4 idei de ținute de Revelion

by - luni, decembrie 30, 2019

Au mai rămas doar câteva ore până la trecerea dintre ani, eveniment care mie personal nu mi se pare atât de special. Însă, majoritatea dintre voi știu că pun accent pe acesta și pe ținută.
În mod evident, dacă alegi masa și petrecerea la restaurant sau într-un cadru festiv și ținuta trebuie să fie pe măsură. Eu nu știu nici ce voi purta și nici cum și dacă voi sărbători de această dată. Multe lucruri s-au întâmplat în ultima vreme așa că se explică și apatia, lipsa din online, dar și lipsa de entuziasm.
Cu toate acestea depinde bineînțeles ce stare de spirit voi avea la momentul respectiv, căci de fiecare dată ajung să mă aranjez după cum îmi taie capul în ultimul moment.
Când credeam că am terminat cu pachetele pe acest an, vine dimineață poștașul și ne înștiințează expres ca mâine la ora 10:00 să fim la poștă. Sperăm că și vremea va ține cu noi și că voi reuși să fac poze în exterior și că revin cât de devreme în Noul An cu alte idei de ținute.
Dar până atunci vă spun că mi-au mai ajuns două pachete de la FemmeLuxe și mi-am zis că piesele sunt poti ivite cât să vă inspire pentru câteva idei de ținute de Revelion sau poate pentru zile/ocazii din viitor.

4 idei de ținute marca FemmeLuxe 


Deși motto-ul "baba suferă la frumusețe" e foarte popular, cei care petrec Revelionul acasă, cu familia sau prietenii, într-un cadru restrâns, pot apela la ținute comode și călduroase. Sau vă puteți baza pe rochiile tricotate pentru orice altă zi, pentru ieșiri, birou, etc. Am găsit la FemmeLuxe câteva astfel de rochii tare drăguțe și călduroase.
Am optat pentru o rochie bej care e ceva mai subțire, dar simplă și extrem de ușor de accesorizat. Nu e transparentă și e foarte comodă, spre deosebire de rochia neagră.

Rochia tricotată de culoare neagră este o rochie groasă, dar ochiurile sunt lucrate de așa natură încât îți oferă impresia că se vede totul prin ea. E o rochie mega călduroasă, de care am abuzat excesiv încă de când am primit pachetul. Nu trece deloc frigul prin ea, mai ales dacă adaugi pe dedesupt o bustieră sport cu efect termic sau o maletă. 


Dacă vă doriți ceva mai elegant, însă nu o rochie, puteți opta pentru o bluză drăguță și elegantă. Cea aleasă de mine de la FemmeLuxe este unul dintre articolele mele preferate. Are un model încrețit atât la mâneci, cât și în talie, restul croielii fiind ușor lărguță. E din satin și are o nuanță de mov-magenta metalizat și poate alcătui o ținută grozavă și elegantă la o pereche de colanți/pantaloni din piele, o fustă sau blugi.


Am ales și o rochie ceva mai îndrăzneață care mi se pare potrivită pentru ciorapii Laura Baldini cu model tip plasă. Fiind într-o nuanță metalică e fix ce trebuie pentru seara dintre ani și chiar mă gândeam să optez pentru ea. Are și un detaliu tare frumos într-o parte, o "șuviță" asimetrică de material, mai lungă decât lungimea rochiei. Construcția ei pe corp evidențiază formele foarte bine și nu e nici prea scurtă, nici prea lungă.


Femmuxe este unul dintre site-urile mele favorite deoarece la ei se găsesc multe piese unicate, printre care și:

Voi unde veți petrece Revelionul? Veți opta pentru ținute elegante sau pentru cele casual?

You May Also Like

2 comments

  1. Toate tinutele alese de tine imi plac, dar ultima e cea mai sexy. De revelion vom petrece in familie..cum am un bebe mic, e cam dificila deplasarea.

    RăspundețiȘtergere