Casă nouă, casă lună, Sano ne aduce împreună! Review+Giveaway.

by - vineri, decembrie 13, 2019

V-am spus de nenumărate ori cât de mult îmi place brand-ul Sano România. Au produse pentru întreaga casă sau familie (gama Carelline), la prețuri accesibile și cu efect maxim. În ultimii doi ani am încercat tot mai multe produse de la ei. Unii dintre voi au primit această ocazie prin intermediul concursurilor lansate pe Facebook și Instagram, iar la sfarșitul articolului de astăzi mai am o surpriză pentru voi, căci Sano România ne sponsorizează și un al treilea concurs. 


Dar până să ajungem acolo, vreau să vă povestesc despre câteva lucruri noi și altele mai vechi, pe care le-am încercat de la ei și pe care vi le recomand și vouă.

5 produse Sano, de nelipsit din orice gospodărie

Am găsit prin intermediul Sano soluții diverse pentru întreaga casă, de la detergenți pentru pete încăpățânate, până la balsamul preferat al pisicilor mele. De asemenea, mi-au atras atenția și soluțiile pentru casă, de la lavetele extra fine, bureții ultra eficienți, soluția “terminatoare” anti-calcar, soluții arhi-eficiente anti insecte sau soluții de curățare universale. Despre câteva dintre ele vom vorbi și în acest material.


  • Detergentul pudră Sano Maxima 
V-am mai povestit despre acesta cu numeroase ocazii și știți deja că este unul dintre favorite. Curăță perfect chiar și cele mai dificile pete, fiind un detergent 2 în 1, atât pentru spălare manuală, cât și pentru cea automată. De multe ori am uitat de acest aspect și am cumpărat fix opusul detergentului care trebuia, dar cu acesta mi s-a mai dus o grijă. Lasă rufele curate și catifelate, motiv pentru care pisicii mei nu omit nicio ocazie de a se învârti, de a se cocoța și de a se juca pe muntele de rufe proaspăt-spălate. Și v-am mai zis eu că aștia mici au mofturi cât cuprinde și nu se lasă seduși de orice. Așadar, a se utiliza cu grijă în prezența necuvântătoarelor!


  • Balsamul de rufe Sano Maxima Milk&Honey
După ce Goguț și-a arătat ferm dragostea față de noua colecție de balsamuri de la Sano, eu mi-am dorit să mai încerc și alte variante. Așa că am optat pentru acest balsam în varianta de doi litri, cu extract de lapte, miere și mătase. 
Parfumul său e foarte fin, așa că dacă aveți persoane cu alergii sau intoleranță la mirosuri, ăsta e balsamul perfect. Lasă hainele foarte moi, ușor parfumate, acestea fiind foarte delicate cu pielea, inclusiv cu cea sensibilă. Așadar, dacă aveți copii sensibili sau dacă voi vă înscrieți în această categorie, vă recomand acest balsam. Pentru cei care sunteți în căutarea unui balsam care să ofere un parfum extrem de intens vă recomand gama Perfume Collection (găsiți pe blog recenzia, bineînțeles).


  • Detergentul lichid de vase - Sano Spark
Pe detergentul aici de față l-am descoperit în urmă cu circa un an. Încercasem atunci varianta cu lavandă. Și ca să vă spun sincer, eu detest mirosul de lavandă. Dar detergentul de vase și soluția universală pe bază de lavandă sunt altceva. Mă duc cu gândul la toporași, la violete, nicidecum la lavandă. 
Recent mi-am luat de la eei absolut toate aromele, pentru că Sano Spark este cel mai eficient detergent de vase pe care l-am testat. Aici sunt eu pretențioasă căci nu-mi face deloc plăcere să spăl vasele și caut mereu un detergent care să elimine bine reziduurile, în timp scurt și să nu necesite un metru cub de apă la clătire. Aromele sunt tare interesante (lămâie, lavandă, castravete) iar detergentul e disponibil atât în varianta de 1 l, ca în imagine, cât și în cea de 500 ml. Dă knock-out la grăsime și murdărie, cât ai zice pește! Pe deasupra, mai și hidratează mâinile.



  • Detergent universal pentru pardoseli Sano Floor Fresh
Când ai o casă mică e cam dificil să ai produse pentru orice tip de suprafață. E util, însă ocupă mult spațiu. De aceea m-am bucurat să descopăr Sano Floor Fresh, un detergent ușor parfumat și mătăsos, care curăță orice tip de pardoseală, atât gresie, cât și parchet. 
Face o treabă excelentă, atât la gradul de curățare, cât și la parfum, motiv pentru care este des întâlnit și apreciat în industria Horecca (mediul hotelier, etc). 


  • Detergent universal Sano Clear Blue
Menționam anterior că Sano are și câteva soluții de curățare universale, ideale pentru diferite amplasamente, cât și pentru gospodărie. Genul acesta de produse restrâng aria de căutare, cât și numărul de produse necesar pentru a face lună o casă “întoarsă pe dos”. Sano Clear Blue e doar unul dintre ele și vine la pachet și cu o pompiță, care face dozarea ușoară pe suprafețele diverse de sticlă, ceramică, etc.
Ei bine, pe lângă faptul că detest să curăț vasele, nu-mi place deloc nici să curâț geamurile. Sau nu-mi plăcea căci de fiecare dată rămâneau urme. Fie detergentul de geamuri nu era prea reușit. Fie rămâneau urme de la lavete sau de la hârtie. Dar am învățat un pont bun, și anume să folosesc hârtie clasică de ziar, format din acela vechi. Cu hartia de ziar și această soluție am vrăjit câteva suprafețe care mi-au ieșit în sfârșit curate și fără urme. Deci pot să mă laud că sunt gospodină, nu?


Și v-aș putea vorbi la infinit de câte soluții Sano am descoperit și cum m-au ajutat ele. Dar ne-ar prinde Anul Nou, iar voi aveți treabă de făcut.
Așa cum spuneam la început, în intâmpinarea Sărbătorilor de iarnă și a Noului An, vă mai oferim o supriză drept mulțumire că mi-ați fost alături și că v-ați declarat fani înfocați Sano România. De oferim unuia/ uneia dintre voi încă o surpriză constând în produse Sano în valoare de 150 lei, pentru a vă veni în ajutor.


Ce trebuie să faceți voi pentru o înscriere eligibilă:
- să distribuiți acest articol pe una din rețelele de socializare unde aveți cont, cu hastag #SanoRomania, #JustMe și #curateniadesarbatori
- să comentați la acest articol cu link-ul produsului favorit de pe www.sanoproduse.ro
- să ghiciți produsele din colaj și să creeați o poveste amuzantă și creativă folosindu-vă de acestea.

Nu uitați să lăsați în comentariu niște date de identificare (nume, pagină Facebook/Instagram și/sau email) pentru a confirma participarea. 

Premiul se va acorda prin jurizare celui mai creativ comentariu. Nu se acceptă comentarii copy-paste. În cazul în care vor fi prea multe comentarii creative și amuzante, premiul va fi oferit aleatoriu prin extragere random.
Concursul începe astăzi 13.12.2019 și se termină în termen de 5 zile zile, la data 17.12.3019, ora 23:59. Câstigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook sau Instagram în termen maxim de 48 ore. Produsul va fi expediat în mod gratuit de către sponsor, prin curier, la orice adresă de pe teritoriul României. 

You May Also Like

15 comments

  1. http://spark.sanoromania.ro/colectia-spark/#lavender
    Eu am ajutoare la curatenie si termin treaba repede ele se numesc : SANO ANTI KALK ,balsamul Maxima Golden Sunset , Sano Floor fresh si detergentul Sano Maxina . Cu aceste produse termin treaba repede si casa mea straluceste . Nume facebook :FILIZ MUSTAFA .

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.sanoproduse.ro/cumpara/detergent-degresant-sano-forte-plus-1l-fara-incalzire-1021
    1. https://www.sanoproduse.ro/cumpara/detergent-pudra-sano-maxima-spring-flowers-60sp-6kg-1054
    2. https://www.sanoproduse.ro/cumpara/detergent-pardoseli-din-lemn-sano-poliqix-parquet-relaxing-spa-2l-1063
    3.
    4. https://www.sanoproduse.ro/cumpara/balsam-de-rufe-ultra-concentrat-sano-maxima-golden-sunset-1l-50sp-1026

    RăspundețiȘtergere
  3. https://maxima.sanoromania.ro/maxima-balsam/#soft-silk
    Baia eu as curăța Sano Calc de aș avea, și pe jos ar străluci cu Sano fresh floor as lustruit. Rufele as curăța cu doar cu Sano maxima... Un miros divin ar avea cu balsamul maxima golden sunset... Cel mic ar fi mega protejat și înmiresmat... Monea Simona

    RăspundețiȘtergere
  4. https://maxima.sano.romania.ro/maxima-balsam/#soft-silk
    Totul luna ar fi cu Sano Anti Kalk, rufele ar mirosi numai miresme cu balsamul Sano Maxima golden sunset.
    Simona Banica

    RăspundețiȘtergere
  5. https://maxima.sano.romania.ro/maxima-balsam/#soft-silk,,cu Sano Anti Kalk casa ar straluci, balsamul Sano Maxima golden sunset rufele devin mirositoare foarte tare de un parfum minunat

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.sanoproduse.ro/cumpara/detergent-degresant-sano-forte-plus-500ml-fara-incalzire-912 acesta este cel mai îndrăgit produs. Cele 4 produse sunt : Balsam de rufe ultra concentrat Sano Maxima Golden Sunset, detergent pudră Sano Maxima Mountain Fresh, ⁰detergent pardoseli concentrat Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel si detergent anti calcar si rugină Sano Anti Kalk. Si pentru ca urmeaza cea mai îndrăgita perioada a anului, ma pregătes intens ,atat in bucătăria cu prepararea tuturor bunatatilor cat si cu curățenia casei iar pentru asta am optat pentru produsele Sano.Am început cu baia si bucătăria cărora le-am făcut un masaj cu detergent anti calcar si rugină Sano Anti Kalk si dreapt recompensa mi-au dat o strălucire impecabilă,podeaua imi cerea ajutorul plângând si bineinteles ca nu am lasat-o de izbeliște si i-am redat frumusețea si strălucirea cu detergentul pardoseli concentrat Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel iar vedetele casei,rufele , erau fara pete si curate si emanau un miros proaspăt si frumos ce te ducea cu gândul la o vacanță relaxată.Ristea Andreea Raluca

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsul preferat de pe site-ul www.sanoproduse .ro este Detergent pudra Sano Maxima Spring Flowers https://www.sanoproduse.ro/cumpara/detergent-pudra-sano-maxima-spring-flowers-60sp-6kg-1054.Cele 4 produse sunt : Balsam de rufe ultra concentrat Sano Maxima Golden Sunset, detergent pudră Sano Maxima Mountain Fresh, ⁰detergent pardoseli concentrat Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel si detergent anti calcar si rugină Sano Anti Kalk. Recunosc fiind foarte ocupata am un spridus care ma ajuta la curatenie si care foloseste produsele de mai sus ,in baie si pardoseli ,insa de spalat rufe ma ocup eu, fosiind detergentul si balsamul .

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsul favorit: https://www.sanoproduse.ro/cumpara/detergent-de-rufe-sano-maxima-power-gel-baby-60sp-3l-1058

    Cele 4 produse sunt:
    1. Sano Anti Kalk Balsam de rufe ultra concentrat
    2. Sano Maxima Golden Sunset,
    3. Sano floor fresh
    4. Detergentul Sano Maxima

    Murdărie, murdărie,
    Tare nu imi place mie
    Sa te vad la mine in casa
    Si mai ales acum pe masa
    O sa scap usor de tine
    Cu Gama Sano ce-o am stii bine,
    Murdarie, murdarie
    Nu vreau sa iti repet
    Sa apari in farfurie
    Sau pe tapet
    Murdarie, murdarie
    Sa te tii departe de covor
    Daca nu vrei, o sa dispari usor
    Murdarie, murdarie,
    Sano e mare inamic pentru tine
    Si e un ajutor de nadejde pentru mine !
    Sano este iscusit
    Pe loc daca tu compui
    Daca rima frumos o spui
    Ai numai de castigat
    Superbe produse de curatat
    Ar trebui avut in case
    Când văd muntele de vase,
    Sano Spark Migdale și totul va fi lustruit
    Daca vrei iti dau si tie pase

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsul preferat de pe site-ul www.sanoproduse .ro este Detergent pudra Sano Maxima Spring Flowers.
    Cu totii ne dorim ca in preajma sarbatorilor sa simtim miros de brad..dar miros de curatenie, nu vrea nimeni?? Ca nici bradul nu vrea sa intre intr-o casa murdara sau in care nu miroase frumos, ca doar in lumea lui..e aer curat, nu "gaze de esapament". De aceea, inainte sa aducem mirosul de brad in casa, eu zic sa facem mai intai, putina curatenie, ca doar produsele Sano trebuie puse la treaba, nu sa stea pe raft in baie sa se uite in oglinda murdara. Detergentul Sano Maxima Mountain Fresh si balsamul super concentrat Sano Maxima Golden Sunset iti vor da un parfum de inegalat perdelolor, draperiilor si hainelor de pe tine..asa ca pune mana pe ele, si toata casa iti va fi umpluta de parfum. Detergentul Anti Kalk, iti va da un lustru chiuvetei si bateriei, atat in bucatarie, cat si in baie,ca te vei putea uita la ele ca in oglinda..curata si rugina, asa ca indrazneste sa il folosesti cu incredere.. iar pentru pardoseli si parchet frumos mirositoare si curate, iti recomand Sano Floor Fresh..iti infloreste atat pardoseala, cat si sufletul. Si te invaluie intr-un miros pe care nu-l vei uita niciodata. Alegerea mea e Sano.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://spark.sanoromania.ro/colectia-spark/#lemon
    Anti Kalk eu folosesc, că sa mă mândresc că îmi este casa lună și rufele miros frumos de la balsamul Sano Maxima golden sunset, eu de sano sunt mulțumită că îmi este casa îngrijită
    Dragoman caragea Mihaela Daniela

    RăspundețiȘtergere
  11. http://spark.sanoromania.ro/?fbclid=IwAR3wBiWu716RcUBQ2FvvWxDATg_GECBYD2_hj8w2Nc_9jsqUsyzIZGpa0pU Nelutu Baldea Anti Kalk eu folosesc și baia mea sclipește și prieteni ma întreabă ce produse folosesc, hainele super miroase cu balsamul Sano Maxima casa mea este i valuta de super miros, Sano Flour Fresh parchetul eu m îl îngrijesc și curata și miroase demental, detergenți pudra este minunat. Îmi plac produsele Sano le folosesc cu drag și le recomand, cei drept utin mai scumpe dar mult mai eficiente. Le ador ador mirosul și eficienta, sunt cele mai bune produse întâlnite de mine.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://spark.sanoromania.ro/colectia-spark/#lavender
    Eu folosesc produse eficiente pentru o curatenie perfecta, parchetul meu straluceste de curatenie pentru ca il spal cu Sano Floor fresh , bateriile din baie si bucatarie sunt ca noi datorita SANO ANTI KALK , perdelele ,lenjeriile si hainele sunt curate si frumos parfumate datorita detergentul Sano Maxima Mountain Fresh si balsamului Maxima Golden Sunset . Sano eu iti multumesc pentru ca imi usurezi viata . Nume facebook OMER FILIZ

    RăspundețiȘtergere
  13. http://spark.sanoromania.ro/?fbclid=IwAR0DkpH7NdPHuW-qwBiy5i-ZyB_d1bKVoTYKzutvpbFvjrGqHR6Qa3W1O_4 Baldea Gabriela Anti Kalk eu fosesc și cu baia mea eu ma mândresc, am scăpat pe loc de calcar, Sano Maxima detergent și balsam, de când fosesc am casa curata, parfumata, înmiresmat, emana un miros care persist și când spăl parchetul cu Sano Flour e demențial toată lumea ma întreabă cu ce odorizant am dat

    RăspundețiȘtergere
  14. Ho,Ho,Ho!! Sărbătorile au sosit și treburi multe sunt de făcut!Pentru mine aceste sărbători de iarnă sunt speciale pentru că sunt primele sărbători ale noastre cu bubulinul iubit!!Odată cu sărbătorile,pentru noi a sosit și diversificarea,o etapă ce ii dă emoții lui mami,dar și bubulinului!!Acestea fiind spuse,am nevoie de aliați de nădejde pentru curățenia casei,care trebuie să strălucească întotdeauna,bubulinul vă incepe sa exploreze în curând și trebuie să îi creăm condiții propice!!Pentru o explorare de vis mami alege Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel,pentru a curăța și lustrui parchetul -călătorie plăcută iubire mică!!In timp ce micuțul se plimbă,bag repede masina de spălat și aleg detergentul pudra Sano Maxima Mountain Fresh pentru rufe curate și parfumate- pentru un parfum proaspăt,de lungă durată aleg balsamul de rufe ultra concentrat Sano Maxima Golden Sunset. Continuam cu baia,și ea trebuie să strălucească,atunci când familia se imbaiaza - pentru asta mă ajută detergentul anticalcar si rugină Sano Anti Kalk! Bun,încă una bifata!!Aha,ultima redută este bucătăria unde mami face preparate magice;il am ca si ajutor pe Sano Forte Plus,detergentul degresant - preferatul meu de la Sano- https://www.sanoproduse.ro/cumpara/detergent-degresant-sano-forte-plus-500ml-fara-incalzire-912.Hmmm,curățenia e gata și casa e aranjată!!La joacă cu bebe acum!! Pe FB sunt Mirela-Liliana Ion; sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi îți doresc!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Produsul meu favorit este https://www.sanoproduse.ro/en/cumpara/detartrant-universal-sano-anti-kalk-4in1-pulverizator-700ml-15.

    In colaj ai pus Detergent pudra Maxima,Balsam de rufe Maxima ,Anti-kalk și detergent pentru pardoseli. Asta vara ne-am apucat sa zugrăvim cu piticii in casă,așa că imagineaza-ti cum erau ei plini de lavabil alb,mov și piersica din cap pana-n picioare. Am incercat sa scot petele și la mașina de spalat,dar și la mână cu sano maxima detergent pudra.ce să zic,măcar miroseau frumos de la balsamul de rufe Maxima 😂 Pe jos am curățat cu șpaclu picaturile de lavabil,apoi am dat luciu cu soluția pentru pardoseli ,după care am șters clanțele ușilor și tot ce există în baie cu Sano Anti-Kalk 😂 Am niste experiențe cu produsele astea,de nici nu-ți imaginezi 😂😂😂

    RăspundețiȘtergere