Recuzita completă pentru Halloween, cu ofertele Notino!

by - miercuri, octombrie 23, 2019

Cu pași repezi se apropie și Halloween-ul, sărbătoarea care dă startul la nebunie, inspirație și "desfrâu".
Dacă anul acesta v-ați gândit să ieșiți din anonimat și să încercați un machiaj mai îndrăzneț, o nouă culoare temporară la păr sau să vă puneți în evidență latura creativă și/sau partea mai nebunească ce vă definește, fie pentru o petrecere, fie pentru o competiție, Notino a pregătit întregul necesar în materie de machiaj de Halloween.



Produse esențiale pentru un machiaj impecabil și complet de Halloween.

Dacă tot vorbeam despre această sărbătoare tot mai renumită în România, putem vorbi și despre câteva produse de machiaj din oferta curentă, de care vă puteți folosi pentru a vă transforma în cea mai bună/fioroasă versiune a voastră, la o competiție dedicată sau pentru o petrecere tematică între prieteni.

Se pune accentul pe culori puternice care să vă ajute să conturați orice idee nebunească și prin care să puneți în valoare orice personaj în care alegeți să vă transformați.
Veți găsi la Notino palete de farduri complete aflate la reducere, în nuanțe cât mai vibrante și crazy. Fie că aveți nevoie de produse cremoase sau de farduri sclipicioase, produsele selecționate vă vor ajuta să faceți senzație.






Pe partea de buze se poartă nuanțele intense, de la roșu ca sângele, până la nuanțe de mov, portocaliu sau chiar și variații de culori pământii care vor oferi un finish excelent, mat sau lucios, și care vor rezista un timp îndelungat.

Dacă ținuta și alegerea personajului v-au pus pe gânduri un timp îndelungat, chiar și coafura joacă un rol extrem de important. Notino vă pune la dispoziție
Pe lângă machiaje de calitate și la un preț accesibil, în prim plan sunt și produse pentru păr, de la fixativ cu putere maximă de fixare, până la spray-uri și creme nuanțatoare de o zi, care sunt blânde cu părul și în același timp oferă o înfățișare nebunească. Beneficiați de 15% reducere pentru produsele de hairstyle utilizând codul HAIRCARE15RO.



Și, fie că petreceți anul acesta sărbătoarea Halloween-ului, fie că sunteți în căutarea unor produse cosmetice ce vă lipsesc din necesarul zilnic, cele mai renumite branduri de cosmetică profesională ca NYX PROFESSIONAL MAKEUP, Makeup Revolution sau L'Oréal (și nu numai), v-au pregătit o selecție uimitoare de produse.

Voi ce produse adăugați în coșul de cumpărături?



You May Also Like

0 comments