Cadoul FemmeLuxe pentru mama-soacră

by - miercuri, octombrie 09, 2019

Luna trecută a fost ziua de naștere a mamei soacre, o persoană pe care eu o admir foarte mult și cu care împărtășesc totul. Dat fiind că am avut la dispoziție o selecție de produse FemmeLuxe care nu erau pe stilul meu și altele prea deocheate, am decis pe această cale să fac un cadou mamei soacre.
Așadar în această postare vă voi prezenta cum sunt articolele de la Femme pentru ea, la 50 ani și cum se prezintă ele.

Am optat pentru o rochie tricotată care m-am gândit că ar fi potrivita pentru acest sezon. Așa a și fost. Momentan e la spălat, așa că vă arăt poza de pe site.
Rochia e tricotată, groasă și extrem de călduroasă. Așadar, dacă vă place o puteți cauta și ș-o adăugați în șifonierul cu haine de sezon.



De asemenea i-am ales și un compleu mai de vară, din secțiunea co-ords, în nuanța olive. Sincer nu mă așteptam să arate pe ea atât de bine. Este de altfel și piesa ei favorită dintre toate. Topul e lărguț și poate ii băgat în pantaloni, iar pantalonii vin pe corp. Materialul este bun și confortabil.



De asemenea i-am ales și două perechi de pantaloni.
Prima pereche e de fapt o pereche de blugi cu talie înaltă și evazați jos, de o culoarea albastru închis, având la închidere nu doar un simplu buton, ci mai mulți. Nu se așează deloc rău, dețin o talie extrem de înnaltă pe care o și accentuează de altfel. Din păcate pentru mama sunt puțin strâmți în talie, ea având puțină burtică. Am ales la ambele perechi de pantaloni mărimea 10, adică un M. 




Cea de-a doua pereche de pantaloni este una simplă și neagră, tot cu talie înnaltă. Aceștia sunt însă din material și se așează frumos pe corp. Nu le-am găsit absolut niciun minus. Pot fi purtați atât în ținutele office, cât și în cele casual.



Cadoul ei a fost de un mare succes. Așadar, dacă aveți persoane la care le știți mărimea, la Femme Luxe puteți găsi diferite articole de imbracaminte pentru doamne de toate vârstele. 
De asemenea veți putea găsi la ei și :


You May Also Like

0 comments