Am testat gama OnColour de la Oriflame. Impresii

by - vineri, august 02, 2019

Partea faina la campaniile BuzzStore e ca platforma desfasoara in ultima vreme campanii tot mai faine, asa cum a fost și cea în colaborare cu Oriflame Romania.
Kit-ul de buzzer a venit cu câteva interesante din noua colectie OnColour despre care vreau sa va povestesc astazi.


Pentru inceput as dori sa mentionez ca produsele au venit frumos ambalate într-o cutiuta tare sic si ca aceasta colectie cuprinde o serie de machiaje in culori de vara, extrem de vibrante.  Dar sa va spun impresiile mele si punctual, pe fiecare tip de produs in parte.

Impresii #buzzOnColour by Oriflame Romania si BuzzStore.

După cum spuneam și anterior kit-ul #GetOnColour a continut o serie variată de produse de machiaj, respectiv trei rujuri cremoase vibrante, 3 oje cu uscare rapida, un baton anticearcan, un rimel și două creioane cu capete duble de culoare.
Voi incepe sa descriu experienta testarii in ordinea in care le folosesc de obicei.

1. Stick-ul corector
Acest stick vine in doua culori, deschisa și medie. Eu am primit nuanta medie care din pacate e o tenta mai inchisa. Am incercat totusi sa-l folosesc in combinatie cu fondul de ten. Are o textura cremoasa, usor de folosit, aplicat si uniformizat. Imi place ca nu se strange in liniile fine de sub ochi, iar acoperirea sa e mica spre medie.


2. Mascara Big Lash
Fara dubii este produsul meu favorit din intreg kit-ul si una dintre cele mai bune mascara testate in ultima vreme.
Are o perie mica, cu perii desi, astfel încât reusesc sa acopar fara probleme chiar si cele mai mici gene. Mai mult, aceasta este singura mascara care imi separa genele in totalitate.
Nuanta este extrem de pigmentata astfel incat ofera dimensiune privirii si genelor. Poate fi aplicata fie într-un singur strat, asa cum o folosesc si eu de fel, iar pentru mai mult volum puteti aplica doua straturi. Marele avantaj este si faptul ca nu incarca genele deloc, nu le lipeste intre ele, nu curge, astfel ca se mentine impecabil de dimineata pana seara. 



3. Creioanele OnColour Perfect Duo 
Si creioanele ocupa un loc de top in preferintele mele. Culorile sunt de asemenea extrem de intense iar formula este una cremoasa, ceea ce le face usor de aplicat. 
Eu am primit nuantele Blue&Saphire si Green&Turqoise. Sincer, nici ca m-ar fi nimerit mai bine. Ambele imi plac nespus de mult, fiind o combinatie intre verde si albastru, un capat fiind mat, iar celalalt ușor sidefat cu o tenta de sclipici. Nu-mi deranjeaza ochii, ceea ce am patit in trecut la alte creioane dermatografe de top, iar aplicarea lor dureaza doar câteva secunde. 



Doua dintre minusurile sesizate ar fi faptul ca datorita formulei cremoase tind sa se intinda puțin, iar celalalt aspect e ca trebuie ascutite destul de des. Dar chiar si cu formula aceasta super cremoasa, varful nu se rupe cu usurinta producand risipa de produs.

4. Rujurile cremoase OnColour
La capitolul rujuri solide cremoase am primit 3 nuante extrem de vibrante si pigmentate. Culorile mele sunt Bright Pink, Clover Liliac si Deep Red. 
Toate sunt nuante frumoase si extrem de pigmentate care se uniformizeaza de la prima aplicare, fara a fi necesar retusuri suplimentare. 


Acestea rezista destul de mult in cazul in care nu se consuma alimente lichide sau grase, fapt cand acestea tind sa se transfere, in special in centrul buzelor.
Un avantaj al acestora este formula foarte cremoasa care hidrateaza buzele in profunzime si care nu permite uscarea acestora chiar daca rujul se transfera complet. 

5. Ojele OnColour
Nici ojele nu sunt mai prejos la capitolul pigmentare. Nuantele sunt diverse, de la culori intense, la cele pastel.
Nuanta este la fel de intensa fie ca aplicam un strat sau doua.



Se pare totusi ca la capitolul aplicare exista o anumita tehnica. Pensula trebuie sa contina suficient de mult produs astfel incat sa acopere intreaga unghie dintr-un singur strat subtire. Daca se incearca uniformizarea ei ulterioara riscam să facem niste cute inestetice, greu de corectat. De aceea va recomand la incercarea acestor oje sa aveti pensula bine imbibata cu oja.
La capitolul rezistenta, ojele rezista perfect in jur la o saptamana-o saptamana jumatate. Trebuie sa mentionez in acelasi timp ca in timpul in care le-am purtat nu am facut cine stie ce activitati cu mainile, precum spalatul manual de rufe, vase sau alte astfel de activitati care cred ca scurteaza rezistenta lor.


In concluzie pot spune ca noua gama #Oriflame este foarte placuta, in in nua diverse, extrem de vibrante, ideale pentru vara și nu numai. Acestea acopera dorintele vaste ale iubitoarelor de frumos, fiind o colectie cu un pret extrem de accesibil si un raport calitate-pret destul de echilibrat.


You May Also Like

1 comments

  1. Le folosesc si eu produsele! :D Sa va spun ceva amuzant, chiar mi-a atras prietenul meu atentia :))) am primit o bicicleta cumparata de pe https://www.bikexcs.ro/ si e frumoasa, imi place sa ma plimb si chiar si cand ies cu bicicleta ma aranjez si fardez inainte. Saracul nu intelege de ce :)))

    RăspundețiȘtergere