toate acestea, fiecare piesa este atent ambalata si expediata catre destinatar in cutii speciale de cadou, astfel incat intreaga linie vestimentara se poate transforma fie intr-un cadou desavarsit pentru tine, pentru jumatatea feminina din viata ta sau pentru fiecare femeie careia vrei sa-i oferi mai mult de un zambet. Piesele romanesti Dames nu au varsta si nu cunosc limite.
Si daca nu esti convins(a) de un model si/sau o anumita marime, poti solicita pozitionarea pieselor pe avatar, exact pe dimensiunile tale, pentru a avea o vedere in ansamblu asupra modului in care se vor aseza piesele pe tine. Este un serviciu gratuit si nemaintalnit. Inedit, as spune eu!

De la formal, la informal, cu Dames. 

"Mi-am pus ceasul sa sune la ora 7:00. Am amanat alarma cu treizeci de minute, dar am dormit cu mult peste acest interval. A fost o noapte lunga!
Am alergat imediat catre garderoba sa-mi gasesc o tinuta adecvata pentru sedinta de la birou, programata fix la ora noua. Pe repede inainte am optat pentru un top si o fusta, dar si pentru un sacou negru. Mi-am pus o esarfa la gat, am luat geanta cea neagra si simpla, mi-am pus pantofii si am pornit catre birou."



Este situatia in care ma regasesc destul de frecvent, dar careia ii pot face fata cu usurinta prin intermediul pieselor Dames, Am ales pentru o astfel de situatie, in care vestimentatia trebuie sa exprime feminism, eleganta, dar si seriozitate, toate in acelasi timp, doua piese versatile de la Dames - un top premium din matase si o fusta casual din denim. Am adaugat sacoul doar pentru a-i oferi sobritate si mai multa seriozitate, la fel si pantofii cu un toc rezonabil de mic si gros, pentru a pastra linia de eleganta dar si pentru a avea putin confort. Am obtinut astfel o tinuta adecvata pentru o femeie care lucreaza la un birou, la o multinationala, pentru o profesoara sau o asistenta. Posibilitatile sunt multiple.


Dar pot cu usurinta, in doi timpi si trei miscari, sa trec de la formal, de la femeia care a petrecut ore in sir la birou, rezolvand situatii si probleme, la femeia lejera, obisnuita, pastrand totusi eleganta, modernismul si seductia, cu aceleasi piese.
Voi alege sa renunt la sacou, fie sa-i adaug un accesoriu sic, precum o brosa si/sau o curea subtire in talie. Cu aceeasi simplitate pot sa-mi adaug cateva bratari statement sau niste cercei ceva mai mari, in detrimentul accesoriilor sublime de birou. Esarfa o voi da jos de la gat si o voi lega la geanta in forma de funda. Am grija sa las intotdeauna o pereche de balerine la birou sau o pereche de tenisi, care-mi pot salva ziua, imi pot relaxa picioarele si imi ofera un stil mai de zi cu zi.
Totodata imi voi aranja parul lasandu-l liber pe spate (in conditiile in care, la birou, port mai mereu parul prins coc sau in coada). Imi voi reimprospata machiajul adaugand o nuanta mai jucausa de ruj, pe care o aplic atat pe buze, cat si pe obraji. Si voila! Vezi? Totul este despre joaca si versatilitate! Obtin o noua tinuta, mai lejera, care ma exprima pe deplin.
 Iata asadar cat de simplu este sa fii versatila si moderna, pregatita pentru orice situatie, cu Dames. Indrazneste!

Comentarii

Postări populare