OOTD: FemmeLuxe, pantalonii din imitație și rochia oversized.

Bine v-am găsit, dragele mele!
După cum bine vedeți deja astăzi vorbim din nou de FemmeLuxe și de o nouă comandă, urmând ca ulterior să vă arăt și ce cadouri am luat de la ei. 

În această comandă mi-am ales trei articole pentru mine, cât și unul pentru mama. Din păcate nu au fost trimise decât trei, stricându-se astfel triunghiul magic de patru piese pe care erați obișnuite să - l vedeți. Evident, acest lucru nu se întâmplă la o comandă normală, în cazul meu fiind o colaborare cu firma în sine. 

Predominant pentru această comandă am ales niște pantaloni din imitație, nu rochii sau mini dresses și midi dresses așa cum v-am obișnuit de nenumărate ori, căci îmi plac tare mult genul acesta de pantaloni, dar și o rochie pe care inițial mă gândeam să o fac cadou însă m-am răzgândit repede. Vă spun ce și cum imediat, așa că parcurgeți articolul în continuare.

Dacă tot pomeneam întâi de pantaloni din piele, zic să încep cu ei. De această dată m-au atras două perechi de pantaloni total diferite, fiecare având ddin păcate câte un mic minus.
Preferații mei, adică pantalonii vișinii, sunt din păcate mult prea larguți pentru silueta mea și parcă se văd puțin ciudat. Nu mă înțelegeți greșit! De vină nu mi se par a fi ei, căci am ales mărimea 8, nu mărimea 6 așa cum aș fi ales în mod obișnuit, dat fiind faptul că nu mai era această mărime. Și îmi pare tare rău. Nu sunt dintr-o imitație din aceea lucioasă și deocheată și au și o căptușeală. Și au și talia înaltă, ceea ce e un bonus pentru mine. Voi încerca totuși să-i imbin intr-o ținută dațile viitoare și sper să reușesc să-i fac să mă avantajeze.


La polul total opus avem perechea de pantaloni dintr-o imitație foarte lucioasă care tinde spre un fel de material de tip latex. Personal nu-mi place acest stil la fel de mult, dar nici nu-l detest în combinația potrivită. Cert este că-i văd drept niște pantaloni tip colant pretențioși.
Materialul lor este unul subțire, tip colant după cum menționam anterior. Aceștia se așează 3/4 bine, singurul minus fiind talia unde nu se pun în valoare unghiul in v și funda creată cu acele fâșii de material prinse extra. Pe talie pare ca și cum aș fi luat intenționat o mărime mică. Și fix acel detaliu m-a atras la ei. Poate de vină sunt și șoldurile mele mult prea late. Nu știu exact ce și cum. Nu-i iubesc, dar nici nu-i detest.




Rochia oversized chiar a fost o surpriză, așa cum spuneam, căci m-a făcut să mă răzgândesc la 380° imediat ce am probat-o. Croiul este drept iar după cum denumirea însuși o zice este o rochie lucrată să vină larg și confortabil. Nuanța sa olive îmi place tare mult. Stilul ei e de asemenea unul extrem de purtabil, fiind ușor de accesorizat la ghete, cizme, adidași. De asemenea e și dintr-un material plăcut la atingere și gros, fiind ideală pentru toamnă-iarnă.
Eu am luat mărimea S-M și croiul ei mi se pare ideal și pentru cele care vor o mărime mai pe corp, pentru persoanele care doresc să mascheze anumite porțiuni sau pentru gravide. Poate fi purtată chiar și ca top sau cu o curea în talie. 



Așadar, concluzionând această comandă, ca de fiecare dată pot spune că piesele FemmeLuxe au un raport foarte bun calitate preț în mare parte. Vouă ce piese v-au atras atenția? 

Comentarii

Postări populare