Copilul din tine mai viseză la un Crăciun tradițional și dulce?

by - luni, decembrie 02, 2019

Spiritul Crăciunului din ultimii ani îmi provoacă nostalgie. Voi mai țineți minte cum arăta Crăciunul copilăriei noastre? Cred că am simțit schimbarea cu toții! Puțini au trăit și vor trăi cu adevărat magia Crăciunului cel puțin o dată în viață. Sărbătorile de iarnă au fost dintotdeauna despre copilărie și despre copilul din noi. Acum, sărbătorile au fost eclipsate de cadouri, de gadgeturi performante. Dar mai țineți minte cum alergam noi după dulciuri? Mi-aș dori să pot da timpul înapoi și să împărtășesc fericirea acelor clipe cu toți cei din prezent, deși știu că puțini vor aprecia.

Sursa: Shinding Christmas


Sărbătorile copilăriei mele au fost cele mai dulci, cele mai emoționante și cele mai memorabile din viață. Era singura perioadă din an în care dulciurile erau în număr cât mai mare. Și singurul moment în care nu aveam restricții la consum.
Eram atât de fericită că, în ziua de Ajun sau în prima zi de Crăciun, puteam în sfârșit să umblăm în brad și să ne servim cu bomboanele de ciocolată din el. Nu mai trebuia să ne ascundem și să furăm din pom câte o bomboană ca să ne facem pofta. Și ce copil putea rezista unei asemenea tentații?
Era o bucurie să mă trezesc în zorii dimineții și să plec cu colinda. Așteptam momentul cu nerăbdare, căci știam că ulterior voi avea dulciuri și mai multe,. Și ăsta era farmecul Crăciunului pentru noi, pentru că nu erau atât de multiple posibilități ca acum, nu existau smartphone-uri, iar cine avea o mașinuță electrică sau o păpușă Barbie era considerat un copil bogat. Puținii bănuți câștigați îi investeam în lucruri pentru școală, în cadouri pentru părinți sau chiar în și mai multe dulciuri.
O bucățică de ciocolată, o prăjitură de casă, fructele de sezon și mirosul lor care-ți parfuma întreaga casă, alături de familie și vizitele celor apropiați, îmbrăcau casele în armonie și în haine de sărbătoare. 
Și, în prezent, de fiecare dată când zăresc prin magazine astfel de dulciuri și bomboane, îmi amintesc de trecut cu bucurie în suflet de toate aceste momente. Copilul care încă trăiește în mine nu se poate abține să nu cumpere dulciuri tradiționale, bomboane de brad, pe care să le dăruiască celorlalți sau pe care să le pună în ghete, în brad. Sunt lucruri aparent mărunte, dar care ne aduc aminte că încă există în noi un suflet de copil care-și amintește cu drag de acele momente unice și atât de magice, pe care puțini le trăiesc și astăzi.
Ăsta-i Crăciunul dulce pentru mine! Un Crăciun cu multă ciocolată, multe bomboane, platouri cu gustări dulci, alături de toți cei dragi pe care poți să-i servești și cu care poți împărți bucuria Sărbătorilor. 

În întâmpinarea unui Crăciun mai digital ca niciodată, uite că multe dintre aceste dulciuri ale copilăriei sunt acum disponibile și online, astfel încât ele pot fi comandate cu succes, pe furiș, pentru a le face o surpriză celor dragi la momentul potrivit sau pentru a reînvia magia sărbătorilor de odinioară.
Candy Toys este singurul magazin dulce din țară, primul magazin online românesc cu tradiție, a cărui portofoliu conține o serie vastă și exclusivă de dulciuri de la producători renumiți, pentru copii și adulți, cu opțiuni din cele mai simple și până la cele mai rafinate. Aici dulciurile au un preț mult mai bun decât în magazinele fizice și se află într-o varietate mai mare, astfel încât poți achiziționa dulciuri după pofta inimii, în cantități cât mai mici sau mai mari, dar la un preț mult mai bun și cu livrare direct la domiciliu.


Candy Toys facilitează organizarea petrecerilor dulci și a evenimentelor și ne vin în ajutor cu dulciuri accesibile și pe alese, pentru a ne împodobi bradul, masa, chiar și casa, în prag de sărbători. Și, dacă până acum nu primeai colindători căci nu aveai bani, iată că soluția nu au fost niciodată banii, ci dulciurile. Și poți să cumperi dulciuri ieftine pe alese pentru toți vestitorii sărbătorilor care vor veni să-ți ureze Sărbători fericite și care-ți vor aduce sporul în casă pentru un An Nou mai bun. 



Cum am lăsat pregătirile de sărbători pe ultima sută de metri, informațiile acestea mi-au prins tare bine căci, prin intermediul Candy Toys, încă mai am timp suficient să pregătesc un Crăciun dulce și similar celui din copilăria mea. Pentru brad voi comanda acadele bastonaș mici și mari, în formă de nuiele, de la secțiunea specială de oferte cu dulciuri tematice de Crăciun. 
Sub brad voi adăuga cutii de praline rafinate, ambalate frumos pentru musafiri, și căsuțe cu surprize pentru copii. Iar pe masă voi pune platouri de sticlă cu bomboane fel și fel, caramele, jeleuri dulci, dropsuri și gume, astfel încât toți să se servească după pofta inimii. Iar cei mai mici și răsfățați dintre colindători vor fi serviți cu dulciuri cu licență pe care ei le adoră, de la Barbie, Emoji, Dino Planeta și mulți alții. 
Sper să vă fie de folos și vouă!

 Copilul din tine mai viseză la un Crăciun tradițional și dulce?

You May Also Like

2 comments

  1. Foarte bune produsele lor... Și da cred ca fiecare din noi este un copil atunci când se apropie Crăciunul

    RăspundețiȘtergere