Alesa.ro - De ce aleg să dăruiesc gențile designerilor români

by - miercuri, august 14, 2019

Pare tot mai dificil în contextul actual să faci un cadou perfect când sunt atâtea idei. Emoția și gestul contează foarte mult pentru mine și pun suflet de fiecare dată când aleg ceva pentru cei dragi mie, în special pentru femeile cochete care mi-au pătruns în viață, care mi-au ghidat pașii mărunți când eram doar un pui de om, fie pentru acele femei puternice care-mi oferă astăzi sprijin necondiționat, putere și sfaturi prețioase. Și cum n-am întâlnit femeie în viața mea care să nu se emoționeze atunci când primește în dar o nouă poșetă sau o pereche de pantofi, n-a fost greu să găsesc și să decid ce cadou i se potrivește frumoasei mele Maria.


Cine e Maria?
V-o prezint pe mama-soacră, femeia care mă inspiră zilnic, cea care îmi este alături la bine și greu mai ceva ca propria mamă. E o femeie (soacră) rară, după cum vă puteți da seama. În același timp este femeia căreia îmi place la nebunie să-i dăruiesc tot felul de cadouri și gesturi mărunte de care se bucură nespus de mult.
Și pentru că pe lângă ziua numelui ei se marchează curând și o frumoasă vârstă de 50 ani, m-am pornit să creez o listă cu tot felul de cadouri inspirate. În topul listei am pus gențile de la Alesa, mai exact poșeta argintie Rena, care a fost dragoste la prima vedere. Și iată și motivele pentru care cred că această geantă sau oricare altă geantă de la Alesa.ro ar fi un cadou minunat pentru ea sau oricare altă femeie din viețile noastre.


1. Brand 100% românesc
În spatele genții Rena și a creațiilor Alesa se ascund numai designeri românești. Este o ocazie perfectă pentru a susține și a promova talentul românilor ce creează în atelier piese inedite, moderne și demne de copertă, printre marile branduri ale lumii.
Unul dintre motivele pentru care aleg să dăruiesc o geantă românească este pentru unicitatea ei, pentru că exprimă totodată unicitatea și importanța persoanei căreia aleg s-o dăruiesc. În timp ce multe femei optează pentru tipare obișnuite sau genți pe care le vezi peste tot în lume, cu ajutorul genții Rena știu că mama va purta un model unic și original cu ajutorul căruia va ieși în evidență.

2. Atenția la detalii și finisajele
Finisajele genții Rena sunt impecabile astfel că modelul este deosebit până la cele mai mici detalii. Geanta Rena are un aspect modern, ușor clasic, dar în același timp nonconformist, astfel că imprimeul de tip șarpe îmbinat cu detaliile florale o fac o alegere specială și elegantă. Rena descrie perfect femeia puternică ce merge la birou sau pe cea care inspiră zeci de alte femei prin felul de a fi sau prin modă. Accesoriile care însoțesc această geantă sunt realizate de asemenea din metale care nu ruginesc și care nu se degradează precum în cazul genților clasice.


3. Calitatea superioară a materialelor
La fel ca toate celelalte genți de la Alesa, geanta Rena este realizată 100% din piele naturală. Gențile din piele sunt renumite pentru rezistența lor în timp și pentru faptul că odată cu trecerea timpului se înscriu la capitolul genți de colecție, mai ales dacă vorbim despre astfel de modele unicate. Geanta din piele este o investiție de viitor, iar gențile Alesa sunt nu doar de o calitate superioară, ci au și un raport calitate-preț extrem de bun.

4. Varietate
La Alesa putem găsi zeci de modele de genți moderne și unice, în diferite nuanțe și cu diferite imprimeuri. Rena este disponibilă în 19 nuanțe, câte una pentru toate gusturile româncelor din lumea asta. Poate fi cu ușurință alăturată unei ținute mai elegante, cât și uneia mai casual, fapt ce o face ideală pentru orice femeie, indiferent de meseria acesteia sau vârstă.

5. Transparența, promptitudinea și ofertele Alesa
Înainte de a menționa toate aceste aspecte care m-au făcut să adaug în topul listei de cadouri geanta Rene de la Alesa am cautat fel și fel de informații referitoare și la magazinul în sine. Am aflat că Alesa este un magazin de profil cu experiență în domeniu, care livrează genți din stoc sau pe comandă, direct din atelierul propriu. În același timp am descoperit pe site-ul lor părerile a zeci de femei care au ales deja să contureze emoții și să ofere o bucurie prin intermediul lor. Și astfel mi s-a adus la cunoștință promptitudinea, atenția de care beneficiază fiecare client în parte, transparență plăților și a comenzilor, cât și satisfacția pe care ei o oferă fiecărui client. Asta m-a făcut și mai dornică să completez ziua mamei-soacre cu un astfel de cadou unic.
Totodată am descoperit că Alesa oferă și reduceri, retur/livrare gratuită în funcție de valoarea comenzii.


Cert este că magazinul online Alesa este magazinul ideal de poșete și accesorii unicate, un magazin de încredere, ce aduce zâmbetul pe buzele româncelor frumoase de pretutindeni și magazinul din care putem alege cu ușurință un cadou special pentru femeile deosebite din viața noastră.
Pe voi ce geantă v-a cucerit?

You May Also Like

0 comments