Stilul biker de la Femme Luxe

by - miercuri, septembrie 11, 2019

Bună, draga mea!
De curând am plasat o nouă comandă pe site-ul Femme Luxe. Astăzi vă voi prezenta și alegerile mele și vă voi povesti puțin despre ele. Predominant am mizat de această dată pentru o selecție de produse cu stil biker, stilul meu preferat.

Această comandă a ajuns foarte repede și anume în 5 zile lucrătoare la poșta de cartier, ca și restul comenzilor. Majoritatea articolelor sunt de vară, cu toate că toamna își cam întră în drepturi și mă văd nevoită să le păstrez într-un colț al șifonierului până vara viitoare.

Am ochit în primul rând două rochii tip biker, cu fermoare și guler tip jachetă. Deși nu sunt fascinată de materialul de blug, acest set din categoria co ords este alegerea mea favorită din toată comanda. Setul se așează perfect pe corp și e foarte confortabil. Deși subțire, materialul e de o calitate bună, a fost lucrat perfect și nu e nici lung, nici scurt. Este probabil singurul set care cambrează talia atât de bine, datorită curelei de la top și al construcției fustei.


În același stil este lucrată și rochia tip biker din categoria mini dress. Aceasta însă pare ușor transparentă însă pe corp nu mi se pare că s-ar vedea lenjeria. Este din material sintetic însă lejer, confortabil și de asemenea se cambrează perfect pe corp.


O rochie care mi-a atras din nou atenția este tot o rochie mini, însă de această dată o rochie neagră aparent simplă cu volănașe. Din păcate cred că această rochie e un eșec total deoarece mi se pare a fi destul transparentă și nici nu se cambrează la fel de bine pe corp precum celelalte produse.



Ultimul articol vestimentar ales face parte din categoria jumpsuits și este vorba de o salopetă neon de vară. Cu siguranță dacă aș fi văzut-o într-un magazin nu ar fi fost o alegere instantanee, însă ce m-a atras la ea sunt pliseurile și volănașele pe care le ador. Este exclusiv o salopetă pentru temperaturile ridicate căci e dintr-un material foarte subțire însă destul de plin. Culoarea e mai potrivită pentru festivaluri iar pe dedesupt are o jupă scurtă. Este super confortabilă și de efect.




You May Also Like

1 comments

  1. Wooow ce rochii indraznete si frumoase! Iubesc sa ma imbrac in rochii... insa parca din ce in ce mai rar reusesc, munca, acasa, ai grija de copil.. la evenimente mult mai rarut iar la munca nu pot merge in astfel de tinute. Acum tocmai mi-am luat o minunata rochie de pe https://poshlove.ro/ si trebuie neaparat sa o inaugurez undeva :))) abia astept

    RăspundețiȘtergere