OOTD: Paltonul din imitație de piele și rochia tip sacou

by - luni, septembrie 30, 2019

Bună, draga mea!
Începem noua săptămână cu o nouă ținută, o ținută ușor tomnatică, ușor elegantă, confortabilă din cale-afară.

Săptămâna trecută am primit noi comenzi, atât de la FemmeLuxe, cât și de la Dresslily. Despre ambele v-am povestit de nenumărate ori, așa că nu mai e cazul să insist. Ce este nou e faptul că acum comenzile de la Dresslily ajung la poșta locală, ceea ce e fantastic. O bună perioadă de timp ele mergeau la vamă, dar acum nu mai e o problemă. Așadar, dacă găsiți ceva care vă place de la ei, puteți comanda în voie.
În cazul ambelor site-uri comanda trebuie plătită anticipat cu cardul, dar tranzacțiile sunt perfect sigure, așa că nu trebuie să vă faceți griji că vi se vor trage sume mai mari decât vi se spune pe site.

Biker Coat/Palton : https://bit.ly/2oi1g7p
Dress/Rochie: https://bit.ly/2mVjeMC

Trecând la ținuta de astăzi, zic eu că e un adevărat succes, cu toate că doar pe jumătate ar fi fost în mod normal stilul meu. Dar o să exemplific pe parcurs.
În consecință, rochia nu ar fi fost la prima vedere deloc pe stilul meu, fiind o rochie tip sacou, un model pe care l-am mai încercat și în trecut însă care nu mi s-a părut că se așează bine. Totuși, rochia asta chiar e fix ceea ce trebuie. E ușor elegantă, sexi, nu foarte serioasă, iar accesorizând-o așa cum trebuie cred că poate fi o rochie potrivită pentru diferite ocazii. Această rochie am luat-o de la FemmeLuxe și este bineînțeles din material sintetic. Materialul este unul gros și greu, ceea ce m-a surprins. Croiala este perfectă pentru corpul meu iar mărimea aleasă e mărimea 6, iar eu de fel port mărimea S (englezii zic că ar fi XS).


Partea care vine pe umeri se așează ușor ciudat, adică nu se așează perfect parte peste parte așa cum ar trebui. Acesta ar fi singurul minus. Dar nu mi se pare că se vede groaznic. Iar centura de material din talie ajută la evidențierea taliei și mai bine. Ca lungime mi se pare iarăși perfectă. Personal o recomand cu toate că, repet, la prima vedere cu siguranță nu e stilul meu și n-aș fi cumpărat-o. Dar chiar este o alegere pe care o voi purta de multe ori.



Stimabilul palton roz pastel este din imitație de piele, o imitație moale, de la Dresslily. Se așează perfect pe corp, lejer, însă cred că tot gecile scurte mă avantajează cel mai bine. Totuși, având în vedere lungimea sa, mi se pare perfect pentru astfel de rochii. 
Ce nu-mi place la el e faptul că imitația fiind foarte moale a ajuns foarte șifonat la mine, dar l-am atârnat în baie la aburi și s-a îndreptat considerabil.




Tot de pe Dresslily i-am luat și prietenului meu o gentuță mică. Are multe buzunare și este făcut dintr-o imitație de foarte bună calitate. Deși nu este foarte încăpător precum un rucsac clasic, mi se pare ideal pentru momentele în care nu ai foarte multe de luat cu tine, așa cum obișnuiesc bărbații să procedeze de fel.


În concluzie, cele trei piese au fost un real succes. Vouă cum vi se par? Pe care le-ați purta?

You May Also Like

0 comments